Ben bazen istiyorum ama sonra diyorum ki "ben doğru kişi değilim, insanlar daha iyilerini hak ediyor" diyorum ve vazgeçiyorum. Yaptığım acaba depresyon belirtisi mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arada sırada istiyorum ama kimsenin beni hak etmediğini hatırlıyorum sonrasında 💅
İstiyorum bende ama olmuyor
İsteyip olmaması tuhaf. Çok kolay halbuki. Yeterince istemiyor olabilir misin?
Red yiyorum hep, karşılıklı olmadı
Hadi ya üzüldüm. Aslında şimdiki kızlar erkeklerden daha çok sevgili istiyor veya evlenmek istiyor. Sen biraz aceleci davranıyor olabilirsin belki.
Bir kaçını yazıyım 1 yıl uğraştığım oldu ama olmadı, başka kız domine etti beni uzun süre ama yanı danda gitmedi sonra istemedi, başkası istek attık diye engelledi beni instadan olmuyor kısacası galiba bir şeyleri yanlış yapıyorum
Sanırım. Ya da nasibin yok gibi.
Bence nasibim yok ama yoruyor bu durum insanı. Olsun istiyorum ama olmuyor
Bence olsun istiyorsan elbet bir gün olur. Bende tam tersi. Ben kaçıyorum. Olmaması için elimden geleni yapıyorum. Çünkü kendimi doğru kişi olarak görmüyorum. Benim durum daha vahim.
Sen neden kaçıyorsun?
Ben olsun istiyorum ama doğru kişi çıkmıyor karşıma
Beni yıllar önce sevgilim terk etmişti. O günden beri kimseyle çıkmadım. Kaçtım hep. Dedim ki demek ki ben doğru kişi değilim. Kimseyi hak etmiyorum.
Doğru kişi çıkar inşallah sabret daha gençsin.
Bence o kişi doğru kişi değilmiş kendini suçlama
İnşallah, yaşıtlarım evleniyor bile Instagram evlilik doldu benim ama bende sevgili bile yok
Doğru ama instagrama bakma sen. Orası hep sahte. İnsanlar mutlu anlarını atıyor. Mutsuz anlarını atan yok.
İnşallah doğru kişi olur
İnşallah
Kendine güvenmiyorsun böyle düşünerek doğru kişiyi de bulamazsın
Kendime güvenmiyorum evet. Ve ben kendimi doğru kişi olarak hissetmiyorum ki. O yüzden benim için doğru kişi olmamalı zaten gibi hissediyorum.
Böyle de hep yalnız kalırsın
Sorma üzülüyorum. Aslında kötü biri değilim ama sevilmeyi hak etmiyormuşum gibi geliyor bana. Ben biraz da duygusuz gibiyim robot gibiyim. Karşımdakini mutlu edemem gibi hissediyorum.
Dışarıdan öyle mi görünüyorsun
Hayatına renk katacak şeyler yap knk bu dönemden çıkarsın
Bilmiyorum ki. Öyle hissediyorum. Bi de ben terk edildim de onun psikolojisi de olabilir belki.
Bu arada cevap yazdığın için teşekkür ederim. Erkeklerin sorularına genelde yorum gelmiyor çünkü 😊
Hayatıma renk katacak ne yapabilirim ki? Hayat her seferinde daha da kötüye sürüklüyor sağolsun.
Aynen bu psikoloji de olabilir ya tavsiye vermekte iyi değilim 😂
Rica ederim
Ya onu bilmiyorum yeni bir işe girebilirsin spora gitmiyorsa spora başla
Ortamlara gir işte insanlara tanış
Zamanla da doğru insanı bulursun yeterki bu psikolojiden çıktaa 😂
Yeni bir işe giremem. Çalıştığım işten şuanlık memnunum. Gerçi çıksam daha iyisini bulamam sanırım. Spora başlayacaktım ama bazı şeyler şuanlık mani oldu ama başlayacam inşallah arkadaş başladı hatta beni bekliyor.
Ortaklara girmiyorum hiç doğru. Doğru insanı bulmak zor zaten ama bi de ben kimseyle tanışmak istemiyorum ki. Kaçıyorum hep.
Tamam ne güzel spora odaklan vucüdğnğ geliştir kendini sev 😅
Yalnızlık kalırsın öyle knk
Vücudumu geliştirmek değil de zaman geçsin bi de göbek var biraz o gitsin diye yapacam 😊 yalnız kaldım zaten 8 yıldır sevgilim yok 😊
Yaşın kaçtı
31 yaşındayım. 24 yaşında sevgilim vardı en son. O da terk etmişti.
Bu arada burcun ne merak ettim.
Maşallah
Boğa
30 geçmişsin biriyle olacaksan ileriye dönük ol bari
İleriye dönük olmadan zaten bir ilişkiye başlamam ki. Saçma olur. Boğa burcunu hiç bilmiyorum ama iyi bir burç belli. Çünkü tavsiyeler verdin beni dinledin. Çok teşekkür ederim 😊
Ben teşekkür ederim ihtiyacın vardı ✨❤️
Senin de ihtiyacın varken yardımına koşsunlar inşallah 😊
Bu kadar iyi dileklere alışık değilim ahaha
İyi insanlar her şeyin en iyisini hak ediyor. O yüzden sen de alışık değilsen eyvah
Utanıyorum öyle biri iyi dilekte bulunca garip geliyor
Umarım sende çok mutlu olursun her şey gönülce olur
Garip gelmesin. İnsanlar iyi gördükleri için özelikle iyi birisin diye söylüyorlardır 😊 bu arada arkadaş olalım mı 😊 pozitif ve iyi bir arkadaşım olsun isterdim.
İnşallah. Çok teşekkür ederim. Senin için de aynı dilekleri diliyorum. Şu hayatta tek ihtiyacımız olan şey mutlu olmak zaten.
Arkadaş olamam ya buradakiler arkadaş ayığına giriyorlar saçma yanlış şeylere çekiyorlar
Erkek arkadaşım var şu an da burdan yıllarca 3 senelik bir arkadaşlık kurdum biriyle evlendi arkadaşlığımız bitti bir gün bile yanlış konuşmadım eğer öyle biriysen sende konuşabiliriz konuşacak birine ihtiyacın olursa
Doğru diyorsun haklısın. O yüzden bir şey diyemem. Ben öyle konulardan rahatsız olurum zaten. Ve arkadaş derken zaten özel değil de burdan konuşuruz arada diye düşünmüştüm.
Tavsiye vermek gibi mi
Evet tam da eski arkadaşın gibi biriyim 😊 hatta bugün sorduğum bir soruyu atayım sana dur.
Site neden hep bel altı düşüncesi taşıyanlar ile dolu? ↗
Olur o zaman
İlgi çeken konu 😂
Evet olabilir. Ben bir şey danışmak istersem sorarım burdan uygun olursa. Ki zaten özelden konuşmayı sevmiyorum.
Silinmez mi
Yok silinmez. Soru benim silerlerse ağlarım 😂😂
Silerseler bulmam seni haberin olsun gördüğümde cevap veririm 😂
Ne zaman denk gelirse ona göre okeysen arada konuşuruz
Gece gece ne düşünüyorsunuz? ↗ bu soruda en iyi cevap seçilen benim. Soruyu soran arkadaş benimle özelden konuşmak istedi gitmedim. Ki buna benzer çok oldu bu güne kadar. Kötü niyetim olsa özelden konuşmak isterim zaten 😊
Silerlerse belki bir gün yine karşılaşırız 😊 ama silmezler bence. Tabi zaten burdan konuştuğum bir erkek arkadaşım daha var. Onunla da arada dertleşiyoruz. Bazen aylar sonra yazıyoruz birbirimize. Sıkıntı olmaz yani. İyi bir insan olduğun için bir şey olursa sana danışmak istedim sadece. Herhangi bir kötü amacım yok valla.
Konuşsaydın kızla anlatmak istediği bir şey varmış demek gizliden neden çıkmıyorsun bağlanmakla alakası olduğunu düşünmüyorum
Zor denk gelmeyiz Nisan gibi nişanım var sene sonlarına doğru da evlenirim hayatımdaki erkek pek konuşmama izin vercek biri değil
Gerçek sebebini aslında söylemiştim. Ben kendimi doğru kişi hissetmiyorum. Ona bağlanmak istemiyorum dedim. Aslında kendimi bu tarz işlere uygun görmüyorum artık. Terk edilme psikolojisi olabilir. 24 yaşından beri sevgilim olmadı. şu an 31 im ve yokluğunu çekmiyorum. Bazen keşke diyorum elbette. Kim çocukları olsun istemez ki? Kim mutlu bir evlilik istemez ki? Ama sonra uygun olmadığımı düşünüp kaçıyorum bu tarz yakın ilişkilerden.
Bazen konuşurum özelden sırf birinin derdini dinlemek için. Sonra duygusal birşeyler hissediyor. Sonra da ben konuşmayı kesmek zorunda kalıyorum. Çünkü karşımdakini üzmekten korkuyorum. Bi de biri ile çıkarsam yine terk ederse diye de bir psikolojideyim galiba.
Anlıyorum uzun süredir ilişkin olmadığı için de etkiliyor hayatına birini al ama çabuk bağlanma bağlanman daha kötü eder kaptırma kendini bak sana dedim doğru kişi çıkacak karşına zamanı gelsin konuş birileriyle konuşmadan olmaz
Tamam evlenmek istiyorsan da hızlandır uzatma bu saatten sonra da uzatmanın anlamı kalmaz senin için 31 yaşındasın 2 sene bi ilişkin olsa rahat 1 seneye de evliliğe hazırlansan rahat 3 senen gidecek
"Zor denk gelmeyiz Nisan gibi nişanım var sene sonlarına doğru da evlenirim hayatımdaki erkek pek konuşmama izin vercek biri değil"
Bence doğru olanı yapar. Çünkü sosyal medyadaki insanlar evli insanlara büyük bir tehdit. Kaç yuva yıkılmış böyle. O yüzden de sevgiline hak veriyorum. İnşallah mutlu güzel bir yuvanız olur. Ve inşaalah o da iyi bir insandır 😊
Benim eski erkek arkadaşım benden ayrıldıktan sonra 8. Ayda evlendi sen doğru insanı bul gerisi gelir
Yok ben konuşmak için hazır hissetmiyorum. Bir gün hissedersem söz konuşurum karşıma çıkan kişi ile. İyi dileklerin için tekrardan teşekkür ederim. Ve dinlediğin için de ayrıca teşekkür ederim 😊
Ya iyi insanda hiç evleneceğini düşünmedim onunla dedemin cenazesinde tanıştık
O zaman o psikolojiden çık
Kendinden emin ol
Maşallah ne ara ayrıldı da evlendi eski sevgilin 😂 Nasip işte. Demek ki doğru kişi oymuş. Allah rahmet eylesin bu arada.
Ahaha beni doğru görmedi diyelim 😂
1 ay arayla kdkslsn
Sağol
Çıkacam inşallah. Ama hep diyorum Allah'ım hayırlı ise olsun hayırsız ise olmasın diye. Yani illa evlenmek zorunda değilim. Nasip. Hazır hissettiğim zaman adımı atarım. Teşekkür ederim.
🤗
Baya hızlıymış mübarek. İnsan 1 ayda da ne ara unutur anlamıyorum. Ama iyi ki ayrılmışsınız. Bak doğru kişi şuanki sevgilinmiş. Nasip işte.
Sen de sağol. Ben de müsaadeni isteyeyim. İyi geceler 😊
Ahah canım kocam ya razıyım ondan 😂
İyi geceler 🌸
Maşallah Allah ayırmasın inşallah 😊
İstemiyorum.