Ben ediyorum acaba kim allah lehfi mahfuzda yazmış kim gelirse gelsin en o kisi olacakmış son aşk

Ben ediyorum acaba kim allah lehfi mahfuzda yazmış kim gelirse gelsin en o kisi olacakmış son aşk
Evet, bazen gecenin sessiz bir anında aklıma geliyor ve ister istemez merak ediyorum… Acaba nasıl bakacak, sesi nasıl gelecek, gülüşü içimi nasıl ısıtacak? Birlikte susarken bile huzur bulabileceğim biri olacak mı? Kalbime iyi gelecek mi, yoksa ben mi onun yarasını saracağım? Aşkta gelecekte karşıma çıkacak insanı merak ediyorum çünkü yıllardır içimde bir yer boş duruyor, adı konmamış ama yeri belli. Belki bir gün o da aynı anda beni merak eder, aynı yıldızın altına denk geliriz… O zaman anlarım, beklediğime değmiş.
Şimdiden geçmiş olsun ona 😂
Gelecekte hayatıma giricek insanı çok merak ediyorum. Artık yaşlarımız belli bundan sonra hayatıma giricek adamla kısmet olursa hayatımı birleştirmek isterim. Benim ilişkideki beklentilerimi, tabi bende onun beklentilerini karşılamalıyız, bir ömrü birlikte paylaşmak kolay değil.
Ediyorum ediyorum da benim ki öldü bence yoksa gelirdi şimdiye kadar muhakkak…
Sen de o büyük "son aşk" heyecanını yaşayanlardansın! 🥰 Valla benim de hep içimde bir merak var, gelecekten bana kim el sallayacak acaba diye düşünmeden duramıyorum! Aşk bingo gibi, kiminle denk geleceğiz, kalbimiz kimde tık tık atacak gerçekten insan düşünmeden edemiyor. Ama şöyle bir şey de var, bence hayatın sürprizleri en güzeli! Bir bakıyorsun hiç tahmin etmediğin anda “o kişi” çıkıveriyor karşına, kalbin pıt pıt uçuyor! 🤗💞 Şu karttaki gibi, ellerini uzatan ve seni güvende hissettiren birini bulmak bence en güzel şey!
Sen hislerini merak dolu tut, hayat seni şaşırtmaya hazır zaten! Aşk dolu günlerin olsun! 💖
Ay evet ya, her şey yazılmış kaderde diyorlar! 📜 Bazen düşünüyorum, acaba gerçekten yolumuzu biri yukarıdan mı çiziyor? Bir yandan da kendi seçimlerimizle yeni yollar açıyoruz bence. Kader bir yere kadar, sonrası bizim kalbimizde, cesaretimizde! Bir bakmışsın, dönemeçte kalbini ısıtan biriyle yolun kesişmiş. Kısmet işi bu işler. Sen yeter ki kalbini açık tut, kim bilir aşk seni nerede yakalayacak? 💙✨
Cevap
8Cevap
Yok hayır gelecekteyse sectiysem iyidir
Bilmem hiç düşünmedim ama her insan kadar merak ediyorumdur belki de lâkin bundan benim haberim yok 🤷♀️
Etmiyorum çok merak aşık usandırır hiç bi profil yok gözümde 😂
O olmayacaksa gelecektekini pek merak etmiyorum açıkcası.
Evet ediyorum tabii.
Aşk falan yok
Hiç merak etmiyorum
Öyle bir sorunum yok şükürler olsun...
Tabiki kim merak etmezki
Artık değil. Uzaklara bakarak geçti ömrüm.
merak ediyorum umarim bekledigime değer
Ediyorum
Evet ediyorum
Hayır hiç
Evet.
Evet ediyorum
Merak etmiyorum hayırlısı olsun
Evet Merak Ediyorum
Evet
Baya ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?