Sevgilim geçmişim yüzünden beni bıraktı ilk aşkımdı çok seviyorduk birbirimizi çok ağır ithamlarda bulundu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
u 1 yılboş ver hayırlısı buymuş demekki ikinizin hakkında. Olmuyorsa bazen yapacak bir şey yok. Belki evlenince üzecekti seni belkide senin için en hayırlı olan böyledir.
01 Yorumla
Soran1 yılCinsellik yasamadim hayatım boyunca dokunma falan hiç olmadı ondan önce yani ergenlik yıllarımda en fazla opusmustum birde makarasina sosyal medyadan erkeklerle konuşmuştum erkek dedigim o zaman ki benim yasumdakilar 15 16 yani cinsellik yok arada foto falan maksat makaraydi
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hikayen bayağı kalbimi buruşturdu resmen, hislerini anlıyorum. Geçmiş yüzünden ağır ithamlarla yüzleşmek zaten çok yıpratıcı, hele ki ilk aşkında… Seni sen olduğun için seven biri geçmişini yargılamazdı, bunu unutma! Evlilik konusu da hemen köşeyi dönüp karşına çıkacak bir şey değil zaten. Şansın hâlâ yanında, yeni insanlar tanıyabilirsin, yeniden sevebilirsin. Herkesin yolu farklı, bazen en güzel hikaye tam burada başlıyor. Kendine güvenin tam olsun, hayat sürprizlerle dolu! 🌈💖✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yauw biz gidiyoz 40 a daha dusunmuyoz sen 18 de ne evliliği önce kariyerin dünyayı gezip görmen farklı kültürleri öğrenmen hayatındakı tek amacın evlilik değildir heralde ufaklık
02 Yorumla
Soran1 yılHayir zoruma gitti ama dedikleri
Cinsellik yasamadim hayatım boyunca dokunma falan hiç olmadı ondan önce yani ergenlik yıllarımda en fazla opusmustum birde makarasina sosyal medyadan erkeklerle konuşmuştum erkek dedigim o zaman ki benim yasumdakilar 15 16 yani cinsellik yok arada foto falan maksat makaraydi- 1 yıl
Daha yasın cok kucuk unutmakı kadınlar 25 erkekler 30 dan sonra olgunlasıyo oncesınde sakın evlililk vs yapma bu kez iki tarafta elindeki kıymetin degerını anlamıyo daha neler görceksınız neler bırakın bu gecmıstı cınsellikti vs önceliğiniz evlilik değil kendinizi geliştirmek olsun erken evlilik pişmanlıktır
- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılEzik ezik durmasana kızım sen de ağzın yok mu? O itham mı etti. O lafı al ağzına sok. Biraz kendi değerinizin farkında olun ya.
02 Yorumla
Soran1 yılCinsellik yasamadim hayatım boyunca dokunma falan hiç olmadı ondan önce yani ergenlik yıllarımda en fazla opusmustum birde makarasina sosyal medyadan erkeklerle konuşmuştum erkek dedigim o zaman ki benim yasumdakilar 15 16 yani cinsellik yok arada foto falan maksat makaraydi
- 1 yıl
Ee hayır yaşasan ne olacak? Beğenemediyse kapı orada defolur gider. Biraz kendinizden emin olun ya. Bu sizin vücudunuz kızım. Kimse bu konuda söz hakkına sahip olamaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen konuyu anlamadım bir şeyler olmuş ama ne olmuş haberim yok siz sevgilinizle evlenmek mi istiyorsunuz anlamıyorum sizi :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Geçmişini bilmeden mi sevgili oldu, bence bahane olarak kullandı
02 Yorumla
Soran1 yılHayir biliyordu en bastan cinsellik yok en fazla sosyal medyadan ergenken konustuklarim vardı arada cinsellik falan asla yok en max sarilma opme olmuştu sonra ilişkimiz ilerleyince yine duydu birinden bu kızla konusmustum ben 15 16 yaşında falan diye bunu duyunca namussuz dedi ayrildi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılDemek ki hak ettiğin buymuş öyle yaşarsan böyle sonuçların olur
06 Yorumla
Soran1 yılOf cok ergendim bilmiyordum cinsellik foto vs yok bu arada
- 1 yıl
Olsun
Soran1 yılAma arada cinsellik yasamadigim adam oldurmedigim halde o ruspu demesi ne kadar normal ki
- 1 yıl
Ozaman ayrı o haksız
Soran1 yılEn max karşı cins beni opmustu o da ergenlik yıllarımda
- 1 yıl
O zaman tamam sorun yok
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBir kişiden ayrıldın diye nasıl evleneceğim diye bir şey yok
00 Yorumla
1 yılSeni olduğun gibi kabullenmeyen birini salla gitsin.
İleride zaten mutlu olamazsın. Şimdi canın acır ama yıllar sonra pişman olmaktan iyidir.
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir de salla gitsin.04 Yorumla
- 1 yıl
Şimdi kaç yaşındasın.
Bu sebeblerden ötürü senin birde kalbini kırdı seni yargıladı. Kendisine baksın kendisinin yaşantısı nasıldı acaba.
Bu sana yapılan şey geçmişi hızlı vs geçenlerin yaptığı hareket.
Soran1 yıl20 yasindayim suanda
- 1 yıl
Hiç kafaya takma daha çok insan tanıyacaksın.
Zamanla insanları tanıdıkça sana değer veren birini elbet bulursun.
Yeterki doğru insanlarla arkadaş ol.
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk aşkındı ama geçmişin kirli! Bu nasıl bir çelişki?
01 Yorumla
Soran1 yılEvet ilk aşkımdı
Cinsellik yasamadim hayatım boyunca dokunma falan hiç olmadı ondan önce yani ergenlik yıllarımda en fazla opusmustum birde makarasina sosyal medyadan erkeklerle konuşmuştum erkek dedigim o zaman ki benim yasumdakilar 15 16 yani cinsellik yok arada foto falan maksat makaraydi
Gizli Üye(25-29)1 yılGecmisi soeun etmeyecek birisiyle bende ciddi evlilik düşünüyorum gecmis değil gelecek önemli
03 Yorumla
Soran1 yılBen cinswllik yaşamadım ki en fazla opustum
Cevap sahibi1 yılAnladım pekii ciddi evlilik düşünüyorumuuan
Soran1 yılYok
Gizli Üye(36-45)1 yılDefolsun gitsin iyi olmuş zaman kaybı. seni seven çıkar mutlu olursun
07 Yorumla
Soran1 yılOlmaz iste ben bi daha başkasını sevemem hem geçmişimi çok takıyorum onun sayesinde psikolojimi bozdu
Cevap sahibi1 yılHayatta herkes unutulur seni sevmeye doymayacak bir erkek çıksın teter
Soran1 yılCinsellik de yasamadim bu arada 16 yaşında opusmustum en ileri
Cevap sahibi1 yılÖbür taraftan konuşalım mi
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılBekliyorum
Soran1 yılAttim
kendi geçmişlerine bakmayıp yadırgıyorlar ya pislikler
02 Yorumla
1 yılGeçmiş nasıl oluyor ilk aşkın olsa
011 Yorumla
Soran1 yılBakireyim sadece ergenlik zamanında çocukça flortlerim oldu cinsellik yok arada en max opustum bu kadar dokunma vs hiç bisi yok
- 1 yıl
O zaman anlatmasaydın
Soran1 yılAnlatmadim o ogrendi
- 1 yıl
Nasıl öğreniyor ajan mı bu Allah Allah
Soran1 yılKucuk sehirdeyim o yuzden
- 1 yıl
Ne dedi sana bu ağır hitap ne oluyor
Soran1 yılNamussuz o bu dedi
- 1 yıl
Bunu dedi ve sen ayrılmadın mı inan bana millete namussuz diyenler genelde namussuzdur
Soran1 yılAyrildik zaten bu yaşadıklarım büyük şeyler mi sencd cocukken yapmistim
- 1 yıl
Değil ya çocukken insanın aklı yerinde miydi sanki kimseyide çocukken şunu bunu yapmışsın diye yargılamak çok saçma çocukken farklı düşünüyor insan
Soran1 yılValla cok haklisin ya
1 yılBırakacak kadar ne yaptın ki
02 Yorumla
Soran1 yılOpustum en fazla o da 16 yaşında
- 1 yıl
Yani bilemiyorum erkekleri anlamak çok zor
Geçmişinde ne var ki?
04 Yorumla
Soran1 yılO en baştan biliyordu ki zaten ben küçük bir şehirde yaşıyorum geçen birj ben bu kızla konusmustum lise zamanında demis o da kabullenememis namussuz dedi ayrildi
Özel olacak ama geçmişinde ne var
03 Yorumla
Soran1 yılEn ileri yaptığım sarılmak opmekti ıste namussuz dedi bunlar için
- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılHiç bir zaman geçmişini anlatma kimsede anlatmaz
09 Yorumla
Soran1 yılBen anlatmadım küçük şehirde yaşıyorum o ogrendi
- 1 yıl
Herkes nasıl inkar ediyorsa sende eldicen sonuna kadar sevgilin geçmişini anlattımı anlatmaz çünkü geçmişi kimse bazı konular sır kalır
Soran1 yılYani o duysa bile inkar mı edicem
- 1 yıl
Evet yapılmamış gibi davranıcan ama öyle düşünürse soguk tavranmaya devam et
Soran1 yılYani sevgilim böyle yapmışsın diyince inkar edip öyle bisey yok abartı falan mı diyim
- 1 yıl
Gizlisin sana yazamadım
Soran1 yılBen yazayum
Soran1 yılAttim
- 1 yıl
Bende başkası sandım onu
1 yılGeleceğini dusunseydin
09 Yorumla
- 1 yıl
Geçmişini sorun etmiycek biriyle evlenirsin sende
Soran1 yılSorunlu mu geçmişim sence en max opmeydi
- 1 yıl
Kıskanç erkekler kabul etmez işte sorun etmeyen birileri vardır
Soran1 yılO da yaşamış ama
- 1 yıl
tamam onun yasağını biliyorum yani yapmıştır erkek ama işte kabul etmesi gerekmez demi kendi karari
Soran1 yılNeden erkek yapınca "erkek işte " oluyor ki
- 1 yıl
Sende kabul etmek zorunda değilsin
Soran1 yılBen cok sevdigim icin kabul ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
1 yılİlk askin neyin geçmişini bahane ediyor :)
04 Yorumla
- 1 yıl
boş ver oleyse kurtulmussun
Soran1 yılÇok mu büyük şeyler bunlar en ileri opmustum
- 1 yıl
Hic onemli degil hatta kendini hic uzme ve kimseyede anlatma
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmişte ne yaptın ki
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKendisi sütten çıkmış ak kaşık mıydı. İlerisine ben de karşıyım ama erkeklerle konuşmayan birinin kızlarls konuşmaması lazım bence
Gizli Üye(18-24)1 yılgeçmişinde ne var ki
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbunlar aşırı kötü şeyler değil ergenlik zamanında yapmışsın bundan sonra dikkatli olsan yeter evlenirsin bakire olmayanlar bile evleniyor
Soran1 yılNe bileyim cinsellik falan asla yok zaten dokunma fotoğraf falan bunlarda asla yok sadece opme sarilma vardi
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmişin çok mu karanlık?
010 Yorumla
Soran1 yılSorunlu mu gecmisim sence en max opmekti
Soran1 yılAma kendi de yapmış?
Adam oldurmedim anal oral dokunma yasamadim en fazla opmeydi
Soran1 yılNe demek ne fark eder partnerini dudagindan yanagindan opmeyle partnerinin penisini agzina almayı bir mi tutuyorsun?
Soran1 yılAhahahaha saka gibisiniz o zaman her kız sevgilisinin yanagini dudagini opecegine penisini agzina alsın size de öylesi düşsün
Sana söyledikleri soğutmadımı ondan
01 Yorumla
Soran1 yılParamparca oldum sadece
Bahane etmiş
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılNe yaşadinki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeçmişine nolmus?
02 Yorumla
Soran1 yılBakireyim sadece ergenlik zamanında çocukça flortlerim oldu cinsellik yok arada en max opustum bu kadar dokunma vs hiç bisi yok
Bunlar büyük şeyler mi peki
Cevap sahibi1 yılBüyük şeyler değil
Gizli Üye(18-24)1 yılGeçmişini düzgün yaşayacaksın yapavak bir şey yok
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKarşındaki insan onları hiç yapmadıysa yeterli bir sebep
Soran1 yılYapmış benden önce de aşık olmuş ciddi ilişkisi de olmuş opusmuslerde
Cevap sahibi1 yılO zaman lafım yok sana
Cevap sahibi1 yılSenin yaptıklarını problem edebilmesi için önce kendine çeki düzen vermesi lazım
Gizli Üye(18-24)1 yılNe yaşadinki
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖpüşmussun ama bende olsa bırakırım
Soran1 yılO da yapmış ama önceden
Cevap sahibi1 yılOzaman oda haksız
Soran1 yılVe biz 2 yıldır sevgiliydik
Cevap sahibi1 yılBilmem başka şey olabilir
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!