Sosyal medyadan kimseyle tanışmıyorum, doğru bulmuyorum.
Okul bitti geçmişte tanıştıklarıml olmadı.
Görücü usulü istemiyorum.
Sosyal ortamımda erkek yok.
Nasıl olacak bu?
Okul bitti geçmişte tanıştıklarıml olmadı.
Görücü usulü istemiyorum.
Sosyal ortamımda erkek yok.
Nasıl olacak bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Abi bu durum çok bunalım bir şey muhtemelen çok kapalı kutusun o yüzden ne sohbet ilerliyor nede birisi yaklaşıyor bence kendini açman lazım
Ben muhafazakarım abi nasıl açayım kendimi? Erkeklerle konuşsak bile her zaman ciddiyetle ve ölçülü ilerler.
Hep görücü geliyor ama istemiyorum o şekil.
işte bu görücü durumları berbat ya da erkekle konuşmanın ciddiyet olması hemen çok garip biraz bu duyduları yaşamalısın en azından biriyle kahve içmek bile bir çok şey katabilir sana bence girişken olamadığın bu noktaları anlayabiliyorum ama karşına çıkmasınıda engelliyorsun bazı şeylerin
Ya okul zamanında oldu. Ama karşıma istediğim gibi biri çıkmadı.
Pardon düzeltiyorum, karşıma uygun biri çıkmadı (istenilenin çıkması çok zor biliyorum)
O duyguları da yaşadım. belki biraz da bunun etkisi var görücü usulü istememem üzerinde.
Sen evli misin?
Zaten istediğin gibi birini bulabilmen ilk etapta çok zor biraz birilerini tanıdıktan sonra çok kolay soğuyup uzaklaşadabilirsin ama en azından ileride görücü usulu bile evlenmiş olursan bunları bunları yaptım insanlara şans verdim ya da bu duyguları yaşadığım diyebilr içini rahatlatırsın hayır evli değilim
Doğru söylüyorsun.
Peki sende olmuyor mu bu şekilde kaygılar?
Yaş itibarıyla benden büyüksün de sanırım.
Şöyle bu tarz kaygılar yaşadığım anlar olmuyor değil fakat karşına almak istediğim kişi kafa yapıma uymayan birisi olmayınca bende hareket geçmeyi sevmem bazen kilit nokta bu olabiliyor ama insanlarla konuşmakta fayda olduğunu düşünüyorum en azından sohbet bile etmek önemli bir şey katabilir denemekte fayda var
Ben belli bir süre düşünmemeye çalışacağım sanırım.
Evlilik meraklısı da değilim hani. Sadece geleceği bilmiyoruz, bilmediğimiz çoğu konuda kaygılandığımız gibi bu da kaygı veriyor.
Neyse hayırlısı diyelim.
Zaten hep çevresel etkenler bunları düşündürüyor arkadaşların veya ailenin artık devreye girmesi bunun dışında sende keyfinden memnunsundur diye düşünüyorum ama tabiki karşı cinsle vakit geçirmek oldukça keyif verici özellikle gezebileceğin güzel mekanlar varsa birlikte gitmen her zaman keyif verir ve bakış açını değiştirir o yüzden bence adım at çok çekinme bu kim olursa olsun en azından sohbet etmiş olursun dünyada zaman çok hızlı geçiyor pişman olmamak lazım
Ya seni anlıyorum ama benim bakışım çok farklı.
Hayat Mentalitem diyeyim, anlattığında farklı biraz.
Hani evet zaman çok çabuk geçiyor biliyoruz ama ben haz aldığım anılarla doldurayım düşüncesinde değilim.
Mutlaka farklıdır sen bahsettiğinde daha muhafazakar olduğunu söyledin bu durum biriyle konuştuğunda ciddi olmana sevk edecek en basit olayı bu bahsettiğim yukarıdaki keyifli seneryoları evlenip yapalım diye düşünen birisin bence ama şöyle bakmak lazım her şey ve her yaşantı bir birinden farklı seni şuanda ne bu yazdığım cümleler kafa olarak değiştirir nede farklı bi imaj yaratır sadece tavsiye bence kapalı kutu olma en kötü sosyal medyadan konuş diyim bu farklı bir şey olabilir senin için
Teşekkürler yazdıkların için.
Sosyal medyadan konuşmak derken flört şeklinde bir konuşmadan mı bahsediyorsun?
Şu şekilde oluyor mesela:
Instagram'da takipleştigimiz felsefe sayfaları var, onlarla konuşmalar oluyor da felsefe konuşmalarının nasıl olacağını tahmin ediyorsundur.
Birbirimiz hakkında şahsi olarak fikir sahibi olmayız.
Düşünceleri konuşturur geçeriz.
Önemli değil beyin fırtınası yapıyoruz.
Sosyal medyadan tanışmayı zaten doğru bulmadığını belirtmişsin ve çevrende erkek pek yok bunu nasıl ortadan kaldırabilirsin en basit örneği sosyal medya bunuda sosyal medyayı sadece bu amaçla kullanan biriyle yapmak istemediğin çok belli bu anlık gelişen bir durum olabilir dediğin gibi o sayfalardan belki birisi denk düşer ya da senin çevrende belki şöyle bir yol açılır arkadaşını akrabasıdır vs seni ekler ya da sen eklersin ama tahmin ediyorumki sen eklemez karşı taraftan beklersin o eklese sen yazmazsın vs böyle uzayıp gider bence bi tık haraket hayatının şu akışındaki planlamayı değiştirebilir zaten direk git evlen vs bu tarz durumlar çok saçma olur tanı birilerini sohbet et geç arkadaş bile olmak güzel bir şey
Aslında tüm adımları erkek atsın düşüncesinde değilim ben. Daha önce karşı tarafın ilgisi varsa bazı adımlar attığım oldu.
Ama yazarken şu da aklıma geldi:
Bu tür durumlarda insan özellikle bir şey olsun istediğinde olanlar pek mutluluk vermiyor. Çünkü zorlamış oluyorsun.
Daha çok spontane gelişenler mutluluk veriyor.
Ama dediğin gibi sohbet edip geçmek, fikir alışverişleri yapmak bile çok güzel aslında.
Hayatımıza değen herkesle nikahlanalım gibi bir düşünce korkunç sanırsam :d
Bu özelliklerinin olması güzel ama tıkandığın ve aslında en çok seni yoran nokta belkide bu üniversite ortamı ya da daha öncesinde karşına istediğin tarz birini bulamamış olman en çok düşündüren unsur olabilir ya aslında çok kasıyoruz bazı şeyleri hep arkasında birşeyler aramakla geçen bir çok şey var bencede spontane gelişen bir çok olay çok daha keyif veriyor aslında şuanda bile kafamızda dönen bir çok olay var dışarıdada bizim kafa yapımıza uyan bir çok insan sadece ortak noktada bulaşamıyoruz :D
Doğru tespit valla. Bu noktada tıkandığım oluyor.
Ya çok düşünüp plan yapıyoruz ama genelde o planların dışında şeylerle karşılaşılıyor. Yani en azından benim öyle oluyor.
Biraz akışına bırakmayı deniyorum ben. Şöyle bir iki hafta:d
Yarın sabah işlerim var, çıkıp uyusam iyi olacak.
Sohbetin güzeldi, iyi geceler diliyorum.
Güzeldi sabah zor kalkacağız iyi geceler.
Evde kaldın. Yaslanınca da huzur evi yolu göründü sana
Yapma yaaa
bende aynı soruyu kendime soruyorum bi beyaz atlı prenses beni bulup bekarlıktan kurtarmasını bekliyorum:d
Ben varım Nuri alcon var gülüm
Eyv eksik olma gülüm
Çok naziksin gülüm 🤣🥰🥰
Sen de öyle.😄
Sana bir gazoz ismarlasam gülüm 🌹
Olmaz gülüm be ısmarlamış kadar oldun gülüm
tamam gülüm afjyet sun🌹
boş ver geçsin gez toz
genç*
Ama sen daha 18 yaşındasın.
Büyük olmak ne demek biliyon mu? Tüm arkadaşlarının en az bir çocuğunun olmasının ne demek olduğunu ya?😄
sen kaçsın kanka
Knka 23
Çok büyük değil aslında ama okul bitiyor beni çevre bu psikolojiye soktu.
ya abartma canım ya boş ver çevreyi şu çevre kafasında olduğun sürece mutlu olamazsın
Yemin ederim ayni ben
NxmMmsmamd
Nasil birini istiyorsun anlatirmisin
Sen bensin.
Olmaz o is