• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Hiç içinizde kalmış bir aşk hikayeniz var mı ve en uzun ilişkiniz ne kadar sürdü?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Hiç içinizde kalmış bir aşk hikayeniz var mı ve en uzun ilişkiniz ne kadar sürdü?
İlişki Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.

3 senelik ilişkim oldu ama içimde kalan bir şey yok

1
    41 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Özel değilse Peki neden bitti. Şöyle söyleyeyim benim de çok uzun süreli bir ilişkim oldu evlenecektik bir türlü olmadı şartlar oluşmadı ayrılalı 10 ay oldu ve gerçekten içimde kaldı acaba geçecek mi diye düşünmeye de bir başladım

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Benim de onun gibi bir şey oldu. Olmadıkça soğudum, tartışmalar falan yaşandı. Daha da uzatmamak için bitirdim
      Geçiyor her şey zamanla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Umarım benim için de geçer ya. Bizim ilişkide değer veren taraf bendim her şeyi yapan taraf bendim maalesef karşı taraftan hak ettiğim değeri bulamayınca bir şekilde bitti. Ama bilirsin Sen de ilişki süresince insan bazı şeyleri görmüyor bittikten sonra daha iyi anlıyorsun. İnan ben de ilişki sonrası düşündüğümde kendime ne kadar haksızlık ettiğimi düşündüm yani Bir insana bu kadar çok taviz verilmez

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Evet gerçekten öyle oluyor, insan göremiyor bazı şeyleri. Seninki çok daha uzun sürmüş birde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya hiç sorma benimki 6-7 yıl sürdü ve şöyle düşün hiçbir özel günümü kaçırmadım aramızda o kadar mesafe var her zaman yanına gittim. Öğretmenlikte yemin töreni olur sırf onun töreni için bir saatliğine bile olsa onca yol gittim, İnan O gülsün diye elimden geleni yaptım. Ama maalesef bir arkadaşları kadar bile değerli olamadım

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Karşıdaki ne kadar değer veriyorsa o kadar verceksin fazlası olmuyor, kıymet bilinmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte gerçekten ben bunu bir türlü anlamadım anlamayacağım da. Normal mesela ben sana sorayım sana bir insan ne kadar değer verirse sen de o kadar verirsin değil mi, çok değer gördüğüm birinden özel günleri de sana asla çiçeksiz geçirmeyen birine çok değer verirsin değil mi

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

O insanın ayarlayabileceği, elinde olan bir şey değil ki. Ben benim değer verdiğim kadar değer verilsin isterim. Ne fazla ne eksik. Fazla fazla değer verilince ben baskı altında hissediyorum kendimi, uzaklaşıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya aslında demek istediğim olay şöyle özel günleri hatırlamak bir şey istediği zaman onu yapmak, ona sürprizler yapmak, mesafe uzun olsa da bir saat iki saat bile olsa onun yanına gidebilmek, aslında bunlar karşı tarafa Çok baskı hissettirecek bir şey de değil İnan. Mesela onun giyimine kuşamını asla karışmazdım ben derdim yakışanı giy arkadaşlarla gezmesine karışmazdım baskı yapmazdım bağırmazdım çağırmazdım böyle bir ilişkide yani aslında benim değer verdiğim olay budur hani çok fazla da üzerine düşmek de normalde olması gereken zaten bunlar değil mi

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Sonuçta o da sevmiş değer vermiş ki sevgili olmuşsunuz. O kadar sene geçirmişsiniz. Sende değer verdiğin için bunları yapmışsın. İlişki içinde olması gereken şeyler dediğin gibi. Onun da buna göre davranması gerekirdi.
      Ama karşılık alamadıkça da istersen de yapmaman gerekirdi. Sen ne kadar kendince haklı olsan da karşındaki kişide değerin düşüyor böyle yaptıkça. Sen ona üç gidiyorsan onun da sana üç gelmesi gerekir. Sen üç gidiyorsan o bir geliyorsa zaten denge bozuluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte ilişkimizin özeti gerçekten öyle. Ben en ufak günleri bile kaçırmazken o benim doğum günümü unuttu, ben ona ne kadar yaptıysam o yapmamaya başladı. Gerçekten denge bir zamandan sonra bozuldu. Çok haklısın ben baktım ondan gerekli değeri görmüyorum ona göre ben de değerimi ya azaltacaktım ya da ona göre davranacaktım Bu da benim hatam oldu ye diyor geçti ama yapacak bir şey yok artık 🙂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Öyle ama onu ayarlamak da gerçekten çok zor o yüzden kendini suçlama. Her zaman mantıklı düşündüğümüz gibi davranamıyoruz. İnsanız sonuçta, duygularımız var, çok sevince bunlar daha ön planda olabiliyor ve bu çok normal
      Senin değerini bilmeyen üzülsün hata yaptım diye boş ver. Sen üstüne düşeni fazla fazla yapmışsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Geçen gün ortak bir arkadaşımızla görüştüm işte bana onun da çok mutsuz olduğunu söyledi ona sözde şey demiş ben onu seviyorum hala ama onu ben kafamda bitirdim bundan sonra olabilmemiz imkansız. Ya dedim zaten bundan sonraki süreçte artık ben de düşünmüyorum dedim anlamadığım şu onu seviyorum hala kimseye hayatımı alamıyorum Ama bundan sonra onunla olmamız imkansız. Yani bu Nasıl oluyor Nasıl bir mantık gerçekten çözemedim bir kadın olarak Sen ne düşünüyorsun bu konuda. Ama şu da var dediğim gibi sana değer veren taraf bendim gerçekten bendim

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Arada o kadar yaşanmışlık olunca bir anda silip atmak çok zor. Sonuç olarak kafamda bitirdim demiş, sen öncekileri boş ver bu sözüne odaklan. Bunu deyince diğer şeylerin önemi kalmıyor. Yaşandı bitti. Kalan şeyler, tecrübeler var bundan sonraki ilişkinde sana ışık tutacak, daha mantıklı davranmanı sağlayacak. Bunlara odaklan.
      Diğer türlü üzül üzül geçmez bir şey de değişmez, kendini yıprattığınla kalırsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok haklısın bu konuda beni hala sevse ne olur sevmese ne olur kafamda bitirdim dedikten sonra artık yapacak hiçbir şey yok. Hatta aradaki arkadaşım dedi ki sen artık hayatına odaklan çünkü onun kararı kesin. Ben de dedim ki sıkıntı yok zaten değer veren taraf benim zaten yani kendisi hayatına baksın. Hata inan bana benim çoğu çevrem onun kuzenleri bile bana aynı şeyi dedi Burak dedi hayatına birilerini alsın o zaman kıyaslama yaptığı zaman anlayacak hiç kimsenin senin kadar değer vermediğini. He bu saatten sonra Kendi hayatıma odaklanmak kendi kendime bir şeyler yapmak istiyorum. İnan İlk başlarda sosyal medyadan sürekli takip ediyordum ne yapıyor ne ediyor diye baktım bakamıyorum ben böyle hayatıma onun resimlerine bakıyorum canım sıkılıyor takipçisi artıyor canım sıkılıyor baktım bunun bir sonu yok yani baktığım zaman ne değişecek ki en iyisi dedim hayatıma bakayım üzüntümü de yaşayayım ondan sonra inşallah benim için her şey iyi olur

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Kesinlikle öyle, durduk yerde canını sıkar. Bakmamak ilgilenmemek hatta onu hatırlatacak şeylerden uzak durmak en iyisi. Amin inşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Canım acısada öyle yapıyorum artık. 10 ay geçti Ama eskiye göre biraz daha iyiyim İnşallah hayatıma daha bakacağım Bir şekilde. Bu arada teşekkür ederim Bu şekilde destek olman bana moral vermen çok güzel 🙏 gerçekten sayende şu anda biraz daha iyiyim İnan böyle konuşmak çok iyi geliyor

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Rica ederim sevindim iyi gelmesine🤗 Birde benzer şeyleri yaşayınca daha iyi anlıyor insan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya biliyor musun bazen umutsuzluğa kapılıyorum gerçekten sanki hiç geçmeyecek gibi hiç onu unutamayacağım gibi, mesela bazen onun başkasıyla olma düşüncesi bile beni gerçekten çok üzüyor. Ama zamanla alışıyorsun artık yaşadığın şeyler sanki sana hayal gibiymiş geliyor. Sana son bir şey daha sorsam arada özlüyor musun onu 🙂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Hala seviyorsun o yüzden öyle. Bende de oluyordu o düşünce ama geçti sonradan. Biz ayrılalı 2 sene oluyor ama ayrıldıktan birkaç ay sonra konusu geçince, birine anlatınca gözlerim doluyordu. Ben gerçekten sevdiğine inanıyordum, biraz hayal kırıklığı yaşadım, onu kabul etmek çok zor oldu. Şimdi öyle bir özlem ve sevgi yok. Sadece yaşanan şeyleri, anıları bazen özlüyor insan. Gerçekten sevgisini ilgisini her şekilde hissediyordum çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte aynı şekilde şöyle düşün her şeyi yapan taraf bendim ondan gerekli değeri dediğim gibi sana görmediğim sevgiyi Çok görmedim ama ben onun Bir dediğini iki etmedim. Çevrem de bana şunu diyor evet diyorlar özleyeceksin ama daha çok üzülen taraf olmayacak çünkü senin verdiğin değeri sevgiyi özleyecek Sen zaten bir şey görmediğin için senin için fark eden bir şey olmayacak. Bilmiyorum artık nasıl geçecek ama biraz daha geçiyor ya arada bir rüyalarıma filan giriyor ama eskisi kadar acıtmıyor

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Geçmeyecek diye düşünme. Her şey bir şekilde geçiyor. Geçmezse bile mutlaka alışıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnanıyorum. Şu okullar bir bitsin tatile çıkacağım. 🙏 Malum öğretmen olunca

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Hadi bakalım 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok teşekkür ederim desteğin için. Bak lütfen mersin'den bir isteğin olursa şöyle bak ne olursa lütfen 🙂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Teşekkür ederim 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🙏 rica ederim çok teşekkür ederim tekrar her şey için.

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Rica ederim ne demek meslektaşız şurada 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aaa gerçekten mi branş ne 🙂 benim beden eğitimi

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Sınıfçıyım bende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Umarım doğru hizmetin bitmiştir ve en güzel yerdesindir🙏

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Eh yarıladık 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hadi bakalım inşallah en kısa sürede istediğin yere gelirsin. Ben Doğu hizmetimi bitirdiğim yıl Doğu affı gelmişti 🙂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Teşekkürler inşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Görüşürüz inşallah gene Hocam dediğim gibi buralardan bir isteğiniz olursa çok ciddiyim söylemeniz yeterli 🙏 kusura bakmayın kafanızı şişirdim

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Estağfurullah. Çok teşekkür ederim düşünmeniz yeter 🙂 görüşmek üzere 🌸

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Lütfen ne olursa söyleyin 🙏 bu yaptığınız şey duyguları düşünceleri paylaşmak o kadar güzel ki şu anda günümüzde dost dediğimiz insanlardan bile bu desteği görmüyoruz 💐💐 görüşmek uzere

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

🤗🤗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🙂💐🙏

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Teşekkür ederim eic için 🤗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Rica ederim bence sonuna kadar hak edilmiş birşey🙂🙏

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah, içimde kelebekler uçuran ama hiçbir zaman başlayamayan bir aşk var tabii! Kanka, o çocukla bir kafede göz göze gelmemiz vardı, İzmir’in o tatlı akşamlarında, ama konuşamadık... Şimdi her yerden “Yeni birini eklediniz” bildirimi gelirken, içimde o gizli filmin başrolü oldun işte! En uzun ilişkim de şimdiki sevgilimle, tam 2 yıl oldu. Aşkta maraton koşuyorum, durmak yok! Senin hikayeni de acayip merak ettim! 🦋💕

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

7 yıl birlikte olduk ama olmadı maalesef.. ayrılalı 10 ay oldu.

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      1 yıl

Oofff çok uzunmuş gerçekten... 7 yıl az buz bir zaman değil, kocaman bir anı defteri gibi! Yeni yeni toparlıyorsundur muhtemelen, insan kolay atlatamıyor… İçinde ukde kalır ya, ona ayrı üzülürsün işte 😔 Ama bak, doğru zamanda, doğru insan illa çıkar karşına, inan bana! Kendine iyi bak, iyileşmeye izin ver, aşk yine gelir kapını çalar 🌼

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

3

Cevap

• Aristokratımsı
    Aristokratımsı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Tam içimde kalacaktı yine devam

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🙂 sonu iyi olur umarım dostum benim 6-7 yılım gitti

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Sevmek ne demek hiç bilmedim ki

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten mi dostum ya , aslında güzel bir şey de maalesef insanlar öyle çıkarcı olmuş ki

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet gerçekten sevmek sevilmek ne demek hiç bilmiyorum ben annem bile sevmedi beni elin kızı niye sevsin ki

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yapma be dostum öyle düşünme. Kim bilir belki senin karşına gerçekten seni sen olduğun gibi seven sana değer veren biri çıkart niye bu kadar olumsuzsun ki

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yaşım 45 oldu bu saatten sonra beni ancak toprak paklar hiç umudum kalmadı benim

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yapma be kardeşim bunun yaşla bir alakası yok gerçekten mutluluğun seni kaç yaşında bulacağı hiç belli olmaz ki.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten o kadar umutsuz olma bak benim de 7 yıllık bir ilişkim oldu maalesef sonu olmadı yani bir şekilde olmadı benim de yaşım 44 ama ben senin kadar umutsuz değilim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben evden 11 yaşında ayrıldım aile ne demek hiç bilmiyorum tek başıma 5 farklı şehirde sokak iti gibi savrulup durdum umut mu kalır

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Peki Özel değilse kardeşim şu an ne yapıyorsun

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çalışıyorum bir fabrikada

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bak ne güzel dostum işin de var ya gerçekten umutsuz olma bak sevgi aşk bir gün karşına öyle bir çıkar ki dersin bugüne kadar yaşadığın bütün her şeyi unutursun

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kardeş yorma kendini boşuna yorma kendini umudum öldü yorma kendini yaşadıklarımı Ben biliyorum sen değil yorma kendini

• Kajuurellaaa
    Kajuurellaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Varr

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne kadar sürdü ve neden olmadığı Özel değilse. Bir de başkasıyla olsam bir ileride bazı aşklar unutulmuyor diyorlar Sen ne diyorsun bu konuda

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

evet. adam biraz salk olduğu için içimizde kaldı.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne kadar sürmüştü peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

az ya. kayda değer bişe de değilmiş zaten. boşverdk.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aslında doğrusunu yapmasın yani sonu yoksa uzatmanın bir anlamı yok normalde benimki de öyleydi çok fazla zorladık İnan 6-7 yıl sürdü çok zorladık ama olur diye olur diye olmayınca olmuyor bak 7 yılda böyle ömrümüzden gitti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ayynen öyle. salklığa çare yok maalsf. saldık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnan artık ben de öyle yaptım yani maalesef insana çok fazla değer verince kendinden gidiyor ya hani normalde değer vermek çok güzel bir şey insan karşılığını bekliyor ama maalesef karşılığını bir türlü göremiyorsun

Yorumla
  • ölümmeleği00 m
    ölümmeleği00 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

yokk

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç içinizde kalmış bir aşk hikayeniz var mı ve en uzun ilişkiniz ne kadar sürdü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hayatınızdaki en uzun ilişki ne kadar sürdü? 7 cevap verildi
En uzun aşkınız ne kadar sürdü? 76 cevap verildi
En uzun aşk acınız ne kadar sürmüştü? 85 cevap verildi
Unutulmaz bir aşk hikayen var mı? 25 cevap verildi
Hayatınızın içine eden bir aşk hikayeniz oldu mu? 7 cevap verildi
Sizinde destansı bir aşk hikayeniz var mı? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ​Çevrenizdeki insanların mantıksızlığı karşısında görselindeki gibi hissettiğinizde, nezaketi mi koruyorsunuz yoksa iğnelememi?
  • Geceye ruh halinize göre bir şarkı bırakır mısın?
  • Hayatta en zorlandığın şey nedir?
  • Sizinle aynı gün doğan ünlüler kimler?
  • Gelen güncellemeler yüzünden bıraktığınız oyunlar hangileri?
  • Sevgilinle beraber müzelere gider misin?
  • Gayretli biri misin?
  • Kalbinde bi tabela olsa ne yazardı?
  • Aşkta şanslı mısın?
  • Covid-19 geçirdiniz mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨