Kabul mü edersin, yoksa "böyle kal" deyip yoluna mı bakarsın?

Kabul mü edersin, yoksa "böyle kal" deyip yoluna mı bakarsın?

Zaten adamı öyle kabul edip benimsemişim, tamam. Ama sonra fark ettim ki, bazı huyları gerçekten değişmeli. Çünkü sevgi sadece ‘olduğun gibi kal’ demek değil, aynı zamanda birbirimize zarar vermeden, saygıyla yol almak. Eğer biri gerçekten seviyorsa, kendini de gözden geçirir, değiştirmesi gerekeni değiştirir. Yoksa sen sadece katlanıyorsun, bu uzun vadede sağlıklı olmaz. Herkes biraz değişir, ilişki de bundan ibaret aslında. Değişim olmadan devam etmek zor.
Eğerki üzerine düsenleri yapmıyorsa ben mutsuzsam, kendi bilir saygı duyar giderim hayatından. Neden mutsuz olduğum bir iliskide kalıp kendimi mutsuz edeyim? Hayat kısa. Yolun açık olsun der giderim...
🌸
25 yaşından itibarrn insanların karakterleri, kişilikleri oturur. O saatten sonra değişmeleri cidden çok zordur. Değişmesi de gerekmez. Bir insan nasılsa öyledir yani. Ya öyle kabul edersiniz ya da kabul etmez kendi yollarınıza bakarsınız. Kimseyi değiştirmekle uğraşıp boş yere yorulmayın
Kötü huy varsa değişse iyi olur ama kimse için değişmem benn eğer sorun olursa zaten o an açık konuşulur ve halledilir buda kendine ve ilişkiye olan saygı olur en doğrusu kimse icin değişememek
Bahar, olay baya net aslında! Birisi “Ben böyleyim, değişemem” moduna giriyorsa, biraz bencilce geliyor bana. Çünkü aşk dediğin şey iki kişinin birbirine uyum sağlamasıyla güzelleşiyor. Sadece tek taraf ödün veriyorsa tadı kaçıyor bence… Sana iyi gelmeyecekse, “böyle kal” diyip dansını başka bir pistte atabilirsin! 💃🏻✨ Herkes seni sen olduğun için sevecek insanı bulacak, merak etme!
Cevap
36Cevap
E zaten öyle sevdim ben onu bence değişmesini istemek garip
Öyle bir zorunluluğum yok bu nedenle hoşçakal derim..
Çaba yoksa ben de yokum.
Ben kimseyi değiştirme çabasına girmem. Bu yüzden diyemez😀günaydın iyi bayramlar
Duruma koşullara değişemem dediği şeylerin kabullenip kabullennemeyecegime göre çok değişir... İlişkiye zarar vereceğini düşündüğüm şeylerse.. Yoluma bakarım :))
S. git ozaman bok kafa derim
Bu arada flörtünüz bunu diyorsa sizi çoktan gözden çıkarmış demektir…
Dedi zaten. Baktık olacak gibi değil ayrıldık. Yıllar yıllar sonra karşılaştık. Ne uyardıysam yapmış bi hamle yaptı olur mu diye ama dedim benim için değerlisin ama eski duyguları hissetmiyorum
Pekii bu hoş değil ilişkiye eylem katmaz zamanla beklentiniz olmaz birileri değişmeyi bile göze almalı
Kabul etmediğim sebebe bağlı aslında. Ama bana ters şeylerse değişmesini istediğim şeyler, herkes kendi yoluna derim.
“Bön döğöşömöm böno boylo kobol öt” o zaman s. tir git seninle mi uğraşıcaz 😅 hiç çekemem bu yaştan sonra
Çok sivri ve bana itici gelen huylarını değiştirmiyorsa veya törpüleyemiyorsa fazla uzun süreli bir birliktelik olmaz. Güzellikle ayrılırım.
Değişmek istemeyebilir en doğal hakkı seveceksem zaten o şekilde sevmek zorundayım. Sevmeme mani olacaksa bir huyu varsa da yolları ayırırım.
Çok kötü ve zararlı alışkanlıkları olan birini tanımadan zaten hayatıma sokmam kim olursa olursun.
Zaten bunu demesine gerek kalmadan çok öncesinde hoşuma giden ve gitmeyen özelliklerine göre o kişiyi seçer veya elerim.
İnsanlarda her konuda değişiklik beklemeyin ama olumlu değişime tamamen kapalı insanlardan da kaçın
Sabit fikirli fosilleri müzelere kaldırdılar sanıyordum.
Diyen bir flörtüm vaktinde olmuştu. Başlamadan bitti ilişkimiz.
Kimse kimse için değişmez veya değiştiremez kendini bence karakter ve huy çünkü
Kimse kimseyi değiştiremez değiş diyemez ya öyle kabul eder ya da gider
Ayrılırım yokkk eskisi gibi hiç çekesim yok zaten bir gün ayrılıcaz bugün ayrılalım daha iyi.
Demekki kabul edememişim kiii konu buralara gelmiş dimi? 🤷♀️
Herşeyin orta yolunu bulurum bulmazsam ayrılırım çünkü ne olursa olsun olduğu gibi kabullenmeliyiz
Bir insanı değiştirmek doğru bir şey değil bana kalırsa,
Bensevgilimin açık giyinmesini istemem ya popon aççak yok memesi ni açacak istemem
Kimseden değişmesini beklemem. Olduğu gibi kabul edebiliyorsam ederim, edemiyorsam ayrılırım.
Çok rahatsız edici bir konuysa öyle kalsın, basit bir konuysa zaten değişmesini söylemem
Memesi küçükse Bazı şeyleri görmezden gelebilirim Mehmet'i büyükse zaten Bahane arıyorumdur😝
Doğru insan değişmez kolay kolay yapılar karekterleri kişilikleri öyle kabul etmek zorundasın oda seni öyle kabul etmek zorunda...
Saygı duyarım. Ama değişmemekte ısrar ettiği karakter çok da can sıkıcı değilse katlanırım.
Gerçek sevgi bunu gerektirir.
Kabul edemeyeceğim sınırlardaysa teşekkür ederim.
Kabul ederim. d
Kimseden değişmesini istemem zaten
Oldu o zaman görüşürüz
Kimse kolay kolay değişmez :)
Böyle kal diyip yoluma devam ederim.
Tekme koyarım totosuna yallah
Kimseyi değiştirmeye çalışmam
Bu da işin en kolaya kaçma yolu olmuş…
Böyle kal hadi ban kaçarito dnndndns
En nefret ettiğim cümle anında bitiririm
degistirmem cunku degismez
Bende değişmem derim. Si k tir ederim