Bir erkek yemekten resim koyup yanina kalp emojisi koyup baska kiza neden yazar? Aşık mı o kıza?

Biz onunla çok iyiydik vardi biseyler Aramızda ikimizin ama aşk degil de ismini koymadığı bir şeyler oluyordu sürekli. Ama o bana ne bir adım atıyordu ne gidiyordu. Isyerinde beraberiz hep yazar yanima geliyor. Bugün birden bir hikaye koymuş. Hikayesinde yemekti birisiyle. Ki orası o olduğu bölge. Eski sevgilisinin yaşadığı bölge. Yani %100 o kızla. Tekrar barıştı. Barışsın ne yapıyorsa yapsın. Belasını bulsun. Ben onun hikayesini gördüğüm dakika. Aynı dakika gördüğümü gördü ya. Bir dakika sonra bana tiktoktan video yolladı. Amac ne? Ama ben bir tepki vermedim. Hiçbir şey şey etmedim tiktokta bisey yazarim genelikle yapmadim hikayesinede cevap vermedim. Çünkü ona kaç kere sordum dedim ki var mı? Hayır dedi sevgilim yok dedi. Kafamda hep bir acaba vardi ama hep tamam diyordum. Sonra akşam oldu baktım ben dışarı gittim. Ben de bir resim attım kendimden. Hemen anında gördü. Ondan sonra... 2-3 saat sonra baktım. Tekrar TikTok'tan bir video attı bana. Videoda her şey göründüğü gibi değil yazıyor. Ardından bir tane komik bir video daha. Hiçbir şekilde hiçbir şeye cevap vermedim. Bu çocuğun amacı ne? Ne yapmaya çalışıyor?

Bir erkek yemekten resim koyup yanina kalp emojisi koyup baska kiza neden yazar? Aşık mı o kıza?