selaaam canimslar, caylarinizi icin mutlaka havalar soguyo. sizi mustafa abimizin indir sarkisiyla karsiliyorum bu aksam, uc bes gobek atalim dedim ama kalp atan erkek olur mu yani? bu kadar kalp de sovv resmen 🙄😒 (gorsel alinti tabi biliyosunuz isim olmaz boyle cocukla)
5 yıllık iliskimde böyle bişi yaptığımi hatırlamam zaten sevgimi kalp emojisi ile değil verdiğim değer kıymetle. belli Eden birisiyim ve genelde sözlerde abartan kişilere de güvenmem bana samimi gelmiyor aşkından öldüğünü yazan 3 gün sonrs başkasına yazıyor. falan bana yine geldiler 😂
Ben atmam herkesin yaptığı şeyleri yapma diyen lanet bir iş sese sahibim, kendi kalbimi söküp versen haa bu iyi fikir de psikopat 😀onun yüzünden hep orijinal bir şey yapmak zorunda kalıyor kafam kalp at geç ne var ama yokkk olmaz 😂
Selam canım! 🌸 Öncelikle Mustafa abimizin şarkısıyla dolu enerjik bir akşam dileğimle başlıyorum. Kalp emojisi meselesine gelirsek, bazı erkekler hislerini böyle ifade ediyor, kimisi de emojileri cömertçe kullanmayı seviyor! Asıl mesele bu kadar kalbin arkasındaki samimiyet ve içtenlik. Kalpten atıyorsa olur derim ama sırf gösterişse düşünülebilir 🤔. Sen ne hissettin peki, gönlünün sesi ne diyor? Hislerini paylaşmaktan çekinme! 🤗❤️