Erkekler sorunuma çözüm bulabilir misiniz?

2023 yılında hayatımın hatası olan biriyle sevgiliydim, 1 yıl sürdü ve 3 kere aldatıldığımı birinin de yakın arkadaşım olduğunu öğrenince ayrıldık. Ama hala seviyordum, konuşacak birine ihtiyacım vardı ben de onun yakın bir arkadaşını kafeye çağırıp sen benden iyi tanıyorsun böyle böyle diye anlatıp ağladım, amacım geri barışmaktı. Çocukla buluştuğumu eski sevgilim de biliyordu bu arada gizli değildi çünkü çocuk söylemişti doğal olarak (tanışıklığımız yoktu çocukla instadan bulmuştum adını biliyordum bir tek) neyse aradan 1 yıl geçti artık eski sevgilimle bir bağımız kalmadı. Bu çocukla da sık sık karşılaşıyorduk ama asla iletişim kurmuyorduk, geçen gün rüyamda onu gördüm, üstüne aynı gün karşılaştık 2 dakikalık bir sohbet döndürdük ortak bir tanıdığımızdan dolayı, üstüne istek attım geri takip etti. Üstüne tekrar karşılaştık ama yine konuşmadık, ben sadece 1 sene önce sana bi suçun olmamasına rağmen sırf arkadaşından dolayı bağırmıştım falan özür dilerim bunu demek için takip atmıştım aslında sana dedim. Yok yok sıkıntı değil dedi o da. Bütün bu son olaylar 1 hafta içinde yaşandı ve bir haftadır aklımdan çıkmıyor. Çok hoşuma gidiyor ve biraz instagramını kurcaladım bütün ilgi alanlarımızın ortak olduğunu fark ettim. Ama o bunu bilmiyor ve söyleyemem çünkü stalklayarak öğrendim bunu sonuçta. Yazarsam eski sevgilimle barışmak ya da bana yaptıklarından dolayı ondan intikam almak için çocuğu kullanmak istediğimi sanabilir diye korkuyorum. Direkt niyetimi belli edersem de pat diye dediğim için reddetme ihtimali var kişiliğimi tanıyacak kadar sohbetimiz yok ve beni arkadaşının takıntılı exi olarak görmüş olma ihtimali de var. Napacağımı bilmiyorum ama gerçekten hiç hissetmediğim bir heyecan hissediyorum onu görünce. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım ve hissetmemiştim, suçluluk da duyuyorum şerefsizce geliyor içinde bulunduğum durum böyle bir şey hissetmek falan normalde böyle birisi değilim. Ama bir şekilde tanımak, zaman geçirmek istiyorum. Ne önerirsiniz? Lütfen ciddi cevaplar verin. Bu arada çocuk öyle iletişime geçmiyor hani o yüzden “direkt takipleşmiş senle zaten dünden razı” kafasına girmeyin. Büyük ihtimalle “derdi ne ya” diyerek kabul etmiştir diye korkuyorum
Erkekler sorunuma çözüm bulabilir misiniz?