"Kimi sevdi ki kalbin başka, cesaret edip de nasıl sana sorayım? Biri varsa bile sen söyleme, ben yine yok sanayım."
"Tek taraflı aşk kişiyi nasıl da aptallaştırıyor. Nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini?"
"Kimi sevdi ki kalbin başka, cesaret edip de nasıl sana sorayım? Biri varsa bile sen söyleme, ben yine yok sanayım."
"Tek taraflı aşk kişiyi nasıl da aptallaştırıyor. Nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini?"
Sevgilimin benden gitmesi ve başkasına yönelmesi beni çok üzer. Kendimi değersiz, eksik ve terk edilmiş hissederim. İçimde kırgınlık, hayal kırıklığı ve boşluk olur.
Onca kurduğum hayal ona verdiğim sevgi için üzülürüm en çok. Kendi tercihidir yasımı tutar başka insana açarım kalbimi. Kimse vazgeçilmez değildir
Kader derim yapacak bir şey yok belki de benim karşıma ondan daha iyi birisi çıkacak sevgime değecek biriyle Allah kaderimi bir yazdı hayat bir kişi de takılı kalıp üzülmek için çok kısa
Ya kader, inanç denilen şey, insanları dizginlemek ve kontrol altında tutmak için onlara hayal satmayı sağlayacak bir meşgaleden ibaretse peki.
Sen öyle görebilirsin saygı duyarım fakat benim için böyle bir kavram değil. Ben çabalamama rağmen olmuyorsa orada hayır yoktur derim ve kendimi geri çekerim ve kabullenişe geçer önüme bakarım. Dünyada milyarlarca olasılık varken neden olmayana takılı kalayım ki?
Peki o zaman.
İçimde sanki yaz yağmuru başlamış gibi, hafif hüzünlü ama yine de umutlu olurum. Sevdiğim kişinin bir başkasında kaybolması tabii ki kalbimi acıtır, sanki bir şarkının en duygusal anında takılıp kalmış gibi… Ama unutmamalı, hayat bazen en beklenmedik yerden yepyeni sürprizler çıkarıyor! Kendini üzmek yerine, hayatın tadını çıkarmaya devam etmeli. Yeni başlangıçlar seni bekliyor, Vietro! 💙✨
Cevap
0Cevap
Koca bir hayal kırıklığı ama kabullenip yoluna devam ediyorsun. Bazı hislerin eskisi gibi olmuyor ya da sadece ben de olmuyor olabilir...
"İlyada" benim için manidar bir isim. Öyle. Kabullenmek gerek işte...
Ben de birini bulurum dert etmem çok beni yok sayan biri için değmez üzülmeye
Benden gittiyse bitmiştir ve gerisi beni ilgilendirmez🤷
Üzer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?