Nasil bir duygu neler yasiyor neler hissediyorsun onun yoklugunu ariyor musunuz aci zamanla geciyor mu?
Sevdiginiz birini kaybettiniz mi anlatin
Sevdiginiz birini kaybettiniz mi anlatin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 arkadaşımı toprağa verdim, günlerce mezarlıkta onların başında sabahladım..
Bu acının verdiği duygu anlatılmaz ki Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.. Biri 4 diğeri öleli 6 yıl oldu hala daha evime gider gitmez onların mezarları başına koşuyorum dertleşiyorum onlarla.. Zamanla geçtiği falanda yok bu acının ilk günkü gibi can yakıyor hala :(
Ben hic sevdigim birini kaybetmedim kaybetmekte istemem yasamakta istemem o aciyi kaldiramam cunku
Amin gercekten zor allah yardimcin olsun
Rica ederim
Rica ederimmmmmm 😊
Hissedebileceğin tek şey koca bir boşluk ve zaman bazen gerçekten işe yaramıyor. Sonuç olarak insan sevdiği birini kaybettiği zaman onsuzluğu kolay kabullenemiyor. Ve kabullenene kadar çok zor günler geçiriyosun.
kaybetmekten kastin ölüm ise acisi zordur bilirim.. ancak anlatamam, utandigimdan degil duygulara kifayet edicek sozcuk bulamam
Ölüm evet sevdigim bir insani hic kaybetmedim acisini merak ettim sadece ve duygulariniza ortak olmak icin sordum
bazen merak iyi degildir, kötü seyleri sormak yerine iyi duygularin lezzetinde bogulmak en iyi secimdir tavsiyeme uy derim ;)
Simdiden kendimi hazirlay bir gun olucak illaki
olmamis biseyi olmus dusunmek bilmiyorum ama bana gore cok sacma.. her sey zamaninda geldiginde yasanmali ve kotu dedigimiz seyler hazirliksiz yakalandigimiz anlardir ;)
Oda dogru neyse kaoaticam bu konuyu beynum yandi olumu dusune dusume🙏
bende uzattigim icin Üzgünüm error.
.
Onemli degil iyi geceler
Hissedemiyorsun hem de hiç birşey. Yutkunamıyorsun bile. :( Yüce Yaratıcı kimseye yaşatmasın o duyguyu.
Cevap
7Cevap
Igrenc bir duygu resmen 10 tonluk bir tirin ustunden gecmesi gibi oluyor ama alisiyorsun... yeterki yerde mi kalacaksin yoksa ayaga mi kalkacaksin
Cok kotu bir duygu. Ben bir cok sevdigim deger verdigim kardesim dedigim kankam dedigim kiz arkadaslarimi kaybettim. Adama kotu koyuyor ya :(
başta çok can yakıyor sonra yokluğuna alışıyor insan zaman zaman akllına gelsede
Eğer sevgi karşılıklıysa O Zaman dünyam başıma yıkılır. Eğer ben onun için herşeyi yaptıysam sevdirmek İçin. Eğer öldüyse Valla bilemedim :/ %55 Üzülürüm galiba
Onu kaybedince Anlarsın.
boşlukta hissediyor insan
Acı zamanla geçmiyor sadece hafifliyor ^^
duygu bildigin
geçiyor.
güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar