Herkesin “iyi ki”leri kadar “keşke”leri de vardır.
Peki sizin "keşke tanımasaydım" dediğiniz biri oldu mu?

Herkesin “iyi ki”leri kadar “keşke”leri de vardır.
Peki sizin "keşke tanımasaydım" dediğiniz biri oldu mu?

Neredeyse hiç keşke demiyorum. Çünkü bunun çünkü'sünü yaşamak daha ağır. En berbat hali ile ayrıldığım biri hakkında bile, tek bir negatif kelime dahi etmiyorum. Herkese mutluluklar diliyorum sadece. İyi ki tanıdım derken, hem ben onlara hemde onlar bana çok şey kattılar.
Oldu kendisi ağrılıdır 23 yaşında evlendim 1 yıl oldu kendisi ile kaçarak evlendik havalimanına çalışmaya gitmiştim gündelik olarak orada karşılaştık ve 2 ayın sonunda kaçarak evlendik o işten çıkarıldıktan sonra yalanları ile evlendim 6 abisi ve annesini fazla bağlı olmadığını ben seni evim herşeyim bilirim diyerek beni kandırdı ve evlendik Tekirdağ da nikahımı yaptım ve İstanbul'a tekrar döndüm 9 gün sonra da hızlıca düğünü yaptım tek taraflı tabi ki ve kaçan doğulu bir kız birden sahipli olmaya başladı annemle anlaşamadı babam yarın ameliyata girecekken ben ayrı eve çıktım ameliyattan bir gün önce hep ardından gittim bu insanın tabi annesi de ayrı evimize kaçan kızının evine geldi bu arada hamile diye barışmak istemiş eşimle 1 aylık evliyken hamile kaldı ve sonrasında 4 ay sonra annesi geldi memleketi ağrıdan iyi karşılama yaptım ailesini daha çok eve müdahale ettirmeye başladı annesi torunum ağrıda doğum yapsın dedi benden habersiz tabi kabul etmedim eşim benden habersiz kira parasını abisine attı hesaba giriş yapınca gördüm abisi yeğenine küvet almış yıkanması için benim yüzüme vurdu sanki ben istemişim gibi bana bıçak çekti yanağıma batırdı vesaire bir sürü olaylar karakolluk olduk sonuç olarak bu insan hayatımda olmasaydı ne bir evliliğim olacaktı ne de çocuğumun ayrılığının hasreti ve hüznünü çekecektim çocuğum kız adı Lina şu an 3 aylık oldu aşırı tatlı 49 günlük olana kadar benle birlikte olan fotoğraflarına bakarım hepannesi 49 günlük iken yanımdan aldı evi terketti annemin evine dönmek zorunda kaldık çünkü kendisi işten çıktı bende tek evi geçindiremedim annemle yine sorunlar benle de cabası ve gitti bizde kovduk tabi şimdi de ordayken bı diyor ki elimden tut geleyim bir de diyor ki kızımın ahı sana olacak soyadını değiştiricem seni hapse attiricam nafaka ödemezsen saçma sapan sözler ruh hastası kendisi bende bu vakitte namaza tekrar başladım dua ediyorum her gün kızıma onu koruyacak olan Allah'tır maddi desteğimi yapıp manevi yapamayacağım çünkü görüntülü bile haketmiyorsun sen babası değilsin diyor acaba g. tunu parmaklayarakmı yaptı çocuğu ben anlamadım Allah büyük galiba çocuğu hiç göremeyeceğim böyle bir medeniyetsiz insan dışı varlığı seçtiğim için kendim çekiyorum çekeceğim de sadece çocuk yönünden onu da dualarımla ve param olduğu müddetçe param ile destekleyeceğim çok şey yaptı bana ve aileme Allah büyük bebi ve ailemi hiçbir zaman benimsemedi 21 yaşında evlenmesi ve beyninin 5 yaşında olması evlenmek için evlenme yapması maalesef ortada enkaz bırakıyor şu an ayrı yaşıyoruz o tabi annesinin evine memleketine gitti imam nikahsız resmi nikahlı yaşıyoruz şu an 45 gün oldu sanırsam gideli aileci patavatsız saygısız değer vermeyen en büyük olayları bile hafife alan sorunlu bir insan kaderimizde bu varmış hakkımızda hayırlısı olsun
Dünyadaki en zor şey bence çocuğundan ayrı kalmak olabilir ve bu erkek olarak söylüyorum bu kız çocuğuysa olay aşırı derecede kafa yoran psikoloji bozan bir durum Allah bana sabır namazımda kızımdan dualarımı eksik etmesin maddi olarak beni iyi duruma getirsin ve en iyi şekilde eğitim ve diğer bütün ihtiyaçlarını karşılayacak durumda bol rızık versin demekten başka elimden bir şey gelmiyor biliyorsunuz ülkede velayet anneye veriliyor bu konuda yapacak hiçbir şeyim maalesef yok çok üzülüyorum Allah büyüktür
Allah kolaylik versin.
Tam zamanında tanıdım seni ❤️ bütün keşkelerimi sildin sevgilim. İyi ki tam zamanında seninle tanıştım. İyi ki varsın güzelim...
Seni tarif edilemicek kadar çok seviyorum biliyosun dimi🥹❤️
🥹❤️❤️
Evet bitanem aynı şekilde hep her daim huzurlu olalım.❤️
Seninle de 🫠❤️
vaaavvv havada aşk kokusu var. neguzel daim olsun
kiymetini bil selinin😉 tabi oda senin.. nerde mutlu cift görursem sevinirim. dügün arabasi gorsem tanimasamda dua ederim. mutluluğu herkes yakaliyamiyor. herkes dengine denk gelmiyor. ve insanlar heba oluyor
Yaş farkınız çok değil mi ya
@GüzelGünlerr34 biraz öyle tabi ama bu bize bir sorunmuş gibi gelmiyor.
Doğrudur sevindim sizin adınıza aileler içinde sorun olmaz umarım 🙏
@GüzelGünlerr34 olmaz olmaz 😊
şükür olmadı hep iyi insanlar denk geldi bu konuda şanslıyım ve geçmiş şeyler üzerine düşünmüyorum anımı etkilemediği sürece geçti gitti derim yani öyle biri yok
🌸💕
Nasıl geçmişi umursamadan devam edebiliyorsun bunu benimde ogrnemem gerekiyor geçmiş yüzünden bazen yaşamak istemiyor gibi hissediyorum
@Sevgigizliuye yaşadıkların sana ağır geliyorsa unutman zor olacaktır çok şükür büyük travma diyeceğim seyler yaşamadım diger her şey geçip gidiyor
Evet ağır geliyor ve hayatımı etkiliyor degistiremeyecegim seyelr bunlar
@Sevgigizliuye destek alman yani çözebileceğin sorunlarsa çözmen, sadece psikoljik olarak etkiliyorsa üzerinden gelmen gerekir
Peki teşekkürler ama zor
@Sevgigizliuye dogrudur umarım atlatırsın🌸🌸
🥲🤍
Ah, ne yazık ki hepimizin kalbini yoran birileri olabiliyor. “Keşke tanımasaydım” dediklerimiz aslında hayatta bizim için birer tecrübe. Benim de kalbimi kıranlar oldu ama onları tanımasam belki bu kadar güçlü olamazdım! ❤️ Yine de o his, insana bir oh çektiriyor, değil mi? 🥺
Cevap
37Cevap
Olmadı tanıdığım her insan yaşantım için bir ders bıraktı bana ve bir sürü güzel anı. Bazı şeyler bitse bile bir zaman sonra tebessüm ile hatırlanıyor
Tanımasaydımda olurdu dediklerim var. Özellikle bu sitede..
Keşke tanıdığım gibi kalsaydı dediklerim oldu
Bunu düşünmek aklımdan geçmezdi hiç ama oldu. Üni oda arkadaşım sessizce uzaklaştım konuşmayı kestim. Kendisi kestikten sonra gerçek yüzünü gösterdi, bizi hırsızlıkla suçladı. Neyseki okul bitti bir daha görmeyeceğim ama hakkımı helal etmiyorum. Yaptıkğı şeyleri de yazmak ve hatırlamak istemiyorum
TV den Nihal candan kızı işte Benim Stilim den tanıyorum ölümüne çok üzüldüm 😥 keşke bilmeseydim kız medya nin kurbanı oldu işin kötü tarafı aşık olmuştum
Dur dur hatırlatma...
Sarsılmak ne kelime ağladım bile... 2016 Survivor zamanından beri bildiğim bir genç kızdı...
Ben nihali daha önceden biliyorum İlk Bu Tarz benim yarışmasına Katıldı Konuk yarışmacı olarak jüriden 3 yıldız mi ne almıştı yarışmaya hak kazandı sonradan İşte Benim Stilim 2. Sezon ve All starr da yer aldı nihali Survivor da mahvetti bu kızın kaderi hiç gülmedi ki 😥 bu kızın hayatına girmiş olsaydım misal bu zulümden kurtarırdim düzgün bakmadılar ulan sebze yedirmek nedir
Bu tarz benim sonra değil miydi Survivor'dan? Çünkü bende o programdan zaten biliyordum Nihal'i.
İlk Bu Tarz benim adıyla yayın hayatına başladı 15 Eylül 2014 de 20 Aralık 2014 1. Sezon final yaptı fakat sonradan production house ekibi show TV sözleşmeyi feshetti diye davalık oldu yapım şirketi TV 8 taşındı ilk bu tarz benim adıyla sürdü fakat Show TV de aynı ismi kullandığı için davalık oldular isim hakkı show TV ye verildi TV 8 de işte Benim Stilim olarak devam etti
O zaman bende 2014'te tanımışım Nihal'i.🥹
Hep her gün izlerdim kaçırmazdım programı... Ablam, annem, ben izlerdik.. Onların da içi gitti zaten Nihal'in ölümüne... İnanamadık.🥺🥀
Nihal aslında çok düzgün bir kızdı ama aşağılık bazı kesim kızı ahlaksız olarak yargıladı yok açık pozlar veriyor yok kibirli esra ezmeci ile konuşması vardı nihalin orada namaz İslam dan bahsediyor ki düşündüm ki dinim ne güzel namaz kılarım demişti nihal düzgün bir ortamda bulunsa iç güzelliği tam ortaya çıkmaya yatkın di
Ya ben zaten Nihal'i biliyorum çok saf niyetli bi kızdı... Allah rahmet eylesin.🥺🥀
Evet gördüm o mesajını... Cidden Nihal'in kötü bir insan olduğunu asla düşünmüyorum.🥺
Hepsi o iğrenç eski kocası yüzünden oldu... Gencecik kız toprak oldu onun yüzünden..
Öyle öyle maalesef... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah.🥺🥀
bence duyan çok kişi sarsilmiştir bende dun izleyip durdum çok uzuldum
Evet oldu ve çoğumuzun olmuştur “Keşke tanımasaydım” dediğimiz …
🤷♀️
Olmadı öyle tipler, onları tanımak bana tecrübe puanı olarak katkıda bulundu. İyi ki tanıdım hepsinin canları cehenneme 😃
Yok olmadı. Aksine iyi ki tanımışım diyorum bazı insanları. Sonradan gerçek yüzlerini gösterdikleri için.
Aşk dışında tanıdığım o kadar gereksiz insan varmış ki onlara ayırdığım vakite üzülüyorum. Artık 5 dk yok o tarz gereksizlere😄
Biri oldu cidden tanımaya değer değilmiş görünenden çirkin bir karakteri varmış
Oldu arkadaşsal olarak hiç doğru tercihler yapmadım
oldu , ama aynı ortamda sürekli bulunduğumuz için katlanmam lazım
Hayır iyi ki herkesi tanımışım herkes iyi kötü bir tecrübe.
Oldu, umarım Allah belasını verir ve hiç mutlu olmaz
Bir kaç kişi hariç tanıdıklarımın geneline yakını için diyorum zaten 😅😅😅😅😅😅
Evet keşke tanımasaydım dediğim insanlar Oldu
her insanın hayatında olmustur elbet, benim de olmustu
Oldu ama sitemkar bir şekilde değil öf ne gerek vardı tarzında söylüyorum
Ooooo o liste o kadar kabarık ki tanımdaığım insnalrın bile benle derdi var
Aynı kişi için hem keşke diyorum hem de iyi ki, garip bir durum maalesef 😅
Hayır çünkü eksik karakterdeki insanlar bile bana birşeyler öğretti 😇
Çok oldu ama maalesef tanıdım her zaman ki gibi başta iyi sonra kötü oldu şimdi sadece kırgınlık var
İki kez oldu hayatım mahvoldu o yüzden dikkat etmek lazım
Evet şu an ki erkek arkadaşım seviyorum ama tam olgunlaşmamış kendisi ve bunun farkında değil….
Akrabalarım. Çocukken çok severdim sonra gerçek yüzlerini öğrenince bunları mı sevmişim ben diyorum.
O kadar çok oldu ki zaten çevremde insan bırakmadım hepsini sildim.
Ne yazık ki evet oldu keşke hiç hayatımda olmasalardı ya da tanımış olmasaydım
Benim de kalbimi kıranlar oldu ama onları tanımasam belki bu kadar güçlü olamazdım
Babamı hiç tanımak istemezdim
Keşke bende.
Evet zarar veren bir o ç oldu keşke hiç tanımasaydım aracı olan kızı da Allah bildiği gibi yapsın diyorum
oldu ve hemen insan hayatimi 180derece degisti
En yakın arkadaşımdı
Kendisi valla keşke tanisamasydim
İsraf safi israf
Evet oldu dediğim
Bolca var ya, sürüsüne bereket maşallah
Olmadı ama hayatımdan sildiğim çok oldu
oldu herkesin vardır keşkeleri
2 kişiye evet oldu.
Oldu ve bu soru beni fena bozdu.
oldu tabi. evlendiğim kisi keşke tanimasaydim. belki şu an boğuluyor olmazdim😏
Oldu maalesef