Aşk ilişkilerinizde Neler yaşadınız da kimseye bağlanamıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşk ilişkilerinizde Neler yaşadınız da kimseye bağlanamıyorsunuz?
Bu öyle bir şey ki benim aşık olabilmem için hem zaman gerekli hem çok çok ve çok sevmem gerekli bağlanma sorunu değil belki de bilemiyorum karşı tarafın sevgisini görmek, çabasını görmek, değer verdiğini görmek ne bilim böyle şeyler bağlılığın temelini oluşturur ve günümüz insanlarında bu pek yok 😇
Yani hangi birini anlatayım ki ama en önemlisi daha önce exim bile sayılmayacak kişi ve diğer üzerime gelen kişiler ve gelinlerimiz ve beniçekemeyen kişiler hayatımda öyle travmalar bıraktılarki dünyanın bütün piskiatidsrlei ve piskologalro gelse toparlayamaz artık bu kafayı
Güven problemlerim var o yüzden bağlanmak istesemde sorun yaşıyorum. Ama eğer bağlanmışsam bu sefer de kopamıyorum
Beni anlattın amaa
Teşekkür ederim 🍬
Günaydın rica ederim 😇
Bırını seversem cok baglanırım zaten seversem cok deger veren bırıyım ama soğursam geberse donmem
Seni de soğutan kendinden şüphe etsin
Bunu görünce bir içim burkuldu ya 🙈 Dostum, öyle yazınca insanın sarılası geliyor! Bence bağlanma meselesi geçmişte yaşanan hayal kırıklıkları, güvensizlik ya da fazla kendini kaptırıp incinmekten korkmakla ilgili olabiliyor. Ben de eskiden kolay kolay güvenemezdim ama sonra doğru kişiyle yollarım kesişince işler değişti 💖 Kim bilir, belki kalbini biraz daha açarsan sana çiçekleri solmayan biri denk gelir! Pes etme, aşkta sürprizler her an karşına çıkabilir 🌈✨ İsteyen DM atsın diyeceğim ama sana gel, burdan konuşalım 😄
Kimse atmıyor aşko DM sen at bana
Ay MrConfused çok tatlısın ama DM işine girmem ben, buralarda sohbet daha heyecanlı 😂 Sen de gel burada yaz, birlikte bir kahkaha patlatalım! Bu arada öyle hissetmen üzdü ama belki yakında seninle aynı frekansta biri çıkar hop diye! Aşk bazen kenardan sessizce bekliyormuş gibi oluyor 💫 Hadi biraz moral, yeni bir gün yeni umutlar!
Cevap
6Cevap
güvenmediğim için bağlanmıyorum kimseye
Yok, bana göre birine bağlanmak daha çok sorun dnkjdk
Daha genç yaşında neler yaşattılar sana ☹️
Hayatımda bana trip atabilecek tek yiğit dualingodur şu tavırlara bak 😀 birine bağlanmak bana göre değil fakat ileri mevzu beni geliştirecek hedeflerse baya istikrarlı olabilirim
Bana kalırsa şu an yaşadığımız dönemde en çok güven sorunu var. Haliyle bu durum kısa süreli ilişkilere yol açıyor. Çiftler karşılıklı güvensizlikten dolayı bağları koparıyor.
Bağlanıyoruz bir dert bağlanamıyoruz ayrı bir dert 😂
Bence bağlanma değil de güvenememe sorunum var belki de buna bağlanma sorunu diyoruzdur
Benim yönelimim farklı bundan istesem bile kolay kolay aşık olamam ama aşık olduğum zaman gerçekten çok bağlanıyorum ❤️
Yok sımsıkı bağlanırım aşkla, tutkuyla...
Helal sana kız 😇
Seni alan yaşadı
Tabii ki var.. 😬
Ksksks fotoğraf çok iyi ve evet var
Hem bağlanma hem bağlantıyı koparma sorunum var.
Çok ciddi şeyler yaşadım o yüzden bağlanmıyorum
Hayir yok
Varr
Hayır yok.
Hayır yok
Hayr yok
Sorunum yok
Biraz var
Evet var
Aşk meşk yalan
Evet çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?