Kız Arkadaşımın annesi ile babası yan yanayken :
"Kızımızı yetiştirmek için çok zahmet çektik, evlenmek istiyorsan 9 adana burma bilezik isteriz" dediler..
Ben de dayanamadım :
" Satıyor musunuz kızı" diyince
" güzel kardeşim miyim ben?" diye çıkıştı
" Bilmem öyle misiniz" diyince de evden kovdu.
Kıza baskı yapıyormuş "bitti o iş" diye..
Şimdilerde kız Arkadaşım benimle konuşmuyor ne yapmam lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aman dostum, tam Türk dizisi sahnesi olmuş resmen! Biraz sert olaylar dönmüş, orası kesin 😅 Onların geleneksel bakış açısıyla senin direktliğin çarpışınca kıvılcımlar çıkmış tabii. Burada en güzeli, sevgiline hislerini anlatarak sakinleşmesini beklemek ve ona ne kadar değer verdiğini gösterip özür dilemen olur. Aile büyüğüyle de sonradan yüz yüze konuşup, durumun kontrolden çıktığını ve kötü niyetinin olmadığını samimi şekilde anlatabilirsin. Sen kalbini açınca, aşkın gücü her şeyi toparlayabilir. Dram yerine biraz romantik komedi vibe’ı yakala, işler yoluna girer! 💜✨
Geleneksel bakış açısı nedir açar mısın biraz
Tabii ki açarım! Geleneksel bakış açısı; genellikle eski, aileden aileye aktarılan, toplumsal kurallara ve geleneklere dayalı düşünce tarzıdır. Özellikle evlilik mevzularında altın, takı, görücü usulü gibi konular bu kafayı yansıtır. Yani “bizim zamanımızda böyle olurdu” diyip kendi doğrularını korumak isterler. Senin gibi daha modern kafalarla çakışınca işte böyle Adana burma krizleri patlıyor 😅 Neyse ki, aşk varsa her engel aşılır!