Sevgilim çalışmıyor?

Öncelikle onu çok sevdiğimi belirtmek istiyorum Kendisi 18 yaşında 9 sınıfta okulu bırakmış sınıfta kalmış ve O zamandan sonra ne derslerini çalıştı ne de bir işe girip adam gibi parasını kazanmaya başladı Ben Onu defalarca kez evde oturmanın çok boş bir şey olduğunu benim ders çalıştığımı söyledim nasıl zoruna gitmiyor diye konuştum yeri geldi ağır da konuştum yeri geldi nazikçe de söylemeye çalıştım ama her seferinde cevabı Ben ticarete asılacağım ben oyundan para kazanacağım item satış diye bir uygulama varmış oradan para kazanacağını düşünüyor hesap ticareti yapacağını söylüyor denedi Fakat çok fazla dolandırıldı sonra yazılımı yapacağım dedi kurslarına gitti ama onu da boşladı sonra geri oyuna yönelmeye başladı Bir tane adam varmış o günde bayağı bir para kazanıyormuş dedim ki fiziksel işe gir O da dedi ki hayır ben girmeyeceğim bir kişinin emrinde olup amelelik yapmak istemiyorum dedi Bir kere bir eczaneye girdi Onda da 3 ay sonra çıktı maaşı az geldiği için de nöbete kaldığı için uyuyamıyormuş beyefendi bir de çok kaygısı varmış insanlarla konuşamıyormuş falan dedi psikiyatriye gitti ve antidepresan yazmış Doktor onu da kullanmadı hasta olurum falan diye kaygını yen diyorum yenmiyor kaygılı da değil Asosyal olduğu için insanın içine girmeye Alışık olmadığı için kaygı olduğunu sanıyor fakat kaygısı olduğunu düşünmüyorum insan içine birazcık alışırsa Gayette anlaşılabilecek bir tip olduğunu düşünüyorum fakat girmiyor ben bu çocuğu nasıl ikna ederim anlamıyorum yani 13-14 yaşındaki çocukları görüyorum elleri hep sanayi yağı olmuş araba yağı olmuş sevgilimden utanıyorum açıkçası yani ne yapmalıyım ayrılmak da istemiyorum Benim için çok çabalıyor sevgisini gösteriyor biz gerçekten ciddi düşünüyoruz ve Hani gerçekten evlilik yolunda ilerleyeceğimizi düşünüyorum ama yani ileride çalışmazsa ben ne yaparım ne düşünüyorum anlayabiliyor musnuz? okullar tatil oldu başka diyorum yaz sonu baslicam diyip erteliyor.
Sevgilim çalışmıyor?