Biz napıyoruz iyi anıları yad ediyoruz sürekli dimi ama ters piskoloji diye bişey var bu hayatta sana yaşattılarına hatırla kendini nekadar kötü hissediyordun onun yüzünden nekadar acı çektin bunları hatırla özlem mözlem kalmaz☺️
14 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ederim 💖
Soran1 yıl💖💖💖
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılSana yanlışı neydi ki?
081 Yorumla
Soran1 yılilgisiz ama bende de vardı yani sanırım çekmedi kendine ondan ayrıldık
Cevap sahibi1 yılİlgisizlik bir hata sayılmaz. Çocuk sana yine iyi eylemlerde bulunduysa aslında dengeli bir yol izlemeye çalışmış olabilir. Ama hiç ama hiç bir şey yapmadıysa evet. İlgisizdir.
Cevap sahibi1 yılÇünkü siz kızlarda bazen şey oluyor, bir erkek üstünüze çok düşünce sıkıcı gelebiliyor size. O ayarı oturtmaya çalışmış olma ihtimali var.
Soran1 yılbenim için bir hata
Cevap sahibi1 yılGerçekten ilgisi 0 sa evet. Değilse ve sana geçmişte iyi eylemlerde bulunmuş biriyse hayır.
Soran1 yılbir erkeğin yapması gerekenleri yapmıyordu ve babam bana o kadar ilgili ki o yüzden o bana batmaya başladı neyse yeni insanlar karşıma çıkar ben ince düşünceliyim o yüzden batıyordu
Cevap sahibi1 yılDaha önce sevgili miydiniz ki? Evetse yine haklısın, hayır ise kimse sana ilgi sağlamak zorunda değil. Adama çok fazla gurur yaptıysan adam bir noktaya kadar ilgi gösterir. Bir noktadan sonra artık kendine der ki "Kimseye zorla güzellik olmaz. Benim de kendime saygım var.". Nereden bildiğimi sorma.
Soran1 yılsevgiliydik tabiii evlenecektik senin adın ne aynı onun konuşmaların eğer oysan yazacağım sana
Cevap sahibi1 yılSevdiğim ile ben asla sevgili olamadım. Aradığın kişi ben değilim.
Bu arada haklısın o halde. Seven insan, hele hele sevgili olabilmişseler ilgiden çekinmemesi gerekir.
Soran1 yılbizimkisi de çok sevgili gibi değildi sadece adının baş harfini bile söylesen benim için yeter
Cevap sahibi1 yılS
Soran1 yılhe tamam değilmişsin
Cevap sahibi1 yılSöylemiştim
Soran1 yılbir umut 🥲 sizin neden olması merak ettim
Cevap sahibi1 yılAslında 3 ay boyunca haftada bir ya da iki kez bile olsa ona güzel adımlarda ve eylemlerde bulunuyorum. Hatta bağımız o kadar gelişmeye başlamıştı ki kız da bana karşı boş değil gibiydi. Örneğin kafeye gitme teklifimi o anlık bir aile meselesi olduğundan reddetmişti ama attığı bir emojiyle hoşuna gittiğini belli etmişti. Yanına bir arkadaşı gelmeyecek olduğu sürece sınıfta bile yanına oturma teklifimi kabul ediyordu. Onunla vakit geçirmekten keyif aldığımı belli ettiğim bir not yazmıştım zamanında ona ve okulda kendisine vermiştim. O da hatta bana teşekkür edip anı kutusuna saklamıştı. Bu ve bu tarz anılarımız var. Onu zor durumdan kurtardığım bazı olayları saymıyorum bile. Kısacası kıza "Seni seviyorum." demeden zaten eylemlerimle bunu belli etmiştim. Fakat şu anı kutusu olayından sonra bir anda her şey değişti.
Soran1 yılhe yani sana sadece anı olarak baktığını mı düşünüyorsun
Cevap sahibi1 yılO dediğim olaydan 1 hafta sonraydı. O ara Ramazan ayına denk geliyordu. Kızın da oruçlu olup olmadığını bilmiyordum. Planım bir şekilde öğrenip ona planlı ve biraz da romantik bir jest yaparak kahve ısmarlamaktı. İşler tabii planladığım gibi gitmedi. Hep arkadaş ortamı o gün araya girdi. Ben de en sonunda kızı o gün müsait bir zamanda yakalamışken kendisi eve dönmeden önce doğal hareket ederek bu mevzuyu halletmeyi deneyeyim dedim. Bugün aslında ona yönelik bir planım olduğundan dolayı ona o gün biraz ısrarla müsait olup olmadığını sorduğumu fakat durumların planladığım gibi gitmediği için böyle olduğunu ama eve gitmeden önce zaten hazır müsaitmişken de hala okul kantininden ona kahve ısmarlayabileceğimi bile samimi bir şekilde bahsettim bahsetmesine. Ama sonra kızın tepkisi ilginçti.
Cevap sahibi1 yılÖnce biraz gülüp sonra dedi ki "Bak... Ben seninle aramızdaki bu durumun daha fazla samimiyete evrilmesini istemiyorum. Bundan sonra seninle arkadaş olarak, selam-merhaba çerçevesinde konuşmaya devam edelim. Ben zaten samimiyet sevmiyorum." dedi. Kıza direkt dedim ki "Yalnız... Eylemlerimde yanlış anladığın bir şey var. Ben tüm bunları sonrasında senden bir karşılık beklediğim için yapmıyorum. Sana değer verdiğim için yapıyorum. Arada fark var.". Tabii bunu desem bile nafile, ısrarla jestimi reddedip samimiyet kurmak istemediğini, bunun benlik bir durum olmadığını, arkadaşlarına da zaten yüzeysel ilişki çerçevesinde yaklaştığından bahsetti. Ben de direkt şunu sordum ona, "İnsanlara karşı neden bu kadar duvarların var?". O da önce, "Samimiyet sevmiyorum işte." dedi. Sonrasında dedim ki "Tamam da bunun bir sebebi olmalı, bir durum mu oldu?". O da "Benim yapım böyle ki bak ben zaten genel olarak da Türkiye'deki insanlardan nefret ediyorum. Bu yüzden okuldan mezun olduğum zaman buradan kaçıp kurtulmak istiyorum." dedi (kız Azerbaycan Türkü bu arada). Ben de durumunu anlayıp kendisine "Biliyor musun? Bir zamanlar ben de senin gibi biriydim. İnsan sevmezdim, hep yalnızlığa odaklı hareket ederdim, yalnızlığı severdim. Aynı senin gibi. Ama sonra bende zamanla bir şeyler değişti ve şu an artık gördüğün halimi aldım. Sana bunu anlatmamın sebebi şu, benim gibi bir insan bile zamanla bu hale geldiyse sende de bunun olabilmesi mümkün." dedim. Sonra kız bana dedi ki "Yalnız düşünmediğin bir şey var. Bu benim kendi seçimimdi. Bunun olmasını ben seçtim.". En sonunda ben de dedim ki "Neden seçtiğini anlayabiliyorum. Senin de kendince haklı sebeplerin var. Saygı duyarım." dedim.
Cevap sahibi1 yılSonra aramızda bir süre sessizlik oldu (bu konuşma olurken okuldan birlikte çıkıyorduk onu da eklemeliyim). En sonunda ben biraz ortamı yumuşatmak için "Senin de şu duvarlarını bir türlü kıramadık yaa." diyip güldüm. O da içinden "Bırak peşimi artık." diyip bir serzenişte bulundu. Bunu duyunca ben sonrasında ciddi moduma geçip kıza dedim ki "Bak. Genel olarak neyi neden yaptığını anlıyor ve kararlarına son derece saygı duyuyorum. Ama olur da bir gün ihtiyacın olursa, senin için yapılabilecek bir şey olursa bir arkadaşın olarak bile olsa yanında olduğumu bil isterim. Gözümde değerli bir insansın.". Kız da bunun üzerine uzaklaşmamıza sebep olan o cümleyi söyledi: "Yeterince arkadaşım var zaten ama teşekkür ederim.". Ben de bunun üzerine "Sen bilirsin. Ben sadece bilmeni istedim. Sonuçta teklif var ısrar yok." dedim. Sonra aramızda yine bir süre sessizlik oldu. Kıza en sonunda dedim ki "O halde konuşulacak bir şey kalmadığına göre sana hayatında başarılar dilerim. Kendine çok iyi bak.". O da "Sen de." dedi. Konu böyle kapandı.
Cevap sahibi1 yılO gün bugündür kızla 2 ay boyunca okulda denk gelsek bile hiç görüşmedik. Sadece belirti olarak bazı tuhaf olaylar oldu o kadar. Birincisi, bu konuşmadan sonra attığı bir WhatsApp hikayesiyle beni telefon rehberinden silmediğini anlamış olmamdı. İkincisi, bir ara okulda bir sunum dosyası paylaşımı için ben görevlendirilmiştim ve sevdiğim kızdan da WhatsApp aracılığıyla dosya almam gerekiyordu. Tabii sevdiğim kız hiç bir şey söylemeden bana atmak varken gitti de okulda, sunum olayıyla kendisinin de alakası olan başka normal arkadaş olarak gördüğüm en alt sınıflardan bir kıza attı. O kız da dosyayı bana ulaştırdı. Sevdiğimin böyle bir zahmete girdiğini anlayınca da olayların onda bir ağırlık oluşturduğunu ve benimle yüzleşmeye yüzü olmadığını fark ettim. Üçüncü ve son ilginç belirtiyse her pazartesi günü biz derste onunla denk geliyoruz. Sınıfta 2 haftadır, kafasını döndüğü yönden bile anlıyordum ki beni gözetliyordu. Hatta beni gözetlediği birinci haftada olayları bilen bir dostuma emin olmak için bir ricada bulunmuştum. Ben sınıf sıcak diye üstümdeki ceketi asmaya kalktığımda o ara bana göz ucuyla bakmış. O zamandan beri beni gözetlediğine eminim kısacası.
Cevap sahibi1 yılBöyle işte. Kısacası işler karışık.
Soran1 yılyaşlarınız kaç ve üniversite mi lise mi birde kız kapalı mı?
Soran1 yılbu arada en iyisini yapıyorsun o kız senden etkilenmiş harbiden ama şunları cevaplarsan daha net oturacak
Cevap sahibi1 yılBen 23 üm. O Tahmini 21 ya da 22 dir. Zaten ikimiz de üniversite 4 üz. Benim 1 sene uzamıştı. Ayrıca kız kapalı değil.
Cevap sahibi1 yılAma şöyle söyleyeyim, okulda milleti etkilemeye çalışan kıyafetler giymiyor, sade ve mütevazı kıyafetler giyiyor hep. Sadece başörtü kullanmıyor o kadar. Vücudu her zaman açık takılmıyor yani.
Soran1 yılhee mütevazi birisi yani anladım bence o kız geri dönecek ya sana bağlı olmak onu üzer bunun bilincinde o yüzden uzak duruyor
Soran1 yılama senden etkilenmiş
Cevap sahibi1 yılZaten normalde de okulda yeri geldiğinde hareket eden, çok ön planda olmayan ama aklı başında olan bir kız bence. Ve bu çok hoşuma gidiyor benim. Bir zamanlar ben de lisede öyle biriydim. Şimdilerde değiştim tabii. Üniversitede artık daha iyi biliniyorum ve eskisinden daha özgüvenliyim.
Soran1 yılanladım evet bu güzel ve hoş bir durum peki bölümünüz ne yani kız hiç burada duramayacak bir bölüm mü okuyorsunuz
Cevap sahibi1 yılBenden etkilendiğini ben de düşünmeye başladım artık. Hayatımda hiç bir kız iyi anlamda 5 defa rüyama girmemişti. Yalnızca onda yaşadım bunu. Onunla çok farklı bir bağımız varmış gibi hissediyorum.
Soran1 yılolabilir kızın sosyal medyası var mı
Cevap sahibi1 yılTurizm Rehberliği okuyoruz ikimiz de. Mesleğe atıldığımızda zaten hep hareket halinde olucaz. Rehberleri bilirsin, hep tur kovarlarlar. 🙂
Cevap sahibi1 yılTabii kız ile iletişimi kesmeden önce konuşmuştum ben bu konuyu. Kendisi galiba mesleği yapmayıp amcasının yanında bir şirkete girecekmiş. Ülkesinde hangi şehirli olduğunu bile biliyorum kızın. Turizm rehberi olmayı başardıktan sonra aslında ona yardım etmek isterdim fakat bazen uzaklaşmalar daha hayırlı olabiliyor.
Soran1 yılheee aaa o zaman aslında çokta kafasına takması gerekmiyor.
O zaman şunlar olabilir
- ya aileye uygun birisi değilsin
- ya da ailesinden çekiniyor
- ya da senden etkilendi ama seninle bir gelecek göremiyor, göremediği için de birisiyle olma düşüncesi onu üzüyor
- ya da gerçekten dinine bağlı yani müslüman ve evlilik niyeti ile konuşmaları uygun görüyor
- ya da sen ve o üniversite okuyorsunuz ya daha yolun başı diye düşünüyor olabilir
Soran1 yılBakü’den mi
Cevap sahibi1 yılKız Müslümansa anlamadığı şu, ben de öyleyim. Ama turizm rehberliği bölümünde biraz daha objektif bir kimlikle takıldığım için anlamış olmayabilir.
Soran1 yılBu kız memleketine dönecek niyeti bu yönde o yüzden seninle bir gelecek kurmak istemiyor sadece onla ilgin olduğunu düşünüyor yani niyetinin tam ciddi olduğunu düşünmüyor
Soran1 yılBak olabilir anlamaması ama işte onu iyi gözlemlemen lazım benimde bakü’den arkadaşlarım var onlar çok muhafazakar
Cevap sahibi1 yılAileye uygun birisi olmama ihtimalim olabilir çünkü o Azərbaycan Türkü, ben de Türkiye Türküyüm sonuçta. Kültürler arası farklılıklar olabilir. Ama benim Azərbaycan Türkü bir dostum da var. Ben inanıyorum ki onun da yardımıyla gelecekte o kültüre de hakim olacağım. Yani bu uyumum olmama sürecim çok da uzun sürmez. Azərbaycan Türkü olanlar hep bana samimi gelmiştir. O kültüre ilgim var. 🙂
Cevap sahibi1 yılKız Nahçıvanlı
Soran1 yılSenin açından sorun olmaz ama aileler bunu düşünmez işte mesela kız ailesine bağlıysa eğer ileride senin ailen ile de vakit geçirecek bu kültür uyuşmazlığı onu itebilir ve kızın ailesi ile anlaşmanız zor olmaz ama çokta kolay olmaz. Yani senin ailen açısından kız eğer ki bunları kafaya takmazsa sorun olmaz gibi.
Bir de şu var kız neden amcasının yanında çalışıyor babası varken? bunu hiç düşündün mü
Cevap sahibi1 yılSorma fırsatım olmadı çünkü kız "Hayatım sorun olmayacak kadar mükemmel." edalarına giriyordu bana karşı. Fakat hepimiz biliyoruz ki kimsenin hayatı dört dörtlük değildir. Kısacası bana karşı güçlü görümeye çalışıyordu. Aynı lisedeki benim herkese olan tavrımdaki gibi...
Soran1 yılBak bunu da bilemezsin belki de gerçekten güçlü bir hayatı var bende bu dediğini söylüyorum çoğu kişiye ve çoğu kişi senin gibi düşünüyor ama gerçekten benim hayatım güzel ailem ile aramda iyi buna kimse inanmıyor garip bir şekilde o yüzden bunu tam bilemezsin.
Kızın ilgisini çekmişsin ama bu ilgisini çekme davranış ile olmamış, konuşma şeklin ile olmuş.
Kızın maddi durumu da iyiyse eğer bu da etki edebilme ihtimali var
Cevap sahibi1 yılBen ailesine de saygı çerçevesiyle yaklaşırdım. Yaradanıma şükürler olsun ki çok temiz bir insanım. Ne alkolüm var, ne kumarım ne de sigaram. Hiç bir kötü alışkanlığım yok. Turizm rehberi olmayı başarırsam üstüne varlıklı da olacağım. Ev işlerinde de genel anlamda hamarat biriyim. Sadece kendimi ütü ve yemekte geliştirmeye çalışıyorum daha eksiklerin var. O kadar yani. Daha nasıl bir damat istesinler? 🙂
Soran1 yılBelki de sen kızda geçmişini gördün ve o yüzden daha çok için ısındı ona, yani geçmişte kendini değiştiremesin sonra sonra oldu ya belki de kıza yardım etmek istiyorsun sana eden olmadı diye
Cevap sahibi1 yılTam olarak öyle. Ben hep yalnızdım. Ona iyi gelmek istedim. Çünkü o yoldan geçtim anlıyorum onu. Benle aynı süreci yaşıyor. Zaten ona karşılık bile beklemeden duyduğum gerçek sevgi de bu yüzden başladı.
Soran1 yılEvet bunlar hoş ve güzel şeyler ama insanın ne istediğini bilemezsin. Belki de ailesi çok dindar namaz kılan birisini istiyor ya da değil ve müslüman olmayan istiyor. İşte bilinmez bunlar belirsizlik bunları anca o kız ile ciddi anlamda tanışma yoluna girersen yapabileceğim bir şey çıkarım ya da varsayım yapılamaz
Cevap sahibi1 yılÇünkü geçmişimde bazı hatalarım olsa da beni bu noktaya getiren de yine oydu. O yüzden geçmişteki halime ayrı bir anlayışım ve sevgim var.
Soran1 yılAma şöyle bir şey var belki de o kız gerçekten öyle değil? yani sen kendin öyleydin ya önceden ge senin gibi hareket sergileyen birisi öyle zannetmiş de olabilme ihtimalin yüksek bu açıdan sa düşünmelisin
Soran1 yılEvet öyle olması gerekiyor her yaşanmışlık bir tecrübedir. Bu sene son sene anladığım kadarıyla bu senede niyetini belli et o zaman ciddi bir şekilde bakalım ne yapacak ama kendine şunu sor mutlaka onu gerçekten istiyor muyum diye
Cevap sahibi1 yılZaten o tanışma yoluna girmek istedim. Fakat sorun şu ki olaylardan da anlayacağın üzere uzaklaşmak isteyen o oldu. Eğer durum böyle olmasaydı ben yine biz için orta yolu bulurdum.
Cevap sahibi1 yılKızın bana benzemeyen yönleri de var zaten. Ama olumsuz yönlerini de olduğu gibi kabul ettim ben. Merak etme.
Soran1 yılanladım anladım yok onu demiyorum ben tam ciddi evlilik gibi yani belki de kız şey düşündü he tanışırız olmazsa ayrılırız kafasında vs
Soran1 yılzaten olumlu olsa hep çekilmez dkshsşak
Cevap sahibi1 yılBen onu gerçekten istiyorum. Sadece yaklaşımım konusunda kafam karışık. Kızın o şekil yaklaştığında neden peşini bırakmadığıma dair beni yargılayalabilir diye düşündüm. Ayrıca kendi verdiği kararı da düşünürsek, biraz da kendisinin verdiği kararın ağırlığını anlamasını istediğim için bunu yapıyorum. Özgür iradeye saygım var günün sonunda.
Soran1 yıltabii ki de onu rahatsız etme bence davranışın iyi o sana bakarsa hâlâ ilgilendiğini belli et o halde o adım atsın bu sefer
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi hala beni gözlemliyor. Ama gözlemlemesi ya da numarayı kaldırmamış olması pek de somut işaretler değil. Bunu yapıyor olması her şeyi benim yapmam gerektiğini göstermez. Çünkü zaten 3 ay boyunca çoğu şeyi ben yapmışım. Tekrar yapmak yılışıklıktan başka bir şey olmaz. Kız, peşini bırakmamı istedi neticede ve yeterince arkadaşı olduğunu söyledi değil mi? Verdiği kararın ağırlığını anlaması için de bu süreci yaşaması gerekiyor. Günün sonunda kimseye zorla güzellik olmaz. Ha bu arada... Arkadaş çevremden daha önce de duymuştum, kızın arkadaş çevresi sok derece sıkıntılıymış. Yani bu demek oluyor ki bu kızın "Yeterince gördüğü" arkadaşlarından uzaklaşıp yalnız kaldığı bir süreç olacak. Kendi geçmişimde her ne kadar yalnızlığı sevmiş biri olsam da kendim gibi insanlar hakkında şu gerçeği de biliyorum: Yalnızlık, sonsuza kadar sevebileceğin bir süreç değil. Bir noktadan sonra insan, dünyaya açılmaya ve yalnız olmamaya gereksinim duyuyor. Çünkü herkesin ilgi ve sevgiye özünde ihtiyacı vardır. Yani o kız, aynı geçmişimde benim yaptığım hatayı yapıyor. Yaptığı hata da şu: Yalnızlık her zaman benim için iyi edalarına girerek kendini kandırıyor. Güçlü görünmek için...
Buna nasıl bu kadar eminim? Damdan düşenin halini damdan düşen anlar.
Soran1 yılçok olgunsun helal olsun sana kız seni seçerse hayatı yaşar bence bu arada burcun ne
Cevap sahibi1 yılYeterince olduğunu düşündüğü arkadaşları benim tahminim bir gün onu yüzüstü bırakacak. O gün dertli olduğunda da iyi anılara sığınmak isteyecek. O an aklına gelen tek kişi, muhtemelen ben olucam. Sonrasında adım atıp atmaması onun tercihi. Zira ondan böyle bir beklentim yok. Ben onu hep olduğu gibi sevdim. Sevmeye de devam edicem. 🙂
Soran1 yıldeğer bilmen ve çabalaman çok hoş demek ki doğru insan olunca insan çabalıyor. bakalım zaman neyi gösterir inşallah gönlüne göre olur hatta daha doğrusu hayırlısı olsun
Cevap sahibi1 yılÖzetle, bana burada düşen sözümün arkasında durmak. Kararına saygı duyup nasıl adam gibi çekildiysem, bu tutumumu korumalıyım. Hayat devam ediyor. Kendi hayatıma bakmam daha sağlıklı. Zira bana gerçekten ilgisi varsa ve adım atmak istiyorsa benim hakkımda öğreneceği en kritik gerçek bu süreçte şu olacak: Ben değer verdiğim bir insana özgüvenli yaklaşır, adımımı atarım ama bunu o insana ihtiyacım olduğu için yapmam. Ona, o olduğu için değer verdiğimden bunu yaparım. Arada fark var. 🙂
Soran1 yılooooooooo güzeldi burcun ne
Cevap sahibi1 yılBurcum yay. Gerçekten 3 ay boyunca kıza haftada 1 ya da 2 kez gerek konuşma olsun, gerek jest olsun, gerek onu zor durumdan kurtardığım anlar olsun, sevdiğimi ona hissettirdim zaten. Yapmadığım bir tek "Seni seviyorum." cümlesini kullanmaktı. Fakat eylemlerim yerine konuştu zaten. Gerek yok.
Cevap sahibi1 yılEğer ilerlerse bunu daha iyi zamana saklıyorum
Soran1 yılbenim konuştuğum kişi de yay burcuydu bunu görünce kalbime bir hançer saplandı sanki…
Soran1 yılsen gerçekten benim konuştuğum kişi gibisin harbiden ama o senden daha tecrübesiz maalesef
Cevap sahibi1 yılYay burçlarının iki türlüsü var. Ya çok çapkın olurlar ya da çok sevgi dolu, gerçek sevgi peşinde koşan olurlar. Her ikisinin de tek bir ortak özelliği var: İkisinin içinde de çapkınlık yeteneği var. Fakat biri bunu kötüye kullanır, diğeri iyiye. Eylemlerinden ayırt edersin.
Soran1 yılbenimki sevgi peşinde koşandı yani senin gibiydi gerçekten güzel seviyordu ama çabası yoktu aslında vardı ama bana tuhaf geliyordu basit şeyleri düşünemiyordu. Beni çok istediğini söylüyordu ama ben bunu hissedemiyordum ama sevdi beni ilk sevgilisiydim belki de bu yüzdendi tecrübesizşiği ama kalbimi kırıp gitti. En son ben helallij istedim o da istedi ben hatta o kadar vicdan azabı çektim ki anlatama. o da benim için ayrılık zor dedi ama olmıyordu yani of bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılSiz gerçek hayatta da buluşuyor muydunuz?
Soran1 yılevet
Soran1 yılama bu sık buluşma olmuyordu uzakta oturuyordu aslında uzak değil de bahane işte gelmek isteyen gelirdi aramızda araba ile 2 saat falan var yani
Soran1 yıltelefon ile de beni aramıyordu ben diyordum neden aramıyorsun vs o da bu iş değil ki ben istediğimde konuşmak isterim sürekli aramam mı gerek bende ona sen böyle yaparsan sana olan güvenimi kırarsın dedim. Sonra aradı ama yine 1 hafta aramadı böyleydi ama akşamları konulurdu sürekli benimle yani uykusu olsa da uyumuyordu.
Bilmiyorum ya ben yapamadım açıkçası zor geldi hiç böyle bir şey görmemiştim yani bana 2 kez evlenme teklifi de etti ben kabul etmedim okuyorum diye onun da maaşı vs yoktu zaten hem böyle davranan biriyle ben neden evleneyim?
İşte 2 aya yakın oldu çok isteyerek bitirdim ve pişman değilim ama geçen rüyama girdi işte birde böyle bayramlarda. özel günlerde ya da yolda giderken hatta dün pazara gittim orada bile aklıma geliyor yanımda olsa nasıl olurdu diye böyle çocuklaştığımı hissediyorum yanında ama beni çok kırdı sevgisini hissettirmedi. bu yüzden yine gelse büyük ihtimalle istemem onu ama içimde bir ukte kaldı. Ona da dedim başkasıyla evlendiğinde bana yaptığın hataları yapmayacaksın vs
Cevap sahibi1 yılSana nasıl hissettirememiş olabilir anlamıyorum açıkçası ya... Çok garip. En basitinden sevdiğinle bir kafeye gider, sohbet muhabbet ederek vakit geçirirsin, hesabı da genelde erkek tarafı öder (tabii kız ödemek istiyorsa reddetmezsin de ikram zira geri çevrilmez, bu içten gelen bir şeydir her iki taraf için de). Sonra gün, kafede oturmakla bitmez. Eğlenceli bir yere gidersiniz. En basitinden ya bir lunapark olur ya da AVM deki oyun merkezleri idealdir. Böyle yer bulamıyorsan birlikte sinemaya gider, ortak karara varabileceğiniz bir film seçer izlersiniz. Hadi hiç bir şey yapamıyorsan basit, bol sohbet muhabbetli park yürüyüşü bile iş görür. Yoldan içinden gelir, bir papatya koparır sevdiğine toka yaparsın.
Çok aktivite var yani yapabileceği. Nasıl sevdiğini yüz yüze gelebilmiş olmanıza rağmen hissettirmeyi başaramamış anlamıyorum. Hadi ben de date e çıkmadım ama biliyorum bunların yapılması gerektiğini.
Cevap sahibi1 yılSiz bir de buluşuyormuşsunuz da. Ooo olaya gel. Adam aramıyorsa sıkıntı. Planı kendisi yapıp haber vermiyorsa ya da plana cidden haklı olabilirsin. Ben de bir tecrübesizlik, bir tık da vurdumduymazlık kokusu aldım. Ben kızı kafeye bile çağırdım kabul etmedi bendeki olayda. Ama hoşuna gittiğini belli etmişti. 😂
Soran1 yılsana baştan anlatsam bana yorum yapar mısın neden böyle diye
Soran1 yılama her şeyi anlatacağım gerçekten
Cevap sahibi1 yılYaradanımın izniyle yardımcı olurum. Normalde bugün farklı bir planım vardı ama iç sesim beni sana yardım etmeye yönlendiriyor. O yüzden anlatabilirsin. Sendeyim.
Soran1 yılburadan yazıyorum o halde yoksa özelden mi yazayım çok sağ ol
Cevap sahibi1 yılNerede rahat ediyorsan orada yaz. Uyum sağlarım.
Soran1 yıltamam özelden yazayım ama nasıl yapacağım bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılSoruyu son beğenen kişi benim.
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayenin tam ortasında, içini hep bu özlem kapladığında insan ne yapsa haklı hissediyor kendini ama, geçmişte yaşananlar kolay unutulmuyor, biliyorum... 😌 Özlemek bambaşka bir duygu, her an aklında beliriyor sanki, ama bir yandan da onun hareketleri, hataları gözünün önüne geliyor. Senin yerine kendimi koyduğumda “keşke”lerle dolu bir döngüye kapılmış gibi olurum.
Bazen bu özlem duygusu, eski iyi anıları büyütüyor ve eksileri görememeye başlıyorsun. Hem duygularına sahip çık hem de geçmişte sana nasıl hissettirdiğini unutma. “Kendime değer veriyor muyum?” diye sormak lazım. Zor bir denge bu, ama hislerini bastırmaya çalışma, kendine karşı dürüst ol yeterli. Her zaman yanında olduğumu unutma! 🩵💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Özlüyorsan onu gördüğün bir yer vardır gördükçe daha çok özlersin.
07 Yorumla
Soran1 yılhayır görmüyorum. Ne fotoğrafı, ne sosyal medya hesabı var hatta bana uzak oturuyor. En çok camiye gidince ya da ibadet ederken aklıma geliyor
Soran1 yılHaklısınız yok kafama takmıyorum baya üzerinden süre geçti adını dahi anmıyordum sadece 2 gün önce ne olduysa birden aklıma geldi ve çıkmıyor bugün de aşırı özlem duydum.
Soran1 yıldoğru olabilir ama birisi ile konulma geçmişti resmen tiksindim yani o kişiden ne bileyim bu çocuk çok efendiydi ve dinine bağlıydı bende hafız olduğum için beni bu etkiliyordu parası vs değil
ama evet bakalım nasip Allah gösterir yolumu teşekkür ederimm- 1 yıl
Yani olay bu işte, senin için tasvip edilesi bir kişilikti o bashettiğin çocuk senin kriterlerine tam uyuyordu. Onunla bir şeyler yaşama içgüdün senin özlemene sebebiyet veriyor o tarz birini arıyorsun sen. Başkaları sana kötü gelir sen sana uygun birini ara. Ben şahsen senin gibi hafız ya da dinine düşkün insanları ilgi çekici bulmam ve uğraşmam. Sen de kendine uygun birini arıyorsun bulamıyorsun olay bu.
Soran1 yılevet doğru o yüzden bende benim gibi olmayan görünce hoşuma gitmiyor ve uzaklaşıyorum herkes dengi ile olması lazım.
Bakalım ya nasip ama doğru bir yaklaşım
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyledir. İnsan elindekinin kıymetini bilmez.
01 Yorumla
Soran1 yılkıymet bilmeme mi bilmiyorum ama yanındayken olmuyordu gerçekten zormuş harbiden ama o kadar özledim ki… birde bizimkisi asla dokunma vs yoktu yan yana bile oturmazdık ben hafız olduğum için dikkat ederdim yine de ne oldu bilmiyorum ama aşırı özlem çekmeye başladım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılYanlışı olanla devam edilmez aklını kaybetme
01 Yorumla
Soran1 yılyanlış öyle büyük bir şey değil sadece ailesine karşı çok sorumlulukları vardı zaten barışmayız ama mutlu olur inşallah hep
1 yılYaz o zaman tutma kendini inceldigi yerden kopsun
03 Yorumla
Soran1 yılsürekli yazdım eskiden ama artık olmuyor çünkü beraber olamayız.
- 1 yıl
O zaman unut gitsin, bu hayatta yeri dolamayacak kimse yok
Soran1 yılevet öyle bende zaten bu düşünceye sahip bir insanım. Zaten unutuyorum ama bazen öyle bir aklıma geliyor ki özellikle camiye gidince ya da kuran okuyunca özlem duyuyorum
Geçer bir gün..
05 Yorumla
Soran1 yılgeçmesini istiyor muyum bilmiyorum… inşallah
Soran1 yıldoğru teşekkür ederim ama bir soru sorayım benimki aslında beklenti değil de sanki olacak bir şeymiş gibi geliyor bu normal mi? Karakter olarak tam net silen bir karaktere sahibim o yüzden o kişiyle devam etmedim ama ileride beni bulacakmış gibi geliyor
- 1 yıl
Sürgünden sürgüne seferlerdir duygular, kalp ruhu bulunca başlarmış insanın hicreti..:)) şöyle düşünelim. Kimse tesadüfen girmez başkasının hayatına ya da tesadüfen karşılaşmaz insanlar.
Ya bizi bir yere götürür veya bizden bir şeyler götürürler. Ya bize bir şeyler öğretir ya da bir şeyler ödetirler. Ya bizimle "biz"olurlar yahut gider ama kalbimizde iz olurlar. Ya bizden bir şeyler alırlar ya da bizi bizden alırlar. :)) Bunu Allah bilir tabiki olacağı varsa arşın yedinci katında da olsan olur. Sadece kendini üzmeden oluruna ve zamana bırak umarım gönlüne göre verir Allah..
Soran1 yılçok teşekkürler 💖
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yakinda gecer yazma sakin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeviyorsun he :) ama zor bence bu aşk
06 Yorumla
Soran1 yılo da bu emojiyi atıyordu sürekli dlejwğwjwşw
Cevap sahibi1 yılHahaha :) pekala
Soran1 yıladın ne
Cevap sahibi1 yılNe lazım ;)
Soran1 yılbunu diyeceğini tahmin etmiştim ama anladım o değilsin dlejwşwwjwl
Cevap sahibi1 yılHahaha pekala ;)
1 yılYeni birileriyle konuş illaki biri unutturur
01 Yorumla
Soran1 yılhayır konuşamam. yorumunuz için teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı.
1 yılne yaptı yanlış
02 Yorumla
Soran1 yılgenel yani ilgisiz değildi ama aynı zamanda ilgisizdi. Saçma biliyorum ama böyleydi sorunumuz ve sürekli ayrılıp barıştık
- 1 yıl
ya bence az seksi ol lgi artar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Unut gitsin bitmiş
00 Yorumla
1 yılVay be
013 Yorumla
Soran1 yılnoldu
- 1 yıl
Bu şekilde ozlenmek. varmis
Soran1 yılBende bilmezdim oluyormuş harbiden ama o, onu umursamadığımı düşünüyor. Böylesi daha iyi zaten
- 1 yıl
Ama unut en iyisi
Soran1 yılaslında aklıma gelmiyordu unutmuştum ya da öyle sanmışım 2 gün önce birden aklıma geldi ve çıkmıyor asla bugün o kadar özledim ki şu an ağlayasım bile var
- 1 yıl
Onun umurunda değil öyle dusun
Soran1 yılişte sorunda burada onun umurunda biliyorum. Ayrılırken bile söyledi ben seni çok istiyorum ve hâlâ da istiyorum ama sana engel olamam dedi
Soran1 yılBenden tiksindiğini bilsem belki bu his geçer de işte
- 1 yıl
Senden tiksiniyordur
Soran1 yılpeki
- 1 yıl
Üzülme
Soran1 yıltamam teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar