Arkadaşlar bundan 9 ay önce sevgilimle ayrıldık yani aslında böyle bir insana sevgilim demek hala özlemek ne kadar doğru bilemiyorum ilk önce de birlikte olduk sonra benim bir takım ailevi sorunlarım vardı oda bunaldığını söyleyerek ayrılmıştık sonra ben geri dondum 2013 ağustos da tekrar sevgili olduk fakat sevgiliyken benimle birlikte goruşmuyordu yalan soyluyor arkadaşlarına benden daha çok zaman ayırıyordu bende dayanamadım artık en sonunda çok kötü bir şekilde kavga ettik onun arkadaşları çevresinde kim varsa bana cephe aldı babası mezun olduğum okulda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniydi sonra Facebook üzerinden farklı bir hesaba ulaştım meğersem kız biseksüel olduğunu öğrendim 6 senedir başkasıyla birlikte olduğunu öğrendim kızla aldatmış beni tehdit dahi ettirdi babasına anlatırım diye numarama kadar değiştirdim aynı okulda açık öğretim sınavına gidiyorduk son sınavlarda yine eski mezun olduğumuz okulda sınava girdik aslında güçlü durdum üzülmedim ama bazen iyi geçen günlerimiz de aklıma geliyor özlüyorum onu hata mı yapıyorum sizce halen böyle bir insanı özleyerek?
Birlikte olmaya başladığımızda bu sefer ikinci kez eşin olmak istiyorum seni çok seviyorum beni sahipleniyorsun demişti gerçekten ondan sonra Facebook kullanmayı bıraktım arayan soran olmadı bazen de özlüyorum onu unutmak yok alışmak var diyorlar ya gerçekten doğruymuş sizin düşünceniz nedir aynısını veyahut benzerini yaşayan var mı aramızda?
Birlikte olmaya başladığımızda bu sefer ikinci kez eşin olmak istiyorum seni çok seviyorum beni sahipleniyorsun demişti gerçekten ondan sonra Facebook kullanmayı bıraktım arayan soran olmadı bazen de özlüyorum onu unutmak yok alışmak var diyorlar ya gerçekten doğruymuş sizin düşünceniz nedir aynısını veyahut benzerini yaşayan var mı aramızda?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer