Aşk duygusunu tanımıyorum?

Bugüne kadar 3 ilişkim oldu biri 2.5 sene diğeri 2 ay bir de şu an güncel olarak 1 aylık bir partnerim var. Hiç birine karşı bir şey hissetmedim. Ne cxnsl ne de duygusal anlamda. Bunun neden olduğunu bilmiyorum etrafımdaki hiç bir kişiye karşı sevgi beslemiyorum sadece bir şeylerin olması gerektiğini bildiğim için onlarla takılıyorum arkadaşlarım ve ailem dahil. Bir çift gördüğüm zaman onlara empati besleyemiyorum çünkü bu duyguyu bilmiyorum. Cxnsl anlamda kendim de bir şey yaşamadım bugüne kadar hiç kendime dokunmadım, hiç orxgamz olmadım isteğim de yok. Şu anki partnerim dünyanın en iyi insanı birinin isteyebileceği tüm özelliklere sahip fakat ona karşı bir şey hissetmiyorum ya da onu çekici bulmuyorum. Bundan yaklaşık 5 yıl önce annemin sevgilisi tarafından haftalarca tacize uğradım daha sonrasında antidepresan antipsikotik sakinleştirici gibi bir çok ilaç kullandım ilaçları kullandığım dönemde tüm duygularım körelmişti ilaçları bıraktıktan sonra heyecan mutluluk ve hüzün gibi duygularım geri geldi ama sevgi duygusunu kaybetmiş olabilir miyim?
Aşk duygusunu tanımıyorum?