Ondan 5 yaş küçük olan çok güzel bir kızı çok da yakışıklı olmayan bir erkek niye istemez aynı fakültedeyiz
Aşk anlamindaa?

Belkide sen kendini çok fazla güzel görüyorsun ama bazı erkeklere göre ÇİRKİNSİN?
Sizler bu kafada olduğunuz için ASLA düzgün erkekleri bulamayacaksınız.
Bir kızın sadece dışının güzel görünmesi artıkbu zamanda hiçbir şey ifade etmiyor,
içinden pissslik akıyor ruhunu karakterin bozuk dinsiz imansız boş bi kızı dışı nekadar güzel olursa olsun "DÜZGÜN" erkekler istemezler.. kısa süreli ilişki arayan "alfa" denilen sapııklarda bir süre bu tip arızaları çekerler o da köprüyü geçene kadar istediğini alana kadar.. Bu tarif ettiğim tip kızlar "düzgün" erkeklerle değila ynı fakültede aynı odada olsa o erkek camdan atlar yine o kızla muhattap olmaz ! olmamalıda..
Bu ülkede erkekleri ucuzlattıkça ucuzlattılar.. saygı diye bir şey aklmadı çoğu beyyinsz kaaşşar erkekleri "KÖPEK" olarak görüyor bu yüzdende bu durumu farkeden + aklı olan erkekler bu kaşşarlarla sadece takılıp sonra hakettikleri gibi terkediyorlar.. normalide bu
Oha dedim ya yuh boş bir kız değilim dinim ve imanım çok güçlü
Sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi çok üzüldüm ben hissediyor saniyodum
İyi bir çocuk istediğin yaz bunlar normal şeyler üzülme dedi
Birilerine anlatır mi acaba ama anlatmaz
Sence
Senden hoşlammıyorsa hoşlanmıyor.. ZORLA MI? .. banada oluyor , milletin çok güzel dediği kıza bakıyorum inceliyorum konuşması , tarzı , kişiliği , oturmayı kalkmayı bilmemesi vs vs vs.. bana uymuyor istemiyorum ilgilenmiyorum.. NE yapmamızlazım sence? sevmediğimz kızı "SAYI" olsun "PUAN" yapalım skor olsun diye kandırıp aldatıp seviyormuş gibi mi yapalım.. dürüst bir erkek istemiyorsa açıkça söylemelidir ve karşısındaki kadınlar oynaMAMALIDIR ! bu kadar basit.
Ayrıca bu KİBİR ne böyle? kims ebulunmaz Hint kumaşı değil.. dünyada milyonlarca erkek ve milyonlarca kadın var..
Sen daha 1 denemede böyle yıkılkıyorm moralin bozuluyorsa vaaay ki vaayyy..
kadınlar erkeklere NELER YAPIYORLAR NE SAÇMALIKLAR yapıyorlar ,, NE SAYGISIZLIKLAR NE AŞAĞLAMALAR yapıyorlar.. Tanışmak için "Merhaba" dediğin insanlar sana hiç "SAPIK , TACİZCİ" muamelesi yaptımı bu acaip ülkede? sevip değer verip tanışmak için yanına gittiğinde seni aşağlayıp abuk sabuk hakaretlerle seni rezileden oldu mu hiç?
Kadınların çoğu böyleler..
Sen DUA et insan gibi sana duygularını ve düşünceleri ifade etmiş ,, erkekler daha "insan"dır bu ülkede.
- Böyle konuştuğuna göre, adam ona tepeden baktığını hissediyor olabilir, kendine tepeden bakanla aynı ortamda bulunmak dahi istemezsin.
- 5 yaş küçükmüşsün, liseden yeni çıkmış çocukları çekici bulmuyor olabilir.
Ne alaka
Cevap
6Cevap
Çekici bulmayabilir ki böyle şeyler sadece tipe bakmıyor
1-güzellik göreceli
2-güzellik yeterli değil
3-gay olabilir
4-başkasını seviyor olabilir
5-itici geliyorsundur
Başka sevdiği vardır belki,
hala unutamadığı biri eski ilişkisi vardır belki,
Yaş konusunu dert etmiştir belki...
Anlayacağın çok fazla olabilir
sana karşı enerjisi yok. her şey dış görünüş değil ki
Sorunları vardır belki reiz
Kişilik olarak uyuşmadığınız noktalar olabilir..
En İyi Cevap