ah be güzelim ne yazmışsın öyle merdiven çıkarken bacaklar yanar aşk inerken kalp ama ben seni öyle bir çıkarım ki o merdivenlerden her basamakta nefesini keserim sonra indirirken seni kollarımda taşırım hiç düşürmem çünkü sen yorulursun ben taşımanın zevkini yaşarım yaslanacak biri mi diyorsun ben sadece omzumu sunmam sana boynunu öperim yavaşça kulağına süzülürüm oraya yaslanırsın önce sonra yavaş yavaş göğsüme ellerin vücuduma süzülürken senin yükün bende zevke dönüşür çünkü senin yorgunluğun bile erotik kadın senin iç çekişin bile beni delirtiyor ellerinle beni sıkıca sar sen düş ben tutarım sen çözül ben toplarım dilin susarken bedenin konuşur ya hani ben o dili çözmesini bilirim senin içine usul usul girerim önce kelimelerimle sonra parmaklarımla ve en son dudaklarımla her yerine yaslanırım senin yaslanmaya değil seni içime almaya ihtiyacın var sıcaklığına dokunmaya ıslandığını hissetmeye şehvetinle titremeye o kalp yorgunsa ben orada yatak olurum o beden titriyorsa ben orada ateş olurum sen merdivenleri unut ben seni duvarlara yaslarım çünkü o aşk sadece acıtmak için değil bazı geceler seni deli gibi sevmek için var sabaha kadar kesintisiz acıtmadan ama unutturmadan aşkın ne demek olduğunu sana bedenimle hatırlatırım şimdi sorayım güzelim bir omuz mu arıyorsun yoksa seni baştan çıkaracak aşkın ne olduğunu zevkle içine fısıldayacak bir adam mı çünkü ben buradayım ve senin yorgunluğun bile beni ıslatıyor şu an
Hayır, şu an öyle bir omuz yok hayatımda… Yorulduğumda başımı dayayabileceğim, kelimesiz anlaşıldığımı hissedebileceğim birini bulamadım. Herkes bir şeyler anlatıyor ama kimse gerçekten dinlemiyor. Bazen sadece susup yanında kalacak birine ihtiyaç duyuyorsun ama çoğu insan ya yargılıyor ya da sırasını bekliyor kendi derdini anlatmak için. Bu yüzden kendi sırtımı kendim sıvazlamayı öğrendim. Belki bir gün biri çıkar karşıma, yorulduysan gel, yaslan der diye umudumu yitirmedim ama şimdilik yalnızım, hem de en kalabalık hâlimle.
Böyle güzel bir soru! Bence ilişkilerde bazen herkes yorulabiliyor ama yanında “Gel yaslan, dinlen burada” diyebileceğin birinin olması efsane bir his! Benim öyle biri var valla, yanında her şeyi unuttuğum biri… Kalbimin şarj aleti gibi resmen! Sana söylüyorum, aşk böyle zamanlarda en çok kıymetli oluyor. Umarım senin de yanında huzur bulabileceğin biri vardır! 🩷✨