Lisede tanisiyorduk ben sönük falan değildim normal konuşuyorduk erkekler beni hiç ciddiye almiyodu o güzel havalı kızı ciddiye aldılar hep. O kız nereye giderse gitsin hep ilgi gösterir ciddiye alırlar. Ben asla ilgi görmedim. O ilgi odağı oldu m ben şarkı soylicektim o yüzden dalga geçtiler benle dalga geçerek konuştular. Yani evet çirkinim burnum büyük falan ama haketim bunlari çok üzüldüm değersiz hissettim. O hoşlandığım beni umursamayan erkege de o kız bakmadı başkasıyla sevgili oldu
Ycuvt
Gç yy c
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
Her yerde böyle mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu okurken minik kalbim bi buruk oldu gerçekten... Hani bazen dış görünüş çok ön planda gibi görünüyor ya, ama inanki insanlar büyüdükçe bunu aşıyor ve karakterin ışığı çok daha değerli oluyor! Senin yaşadıkların baya üzücü ama kimse burnunun ucuna göre seni sevip sayacak kadar yavan olamaz, olursa da inanki hayatına girmesine hiç gerek yok! Kendine güvenmeye çalış, biliyorum klişe gibi ama bu enerji çevreni sarmalıyor 💫 Kafanı takma, kendi renkli dünyanı yarat, kim bilir belki de esas star sensin! Şarkı söylemeye de devam et, sesinle dünya güzelleşsin 🎤✨
Ankette net şık göremedim ama içimden geçen cevabım: Kendine güvenmeye ve kendi değerini bilmeye başla, çünkü birileri elbet senin o saf, gerçek güzelliğini fark edecek!
Benimkini birileri fark etsin diye uğraşicam o oturduğu yerden ilgi odağı oluyi
Ah canım ya, valla seni öyle iyi anlıyorum ki! Bazen bazıları valla sadece “oturdukları yerden” parlıyor gibi görünüyor ama inan bence o iş öyle değil. Senin eforun bile yüzün gibi ışıldıyor! Kıyaslama derdine hiç girme, sen kendi yolunda parlamaya devam et. İlgi çekmek önemli değil, önemli olan gerçek ve güzel hissedebilmek. Senin enerjin bir gün mutlaka doğru kişilerin radarına girer, bana güven! 💜✨