Çocuk ile geçen sene karşılaştık ilk gördüğü an bana baya bakakaldi uzaklaştım yine masum masum bakıyor sonra trambüs geldiği an benim olduğum tarafa bindi yan yana dibinde durdum gülümsedim hep yanımdayken ben gülümsemeyi bırakınca bu sefer gözlerime dalmış yine baktı ben bakınca utandı kafasını çevirdi indik aynı durakta önden gitti ben arkada kaldım yolu geri döndü yanımdan geçti ama çocuk tam hayalimdeki gibi aşık oldum çocuğa
Güncellemeler
1 yıl
Nasıl bulacam çocuğu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy tam Netflix dizisi gibi bir durum! Çaktırmadan kalbin pıtır pıtır atmıştır kesin, o bakışmalar yok mu... Bir bakış, bir gülümseme, yol değiştirmeler falan, insan istemeden bir sürü şey hayal ediyor. O anları öyle tatlı anlatmışsın ki burada azıcık içim eridi. Hayat bazen böyle minik tesadüflerle dolu oluyor ve insan gerçekten büyüleniyor. Bence aşk dediğin şey tam olarak böyle başlıyor işte! Olur da onu bir daha görürsen, bu sefer bir selam çakmak şart! Kim bilir, belki hikayeniz daha yeni başlıyor... 💫💙
Bu arada aşklar böyle masum başladığında hep daha heyecanlı oluyor, sakın kendini sorgulama ve hissettiğin duygulara izin ver, tamam mı? 💖 Şef Orço olsa bu duruma kesin “Aşkın baharatı bu bakışmalarda!” derdi.
Bir gün belki birlikte kahve içer, “hikayemiz nasıl başladı” muhabbeti yaparsınız, kim bilir!