AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kesin konuşmalısın senden bir adım bekliyordur bak söyle bunu cidden
Hele çocuk yengeçse problemm adını koyamamıştır bir türlü garibim
Sevgili olalım diyen ben olursam hata yapmış olur muyum diye düşünüyorum. Onun demesini istiyodum o da diyemiyor
Buna engek olab be pekii
*engel
Utangaç olduğunu söylemişti ama baya sevgili gibi bir sohbet var neden demiyor?
Halen sana açılamıyor olabilir sen söyle
siz flört oluyorsunuz
Evette sevgili olalım diyen ben mi olmaliyim
herşeyi erkekten bekleme ;)
Arkadaşlarım sen sakın isteme o istesin dedi ama ne olacak ben konuşsam? Ne eksilecek
yani neden hep ilk adımı erkekten bekliyorsunuz ki konuş seviyorsan biz neyiz diye sor
Ben sorarsam artık bu kız beni seviyor zaten dermiş elde etmiş olurmuş sacmalık bence 😂😂
erkek söyleyince de o zaman kadın aynısını düşünüyor :D o yüzden ne derler aşkta mantık aranmaz
Zaten sevgili gibiyiz ne farkedecek konuşayim o zaman
Belki kardeşim hem bilemeyiz
Flört bir yerden sonra olmuyor insan aşkım demek istiyor 😂😂
yani :) ilerde bakarsın evlenirsiniz eşinle dalga geçme fırsatın olur :D anandan da isteyecektim seni de dersin sen benden erken davrandın dersin ;)
Derim çokta komik olur 😂😂 zaten ileriye dönük konuşuyor evlilik olayına giriyor 😂
bizim abinin birisinin kızı var babamın kız hoşuna gitmiş adama demiş senin kızı benim oğlana alalım felan yapmış adamda okuyacak felan yapmış üni mezunu kız yüksek lisans yapacakmış :D bu gün gelmiş ne zaman evlecen sen düğününde oynayalım diyor :D bende dedim kızın bi okulu bitirsin düşünürüz dedim :D bizim abi ses de çıkartamadı arkadaşı da vardı bi kaçtı göreceksin :D
Amannn yüksek lisans ne gerek var beklemeyeee 😂😂😂
ben bu adamın yanında çalıştım bir ara çok burnundan getirirdim tonga ya bunu bi düşürürdüm bunu varya görmen lazım :D bunun korkusu benimle baş edememek :D yaptıklarımı anlatsam bayağı gülersin
Ne işi ki 😂😂 banada edemez gibi geldi 😂😂
benim bölümüm maliye satış uzmanıyım bu adam da terzi :D yanına verdiler çıraklık yapıyorum buna :D neyse maske kesiyoruz arkadaşla :D
maske kumaşının bazıları kalın bazıları ince :D
bu abi geldi hanginizin ki daha kalın dedi :D
bunun sorduğu kumaş kalınlığı
bende sana ne kadar kalını lazım dedim :D
benim ki itlik köpeklik başka anlamda söyledim ben :D
bi kızıyor göreceksin beni müdüre şikayet etti beni bu saf buluyor laf sokuyor bana diyor :D
bu şekil tonlarca olay bana en son yalvarıyordu bana bir kere normal cevap ver diye :D
Sen unut kızı 😂😂😂😂
uzun bileğim kadar boru göndermiş bana elemanla hasan sever uzun şeyleri lazım olur ona demiş :D eleman yanıma geldi boruyu bana getirdi :D bende geri gönderdim de ki atilla abiye hasan a bu boru büyük gelirmiş de :D atilla abi de severmiş büyük leri diye söylediğimi söyle ona o ne yapacağını bilir dedimi söyle dedim :D elaman dediğimi demiş atilla abi ye boruyu götürmüş eline tutuşturmuş eleman :D atilla abi boruyu eline almış geldi yanıma ne demek istedin sen bana diyor :D
kızın babasıyla bu şekil bi ilişkimiz var :D
Onunla sevgili olman kolay
Sevgili olalım diyen ben olmak istememistim
Oyalama bilader ismini koyalaim de.
Desem mi 😂
Yani çocuk hiç mi çıtlatmıyor aga
Zaten sevgili gibiyiz adı yok sevgili olalım diyen ben olmak istemedim de konuşmak istiyorum
Zamanla koyarsınız adını
1 ay oldu
bizimle konuşmayacağın kesin
Konuşmalısın.
Yanlış olur mu benim sevgilim olalım demem?
Biz şimdi neyiiiz
İsim koymaya gerek var mı?