Normal mi sizce arkadaşlar?

Arkadaslar merhaba ben bu gun sevgilime yazdim mesaja bakmadi bende normal aramak istedim zaten gün boyu fazla konusmamistik sonra çevirim içi oldu ve mesajima bakmadi aramayi da acmadi cikti WhatsApp'tan sonra ikinci kez aradim uzun uzun çaldı sonra acti dedim neden bakmıyosun cevirim ici olup aramami da acmiyosuj mesaja da bakmiyosun falan kısık sesle konustu dedi arkadaslar geldi bizim eve oturuyoruz görmedim aradigini elimde is vardi o sira bi isim vardi dedi dedim kim oda dedi kuzenlerim amca oğulları falan bende dedim ki madem isin vardı neden WhatsApp'a girdin falan oda dedi ki birinci aramani da gordum ikinciyi de gordum cevap vermek için whatsapp'a girdim elimde is vardi bende dedim elin doluysa ne diye whatsapp'a giriyorsun at canlı konum falan video falan da at dedim oda dedi ki yav bos konusma canımı sıkma falan bende dedim insan gibi sana bisey diyorum oda dedi hadi kapat hadi gorusuruz bende dedjm yaw niye kapatiyosun hemen oda dedi ya kapat ya aticam canlı konumu sen bi kapat hadi görüşürüz falan dedi canlı konum atti video çekti attı erkek arkadasiyla oturuyodu sonra da yuzume kapatti sonra bende aradim uzun uzun açmadı yazdım bakmadi bi daha aradim acmadi bi daha aradim acti dedi ne ya ne arkadasim yanimda müsait değilim üst üste arıyorsun beni bende dedim ne diye whatsapp'a giriyosun elin doluysa bide cevap vermiyosun falan filan dedi berfin arkadasim yanimda görüşürüz sonra yüzüme kapattı aradan biraz geçti ben yine yazdım bu yine cevirim ici oldu mesaja bakmadan cikti ben delirdim sonra aradım üst üste oda acti dedi böyle yapma ya bak boyle yapma yeter ya falan bende dedim ki cevap vermiyosun cikiyosun whatsappdan oda dedi hayır girmedim bende dedim girdin gozumle gördüm ya oda dedi ki ya belki whatsapp açık kaldı bende dedim ki yalan soyleme ya takip ettim gördüm girip cikiyosun oda dedi kapat canımı sıkma falan filan oyle yine yuzume kapatti ben yine aradim acmadi yazdim bakmadı nolucak bilmiyorum artık of
Normal mi sizce arkadaşlar?