Evli bir çift var İstanbul’da yaşıyorlar erkek kişisi genelde çeşmede mekan açıyor işletiyor kadının da zaten babasının şirketi var ailesi varlıklı.
Adam yazları mekanları açıyor özellikle ilk yaptırırken orada oluyor genelde ve kadıbı aldatıyor da senelerdir. Kadın niye gitmiyor mesela adamla?
Adama sorsan kadın çok çalışıyormuş çok yoğunmuş yalan resmen çünkü kadının babasının şirketi var o da orada ayda iki defa proje çiziyorsa çiziyordur aw ne yoğun çalışması. Çocuğu da var ok ama bu kadın fazla mı rahat? Adam instagramdan karı kız kovaladı senelerce bu kadın görmüyor mu?
Bir gariplik yok mu sizce?
Adam yazları mekanları açıyor özellikle ilk yaptırırken orada oluyor genelde ve kadıbı aldatıyor da senelerdir. Kadın niye gitmiyor mesela adamla?
Adama sorsan kadın çok çalışıyormuş çok yoğunmuş yalan resmen çünkü kadının babasının şirketi var o da orada ayda iki defa proje çiziyorsa çiziyordur aw ne yoğun çalışması. Çocuğu da var ok ama bu kadın fazla mı rahat? Adam instagramdan karı kız kovaladı senelerce bu kadın görmüyor mu?
Bir gariplik yok mu sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
normal değil bence
Demek ki kadında pek farklı değil ki sorun etmiyor
Dimi ya bi kadın olarak inanılır gibi gelmiyor. Mesela sevgililerken de aldatılıyordu bu kadın, adamın butik oteli vardı koca yaz gelmezdi? Adama sorsan ailesi izin vermiyormuş la yürü git 25 yaşındaydı kız şehri dışında okumasına izin veren yurtdışında Master yaptıran aile adamın oteline gitmesine mi izin vermeyecek? Kaldı ki evi değil otel aq bir sürü oda var lan
Her iki taraf da durumdan memnun adamı dışarıya iten kadın demek
Kadın da aldatıyordur mu diyorsun? Hiç öyle bi tipe de benzemiyor fotoğraflarında
Bence kadın da aldatıyordur
Kadın aldatıyorsa neden evlenmiş garip değil mi ya
Ya belki mantık evliliği yapmışlar belki de para için evlenmişler
Aşkım tamam da iki taraf da zengin hatta kadının ailesi daha zengin gibi. Mantık evliliği bunun neresinde?
Bilmem ki
Amaan boş ver be onları yabancılar zaten
Demekki açık ilişki yaşıyorlar. Kadın istediğiyle erkek istediğiyle devam
Kadının fotoğraflarını gördüm öyle bi tipe de benzemiyor ama bilemedim
Ohıoo görünüşe aldan maa
Bundan sana ne ki? Yoksa admın karısını aldattığı senmisin?
Benim sorumdan SANANE amca
Amca değil Erhan Bey. Senin amcan ya da başka hiç bir şeyin de değilim...
Tamam amca ne kızıyon kfkfjgk
belki görmüyordur belki izin vermiştir ya da açık ilişkidir
Mesela sevgililerken de aldatılıyordu bu kadın, adamın butik oteli vardı koca yaz gelmezdi? Adama sorsan ailesi izin vermiyormuş la yürü git 25 yaşındaydı kız şehri dışında okumasına izin veren yurtdışında Master yaptıran aile adamın oteline gitmesine mi izin vermeyecek? Kaldı ki evi değil otel aq bir sürü oda var lan
var bi enteresanlık
Kadın da aldatıyordur mu diyorsun? Hiç öyle bi tipe de benzemiyor fotoğraflarında
bilmem aldatıyordur belki... resimden anlaşılmaz bu işler...
belki açık ilişkileri var bir birlerine çok karışmıyorlar o nedenle de bir araya fazla gelmiyor olabilirler
Herkes cikarinin pesinde komsuda piser bizede duser belkide
Ne çıkarı ama? Kadının ailesi zaten zengin
Kadının psikolojisi bozulmuştur çok zengin olmasıyla bi alakası yok ins sende adamın metreslerinden değilsindir 😂
Konunun benle alakası yok ben kadını değil adamı tanıyorum sadece de. Mesela sevgililerken de aldatılıyordu bu kadın, adamın butik oteli vardı koca yaz gelmezdi? Adama sorsan ailesi izin vermiyormuş la yürü git 25 yaşındaydı kız şehri dışında okumasına izin veren yurtdışında Master yaptıran aile adamın oteline gitmesine mi izin vermeyecek? Kaldı ki evi değil otel aq bir sürü oda var lan
Kadının haberi yoktur belki aldatildigindan , salliyodur ailesi karismaz kocası sonuçta o diyodur gelme diye
Aşkım sevgilimin döneminden bahsettim orada. Nasıl haberi olmaz ya sen buna insnabiliyor musun bir kadın olarak? Senelerce sevgilin kocan imstada karı kız kovalasa bundan rahatsız olmaz mısın müdahale etmez misin?
*sevgililik
Edemiyo demekki aralarindaki ilişkiyi bilmiyosun her erkeği yonetemezsin ki belki öyle bisi yoktur bile
Nasıl öyle bişi yoktur ben adamı tanıyorum diyorum 😂 tüm arkadaş çevresi olarak her haltını biliyoruz o kadın mı bilmiyor
Kadın sizin arkadaş ortamında değil ya nerden bilsin insanlar iki eşli hayat yaşıyor yıllar sonra öğreniyorlar çok iyi kalpliysen git kadina yaz seni aldatiyo diye
Alan veren razı görünüyor. Şikayet etmiyorlar demekki.😀
Kadın da adam gibidir mi diyorsun yani o da başkalarıyla oluyordur mu 😳 tipine bakınca öyle görünmüyor
Bence evet. Kocasinı takip etmiyorsa gözden düşmüştür. İlgisi bitmiştir.
Kanka sevgililerken de aldatılıyorsun adamın butik oteli vardı koca yaz gelmezdi? Adama sorsan ailesi izin vermiyormuş la yürü git 25 yaşındaydı kız şehri dışında okumasına izin veren yurtdışında Master yaptıran aile adamın oteline gitmesine mi izin vermeyecek? Kaldı ki evi değil otel aq bir sürü oda var lan
Aynen öyle.👍👍
Niyet belli.. Bahane çok.
Fotoyla karakter analizi yapılmazki. Neler gördü bu göz neler var yaa...🙂
Dimi o da doğru yine de ne çıkar var anlayamadım kadının ailesi zengin zaten. Gerçi bu zengin kızları da adamı çalıştırıp para yeme kafasında da olabilir
Ama o adam o kız zengin olmasaydı da evlenmezdi. Adam daha çıkarcı gibi yani
Kız adamı takmıyordur. Ondan rahat davranıyor. Karşılıklı çıkar ilişkisi var.
Ne çıkarı ama? Kadının ailesi zaten zengin hatta adamdan daha zengindir yoksa o adam evlenmezdi
her şey maddiyat değil. Kadın Belki manevi haz alıyordur. Adama neler diyor, biliyor musun?
Adamla ilgilenmediği kesin. Ne diyecek aw adama
Belki adamı kukla gibi kullanıyor. Egosunu tatmin edecek şeyler yapıyor, söylüyor?
Biraz açar mısınız hiçbir şey anlaşılmıyor dediğinizden
İşteyim. Uzun yazamıyorum.. Müsait olunca👍
Bir çıkar ilişkileri vardır
Ne çıkarı ama? Kadının ailesi zaten zengin hatta adamdan daha zengindir yoksa o adam evlenmezdi
Bilseydin sormazdın zaten ki. Bu şekilde normal değil ilişkileri anlattığına göre
Aldatıyor demiyorum ama farklı bir açığı var, olmalı
Kimin yani nasıl?
Kadının
Kadının açığı olsa adam niye katlansın? Ne gibi açıklık ya hiçbir şey anlamadım
adam çok çapkın ondan bence
Gözleri kördür
Sana ne
Benim sorumdan SANANE !
Bana ne hönkürüyon?