sevgılım vardı uzaktaydı ama. teklıf ettı bırı kusura bakma senı uzmek ıstemem durumum boyle boyle dedım. herseye tamam flan dedı gozlerı doldu benı dınlerken. sımdı cıktıgım kız yok ama o kızla olsaydım belkı daha ılerılere gıderdık demeden de gecemıyorum kendı kendıme :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bazi şeyler nasip. Belki ikisinden de hayir yoktu bundan sonra gelecek olana bak.
En İyi Cevaplar
+1 yılElbettee. Söylenenlerin Aksine Nefes Alsa Yetmiyor. Vücut Fonksiyonları Dışında - Davranışlarının/Akli Melekerin Yerinde Olması ve Beynini Kullanma Klavuzundan Yardım Almadan Kullanması Önemli. (Duygusal Zekası Gelişmiş Olmalı)
43 Yorumla- +1 yıl
Güzel konuştun:)
- +1 yıl
:) Teşekkür Ederim.
+1 yılReddettim tabi.
Geçenlerde arkadaşım evine cagirdi, kekler borekler corekler caylar felan bisuru ikramda bulundu tesekkurler diyetteyim diyerek reddettim.61 Yorumla- +1 yıl
Asdghjlş +1
+1 yılHic bir kiz teklif etmedi bana hoş olabilirdi oysa :))
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılBiriyle cok guzel konusuyorduk kız benden etkılenmıs olmalı kı bunu bılerek yapmadım kız ıle cıddı dusunebılecegım bır kızda degıldı ve kız tam sevdıgını soyleyecegını hıssettıgım an kıza acık acık " sakın bana aşk meşk işleri ıle yaklasma senı uzmek ıstemem naba bulasma bu konuda gıt mutlu ol bırılerıyle benlede arkadas kal " dedım yıne ben kotu oldum :)
14 Yorumla- +1 yıl
Kibar konusmussun kotu olacak birsey yok. Rahat ol.:)
- +1 yıl
Sövdü gitti :)
- +1 yıl
Zoruna gitmiş:D
- +1 yıl
Çook ama sorun şu ki kızla oynamadım direk acık seçik söyledim en azından vicdanım rahat ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızların da evet-hayır demiş olması çok hoş =) Gerçi tahminimce cevapları görmek için tıklamışlardır ama... Yine de tebessüm sebebi. Evet reddettim. Reddedildim, kabul ettim, kabul edildim... Hepsi geldi başıma. Hiç eksik kalmadı =)
12 Yorumla- +1 yıl
En güzeli. :) ilerde gulerek hatirlariz artik :D
- +1 yıl
Bazılarını hiç hatırlamasam daha iyi ^^ Genel olarak hepsi için konuşuyorum...
+1 yılDirek reddetmedim, dank diye söylemedim. Ama benden hoşlandığını anladığım bir kız vardı, herkes söylüyordu, kendiside bariz belli ediyordu. Bağlanmasın, arkadaşlığımız bitmesin diye dolaylı yoldan bir şekilde olmucağını hissettirmiştim.
11 Yorumla- +1 yıl
Kibarca yaklaşmak gerekir ki kızlar sonra takinti hale getirir bu durumu.
kızı reddetmek icin kendimi paraladım türlü türlü bahaneler ürettim yok eski aşkımı unutamıyorum yok hala daha eski kız arkadaşımın yaraları var yok yeni bir ilişki ye başlıyacak gücüm kalmadı neler neler bide karşıdakini kırmak istemiyo insan
18 Yorumla- +1 yıl
Kırmadan sonra akli kalır. Hic kurtulamazsin.
- +1 yıl
Bende oyle düşünüyorum gerçekten. :/
- +1 yıl
Gerçekten mi yok artık. Sagol iyiki soyledin bunu :D
- +1 yıl
Allah senden razı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. aslında 1 degıl. bıraz cok oldu :D sadece son 4 ay ıcınde bı kızı sevıyorum dıye 3 kızı reddetmek zorunda kaldım :D sımdı sevıdıgım kızlada aram bozuk :D
16 Yorumla- +1 yıl
Düzelir adam olmakta senin yaptığın seye denir. Helal.
- +1 yıl
Yolla kizi bana ben halledecem seni uzmemeli:D
- +1 yıl
Sende haklisin valla biz olmuyoruz cidden.
+1 yılRed ettigim çok olmuıstur. Altında yatan tek sebep vardır. Bana kendisinin teklifle gelmesi , beni gözle süzmesi bunları bayana yakıstırmadıgımdan direk red ederim. Farkettirmicek hoslandıgını ozman benm ilgimi çeker
18 Yorumla- +1 yıl
Himm erkeklerin geneli mi böyle acaba?
- +1 yıl
yok geneli atlıolar ole olunca. ama ben zoru severim bana çektircek yapım bole
- +1 yıl
Kızlar ona göre ^.^
- +1 yıl
dediklerimden feyzmi alınıo :D
- +1 yıl
Not tutuyoruz :D
- +1 yıl
not tutulur o onemli degilde benm hangi konuda yorum yazarsam yazım biribana gıcıkmı surekli eksi verio deli oldum ona yalnız. sanki takip edio benim her atttıgım yorumu. 1 eksi puan alıorum
- +1 yıl
Biri seni cekemiyo
- +1 yıl
aynen bide bilsem sıkı takip edio ben :D
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılBu sıralar çok reddediyorum :) Kafam rahat olması şart.
Red ettikçe de üstüme üstüme gelen gelene gurur yapıyolar erkekler gibi.12 Yorumla- +1 yıl
Takıntı oluyor kızlar da böyle.
- +1 yıl
Haklısınız. Teşekkür ederim
+1 yıllisede 2008 2012 yılları arası 34tane felan çıkma teklifi almıştım 30unu felan kabul etmedim tabi :) çoğu kezbandı ama.
12 Yorumla- +1 yıl
Oooww cok yakışıklı ve popiler erkekler oyleydi ben lisedeyken :D 4unu naptin
- +1 yıl
onları da kabul ettim tabi :)
nıye kızlar pembe dıye her dedıklerı olacakmıymış:))
reddedıldıgımden daha cok kızı reddetmıs adamım ben , peeeeh..60 YorumlaSoru erkeklere kızlar cevap veriyor her neyse > Reddedecek kadar ne zor duruma düştüm ne kadarda şanslı oldum öyle diyeyim
11 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum :))
Evet. Reddettijten 3 gün sonra hakaret içerikli mesajlarla iyikide olmamış senle, doğulusun. Babamlar sana vermezlerdi beni kürtleri sevmiyoruz biz vs vs diye malca konuşmaya başlamıştı gidio şikayet etmiştim bende ırkçılık yapıyor diye
12 Yorumla- +1 yıl
Terbiyesiz ya dogulu olmakla ne ilgisi var a.. * .. nefret ediyorum boyle insanlardan.
- 21 Yorumla
- +1 yıl
:D:D:D
+1 yılmaalesef ettim. çünkü (aynı zamanda bunu bana öğreten kişiydi).. bana ballbusting yapmak istedi. fantezisiymiş.. mahfedicekti beni az kaldı.. ballbusting yüzünden.. bilirmisin ballbusting'i?
12 Yorumla- +1 yıl
Sapikca birseyse bilmek veya duymak istemiyorum şu an .
- +1 yıl
maalesef :( ki, duymak istemezsen, kimseyi istemedği bir şeyle rahatsız etmem.. iyi geceler..
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılAnket sonuçları ne kadar palavracı bir millet olduğumuzu %90 oranında ortaya koyuyor reddederlermiş hikayeye bak reddeden kızlara saldıran bir toplumuz biz ne ara elit oldunuz da reddediyosunuz :)
13 Yorumla- +1 yıl
Bende bunu düşünüyorum cidden. Şaka gibi.
- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılettim güzelde kızdı ama işte gönül bu güzellik yetmiyor :)
16 Yorumla- +1 yıl
Ne istiyorsun insafsız.
- +1 yıl
hayırdır belliki sen reddetilmişsin :)=
- +1 yıl
Hic teklif etmedim ki reddedileyim ;)
- +1 yıl
daha bana niye insafsız diyorsun her önümüze gelenle cıkalım mı :)
- +1 yıl
Aslinda haklisin :) pardon :))
- +1 yıl
haha önemli değil :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. İnsanlara umut vermektense açık bir dil ile olurunu söylemek daha dürüstçe olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki
+1 yılEvet. Daha geçen gün kızın biri ailesiyle beni istemeye geldi. Baktım sigorta günü çok az kabul etmedim. Geç emekli olacak, emekli maaşı düşük olacak falan uğraşamam dedim.
11 Yorumla- +1 yıl
Evde kalacan bu gidişle.
Ağızı bozuk ve arabesk dinleyen kızlardan nefret ettim ve ret ettim.
13 Yorumla- +1 yıl
Arabesk niye ki :/
8. Sınıfda Pelin diyebi kız bana çıkma teklifi etti hayır dedim beni dövdü hayvan gibiydi :'(
21 Yorumla- +1 yıl
Ay yazik ya öküz pelin :D
Açık açık reddetmedim. Soğuk davrandım kendisi uzaklaştı.
11 Yorumla- +1 yıl
Guzel yöntem soguk davranmak en iyisi daha az kırıcı. :)
+1 yılBir kızı reddetmek kabalıktır asla bir kızı reddetmedim sadece kibar bir dil ile uyarırım öyle vazgeçer
23 Yorumla- +1 yıl
Bak kibar insanin hali bir baska oluyor cidden :D
- +1 yıl
Okuzluk yapmanın alemi yok bence sonuçta kadınlar çok çabuk kirilan varlıklar uygun bir dil ile anlatılırsa sıkıntı olmaz :)
- +1 yıl
Yani yani :))
+1 yılhemde bikaçkez !!! kafamı seveyim şimdi meteliğe kurşun atıyoruz. reddettiklerim içinde iki tanesi varki görünce kafamı duvara vurarak iç geçiriyom. şimdi yüzüme bile bakmıyo :)
13 Yorumla- +1 yıl
Valla bakmaz :/
- +1 yıl
oh iyi olmuş evlilik zamanı gelince nasıl kızı reddetmişim ben diye ağlayıp zırlarsınız
- +1 yıl
tam sopalığım walla ama 2011 senesi öncesi yıllarda yaptım ben bu salaklıkları. şimdi yaş çok ilerledi. inanki şimdiki aklım olsa yapmam inanki :)
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yıl3 tane reddettim.. bir tanesi tipim değildi güzel biriydi ama bir tanesi çok yılışık bir tipti. bir taneside benden uzun boyluydu:)
Sevgilim var dedim reddettim :)11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bu guzeldi :)
kız reddeden erkek olmayabilir belki
ama erkek reddetmeyen kız gerçekten var mı? :D13 Yorumla- +1 yıl
Kizlar hunharca reddeder :D
- +1 yıl
Hahhahah :D
Üni de reddettim platonik aşkım yüzünden.
Kafamı s... kafamı.13 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahha platonik askin yuzunden mi ahahhaahhaga
- +1 yıl
Allah sabir versin sana ne diyim :/
+1 yılbana akıl verin bu konuda ben istemiyorum ama çok fazla şansını zorluyor napabilirim bu konuda bir akıl verin
18 Yorumla- +1 yıl
Bazi kızlar sirf sevdiginden degil takıntı haline getirir bu durumu. Onun icin konus fakat soğuk davran.
- +1 yıl
soğuk davranıyorum hatta tersiyorum ama yinede kurtulamıyorum bide kızlar için reddedilmek çok mu kırıcı oluyor?
- +1 yıl
Kizlar o kadar cesur degil. Eger sana açılacak kadar seviyorsa onu reddetmen cok kırıcı olur. Yine de net ol kirilsa bile netice de sana karşı umit beslemesi daha büyük yıkım.
- +1 yıl
ümit vermiyorum zaten reddetmesem ileride daha çok kırılacak o yüzden hiç ümit vermiyorum takıntı mı yaptı acaba
- +1 yıl
Aynen oyle olmuş :/
- +1 yıl
Saka sanirim ya gecenin bu vakti atlamis gelmis kafayi yicem en son baya agir mi konussam bilmiyorum
- +1 yıl
Agir konuş.
- +1 yıl
Hak etti dimi artik bir kadina karsi kolay kolay kirici sozler soylemem ama bu hak etti artik sanirim :(
+1 yılmal mal bakıyordu ne bakıyorsun diye teslemiştim bir zamanlar ve hayatımdada hiçkimse yoktu şmdi olduğu gibi :-)
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece bakmis ve terslemissin :D
lisede kalemimi istemişti sınav başlamak üzereydi reddettim
21 Yorumla- +1 yıl
Hahahahhaab:Dd
+1 yılgeçmişim kırmızı kartlarla dolu haha:D bir kez de kırmızı yedim centilmenlik dışıydı ama :D
11 Yorumla- +1 yıl
:D:D geçmiş olsun
e heralde yani. d.1 kerede değil son 2 yıldır 10 olmuştur
12 Yorumla- +1 yıl
Vaaayy
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Reddettim agladi ne yapacagimi sasirdim ondan hoslanmadim ama ona ilişki düşünmuyorum dedim cok hoslanmis Allah gönlüne göre versin dedim vedalastim
12 Yorumla- +1 yıl
Unutuyorlar zaten bizde unutmadik mi :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet hemde pek çok kez.
Boşuna benimle vakit kaybetmemeleri içindi aslında iyi olanı yaptım.12 Yorumla- +1 yıl
Bencede en doğrusu bu :)
Cevap sahibi+1 yılNihayetinde herkes göründüğü gibi değildir.
Ve görünüş dijital bir illüzyondan ibarettir.
Bir tane kiz vardi reddetmistim evet bak bizim cocuklar oyun oynuyorlar sanmistim bir de zaten bende sevgili isi olmaz ondan reddettim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok ettik. o yüzden yalnızız ya. adam gibi birisi yok ki.
12 Yorumla- +1 yıl
Çıkar :D neden reddettin?
- +1 yıl
tipik aynı. benle benim olduğum için değil başkalarına hava atmak için çıkmak istiyorlar. bide toplumda böyle bir algı var. illa sevgili yapmak için sevgili olmak saçma düşünce. ben sevmediğim insanı kusura bakmasın ne koluma takarım ne onun gözüne baka baka seni seviyorum derim.
+1 yılAaaaaah esra ahhh :( soğan ekmek yiyeydimde terketmiyeydim seniiii :(
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa son pismanlik neye yarar sktr et kankaa
- +1 yıl
Ettim zaten. Üstünden ne sular geçti ama hala beynimin bir kıvrımımı meşgul ediyor hatun...
Yokluk çekenler varken reddediyolar ya gelde sinirlenme :D
13 Yorumla- +1 yıl
Bende anlamadim burada memeee diye bagiran kesim simdi bayagi kizlari reddeden cool adami oynuyor gibi ::)
- +1 yıl
Hahahahah :D
+1 yılreddetsende bırakmıyorlar ki abı kadınlar erkeklerden daha sapkın vs takıntılı
12 Yorumla- +1 yıl
Çünkü kadin reddedilmeye aliskin olmadigindan sapkin ve saplantılı hale geliyor :)
- +1 yıl
olabilitesi yüksek :)
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. evet-İkisi de üniversite yıllarımda evlenmek için teklifte bulunmuşlardı.
13 Yorumla- +1 yıl
Vaay be :)
- +1 yıl
Hemde evlilik iyimiş:D
Evet en son hayir dedigim sahis inadina tayt giyip onumden geciyor
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahhaha dikkat çekme çabaları vol 2344 sevdim o kızı:D
tabiki de evet neden red etmeyelim o nefes alsın yeter tabiri sadece bir benzetme çok ciddiye almışsınız :D
11 Yorumla- +1 yıl
E ne bilelim herkes nefes alsın yeter diyordu haliylen inandirici gelmiyor. :)
Malesef ama 3 kere 1tane daha varda onu saymıyorum bile :)
16 Yorumla- +1 yıl
Pişmanlık yoksa sıkıntı yok :)
- +1 yıl
Valla dusuncesizce hareket etmenin bedeli. Çek bu senin cezandir:D
- +1 yıl
Allah gönlüne gore versin inşallah kavusursun.
3 kızın çıkma teklifini 1 kızın yatma teklifini reddettim. (Güzellerdi)
24 Yorumla- +1 yıl
Neden guzelse reddettin?
- +1 yıl
Himm inşallah hak ettigini bulursun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılSöz konusu olan bir kızdı ve ben buna rağmen onu reddettim...
12 Yorumla- +1 yıl
Niye edersin ki
- +1 yıl
Öyle icap etmişti...
Evet hemde baya zorladı ama ben tam ters orantı iyice sogumustum öyle yaptıkça
14 Yorumla- +1 yıl
Kaçan kovalanir tabi :)
- +1 yıl
Bencede ya hic sevmem.
+1 yılBu kızı incitir (: o yüzden ona bunu hissettirmeden yapmak gerek. Ben hep öyle yaptım. (:
12 Yorumla- +1 yıl
Iyi yaptın.
- +1 yıl
onlar için en hayırlısı öyle olmuştur eminim (:
+1 yılhareket halindeki tüm varlıklarla iletişim içindeyim gel ne olursan ol gelll...
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha Allahim ya:D
+1 yılTabiki reddettiğim oldu. Tanımadığım ya da sevmediğim insanlardan gelen teklifleri neden kabul edeyim saçma
10 Yorumla
+1 yılevet 2 kezban benimle baya sohbet kurdu tanıdı sevgilisi gibi davranmaya başladı dışlaıyp sildim büyük bir marifet değil ama kendimi onlara layık görmüyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatimda ilk tek ve son bir insan var bunun icin baska teklif almadim kimseyi reddetmedim
12 Yorumla- +1 yıl
Maşallah.
Cevap sahibi+1 yıl;-)
+1 yılEttim ve aglattimm pismanim cok oldu ama şu an gorsem ozur dilerim
12 Yorumla- +1 yıl
Artık çok geç. Affetmez yani.:/
- +1 yıl
O zaman bir espri yapip guldursem yeter...
reddettim ama kız değildi benden 8 yaş büyük kadındı.
10 Yorumla
+1 yılSayısı kabul ettiklerimden daha fazla. Baya seçiciciyim
13 Yorumla- +1 yıl
Suc ve cezayi okuyan adam secici olmali zaten :)
- +1 yıl
Prensesin ağzından bal damlıyo
- +1 yıl
:))))
+1 yılole kız gelıp demedıde bır arkadasıma arkadasım baska bı kızı ayarlıyordu arkadasımda ıstemedı bana sordular bende hayır dedım
10 Yorumla
+1 yılteklif değilde hoşlanan en az 50 60 tane kızı ümit vermemek için görmezden geldim şimdiye kadar
10 Yorumla2 defa oldu birinde kız arkadaşım var diye birinde de teklif eden kız bizim ortamdan bir arkadaş ile çıktı diye reddetmiştim
11 Yorumla- +1 yıl
adamışsın
+1 yılEn yakin arkadasim. hoslanmisti kizdan ilgi duyamazdim ya da teklifine olumlu cevap veremezdim tersledim Ilerledim
10 Yorumla
+1 yılbeni isteyipte elde edemeyen hatun görmedim daha :/
11 Yorumla- +1 yıl
Ahhahahsgs:Dddd
+1 yılBikaç kez reddettim onun dışında hiç bir kıza hayır demedim😁
20 YorumlaBirden fazlasini reddedenler neyi isaretleyecekse +1
10 Yorumla
+1 yılEvet ettim hal ve hareketlerini giyim kuşamını beğenmediğim bir kızı halende reddederim ve edicem de.
10 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat