bunu bir keresinde yaptım kız beni seviyordu aslında ben çok yakışıklı sayılmam ama kız bana aşık olmuş işte sonra açıldı ama ben kızı sevmiyorum ondan belki daha az güzel ama ondan 20 kat çekici bir kız vardı ona aşıktım bu yüzden çok pis reddettim hiç de pişman değilim...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sevgili olma yolunda değilde cinsellik amaçlı teklifte reddettim
10 kat az güzel 20 kat çekiciyi biraz açar mısın? Merak ettim
bak şimdi güzel kardeşim güzellik ayrı bir mesela çekicilik ayrı bir mesele..
örneğin x bir kişi mesela kardeniz olsun yine y bir kişi oda sivan olsun..
kardeniz tip olarak belki sivan dan daha iyi ama sivan da şeytan tüyü var harekteleri davranışları kendine çekiyor bu yüzden o daha önde oluyor..
Orasını anladık zaten. Ne gibi hareketler tavırlar, nasıl konuşma tarzı size çekici geliyo onu biraz orneklendirirsen faydalaniriz😜
mesela güçlü kadın.. eğer sen bir erkeği elde etmek istiyorsan güzel giyineceksin güzel giyinmekten kastım açık saçık değil çünkü onlarla sadece gönül eğlendiriyoruz mesela güzel giyim klasik giyim çok etkilidir bizim için...
![Hiç güzel bir kızı reddetiniz mi?]()
örnek bu mesela...
tavır olarak ayrıca erkeğini etkin altına almalısın sanki o senin kölenmiş gibi
İş hayatı gereği zaten açık olmadan böyle giyiniyorum ama etki altına almak... o nasıl olcak? Açıkçası çekici olduğumu düşünüyordum ama son flört öyle olmadığımı söyledi. yani bakımlı güler yüzlüyüm tavırlarım ne çok sıcak ne soğuk. Tane tane hafif cilveli konuşurum. göz makyajım hep buğuludur ne yapayım şaşırdım artık?
üstteki gibi giyiniyorsan ayakkabına kadar sen öndesin demektir.. etki altına almaktan Kasım biraz sert cazibeli ama mesafeli olmak.. etki alanına girecek ama mesafeyi koyacaksın.. kolay lokma olmadığını anlayacak ve içinde güzel bir heves başlayacak karşı tarafın.. sonra kolay.. buna rağmen gelmiyorsa bırak gitsin kaliteden anlamaz..
Yok hayır ayakkabıları beğenmedim ben stiletto giyerim
bu da stiletto değil mi
Değil. Kısa topuklu bişey
Eee bunu paylaşmak nedir ergence desem ergene hakaret olur..
benim gibi herkese yüz vermeyen erkekler canını çok yakmış... mazi derin bir gökyüzüdür orada çok yağmurlar yağar.. seninki sel olup taşıyor..
Daha neler cevabım neden yaşantimla ilgili olsun ki.. benim yorumum sorundaki cahilce kendini beğenmiş egodan kibirden gözü körlüğe... Bu kibir senden çok şey götürür
Reddettim
Beni kim se reddedemez :)
@mervesalman reddedilmeyecek biri değilsin ki kusura bakma ama reddeden reddeder
çok güldüm ya
seni reddediyorum
Reddetmek normal ama bununla övünmek anormal
Evet.
nasıldı knk anlatsana
Önemli olan karakteri güzel olup huyu çirkin olduktan sonra güzelliği beş para etmez
aynen zaten güzellik değil çekicilik önemlidir..
Evet