AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
Nasıl tanıştın
Olabilir
Evet çok saçma
Evet saçma
Değil
Değil anlaşıp kafadengi olmak yeterli bence
Buluşurum
Hoslanıyorsun
sorun yok
8 yas date
Gönül bu
Yaşlar kaç
23 31
Sana çok küçük gelmiyor mu
Küçük geliyor ama fikirleri hayata bakış açısı çok güzel. Kendi yaşıtlarım da böyle bisey görmüyorum
Öyleyse çok iyi. İlerisini düşünüyor musun
Ya çok zor geliyor ama karşımdaki inan bu fikre ikna etti. Şaşkınım. Normalde kendimden 1 yaş küçük olmasını böyle dert ederdim ki hala ediyorum ama olgun bi karakter gbi geliyor
Bu yaşlarda çok nadiren olsa da evet erkeklerde olgun insan çıkabiliyor. Ben de 25 yaşındayım ama uzun süredir olgunum. Ama çevremdeki birçok arkadaşım hala olgun değil. Karşılıklı sevgi ve anlaşma bence önemli olan. Ama bizim toplumda kadının Bu kadar büyük olması kabul edilir mi bilemiyorum. Özellikle çocuğun ailesi bunu sorun yapabilir çocuk ne kadar istese de. Yaşlı- genç olarak gözükme konusunda ise bence kadınlar genelde daha geç yaşlanıyorlar Özellikle minyon tipli falansan bir sorun olmaz diye düşünüyorum
Yaşım olduğumdan küçük duruyor zaten o da küçük sanarak yürüdü. Sonrasında da geri çekilmedi yaşımı öğrenmesine rağmen. Olgun bence ama işte dediğin gbi aileler sıkıntı cikarir gbi kendi ailemde dahil
Görüntüde sorun yoksa sorun olmaz. Senin zaten evlenme yaşın gelmiş senin ailen bence pek sorun yapmayabilir rahat bir aileyse. Ama çocuğun işi var mı bu çok önemli. Yoksa ailesi sorun yapabilir. Varsa da sorun da artık bunu çözmek çocuğa kalmış
Cocuk polis. Benim ailem bence baya laf söyleyecek ama hayirlisi diyorum. Onun ailesi rahat görünüyor benimkine gore
Senin işin var mı peki
Evet bende ogretmenim
Öyleyse pek sorun olmaz da iş ailelerde bitiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Amin insallah. Teşekkür ederim efendice yorumun için. Diğerlerinin saçma sapan yorumuna binaen seninki mutlu etti. Iste aklı basindalik bu srkilde oluyor
Ne demek. Güzel insanlarla sohbet etmek bile iyi geliyor insana. Burası maalesef iyi bi mecra değil zaten. Her türlü tipten insan var burada. Pek iyi insanların yeri değil bence 😊
Haklisin. Buraya millet başka bisry icin toplanmış gbi. Uygulamayı kullandığımı söyleyemiyorum bile
Burası bağımlılık yapıyor bide saçma bir şekilde. Birgun umarım kapatıp gidebilirim o kadar diyeyim ben sana
Ben sadece bu tarz soru sorup çıkıyorum. Bayadır kullanmayı bıraktım. Umarım dediğin gbi sende birakirsin
O seviyeye getirebildiysen ne güzel. Sen iyi birine benziyosun Sana ayriyeten tavsiyem polis asker grubunun şiddete eğilimi olabiliyor biraz daha güçlü hissettikleri için kendilerini ve yaşadıkları gördükleri hadiselerden dolayı bence iyi tanımaya çalış yolun sonunda üzülme
Haklisin ama hiç agresif gelmiyor ya. Yaş hariç tüm krtiterlerime uyuyor gbi. Hatta ilk bana asilmaya başladığında cidden yaşın büyük olsa degrrlendirirm demistim. Ama şu an yaşa rağmen konuşuyoruz.
Ne kadar oldu süre olarak konuşmaya başlayalı
yoo normal
Değil bence
Kafa yapısı önemli
yoo değil :)
Yaşlar kaç ki
Güçlğ basar
bence olur
Yaş farkı çok
Çok saçma
Kaç yaşlar
23 31
Çocuk heycan arıyor milf diye sana yürüyor
Öyle bi derdimiz yok ki. Ben yatmam. Hiç yapmadım
Kaç kaç ki yaslar
23 31 görüşeceğiz ama cinsel amaçlı değil
25 26 dan başla daha iyi senin için cinsel değil o kesin plan yapmış tır 😄
Ne gbi plan
Cinsel bir plan
Yapamaz ki. Kimseyle yatmamisim simdi durduk yere niye onla yapayin
Neden küçük yasitib ya da ,27 falan bul
Bnde 26 yaşındayım 31 yaşında bir görüştüğüm var anlasiyoz
Ya ben kendimden büyükleri beğeniyorum normalde. Ama işte bu hayatimin ortasına düştü bi anda uzak durayım diyorum yine konuşuyorum. O da çekip gitmiyor
O bulunmaz Hint kumaşı bulmuş gitmez sen sutlayacan 😄
Üzülürüm sanki
Uzulme kimseyi bulamazsan son çare bna yaz pisman olmazsın
Kimseyi bulamazsam değil ki. Kaç kişi bekliyor beni ama ben bu çocuğu begendim sanki
Ozamn oyalanma git ver ne deyim 😄🤷
Yatmayacagiz
Tamam
Olgunum dion olgun dion ama hiç bı olgunluk sezemedim ben sende biraz saçma geldi öğretmenisin oda polis IŞİD'e var kafamda uyuşuyor seninde işin var neden bura yazma gereği duydun anlamış değilim
Aklı başında Bir insansın kafanız uyusuyosa girersin bı yola gidersin
Yaş var ya en son sıkıntın olsun
Yaş farkı kafama dank etsin ve onu birakabileyim diye. Aradığım nokta atışı kelimeler var ama göremiyorum
Sen 40 Lara girdiğinde çocuğun kafasına dank eedecek o senin degil
😂😂😂😂
😄😄
Hem zaten buluşunca çocuk büyük bı ihtimalle yanında sönük kalırsa daha aramaz sormaz seni 😄
Evet yaş farkından dolayı bu muhabbet bana da saçma gelecek bence
Zaten sen buluşunca değilde daha ne zaman pişman olursun bilionmu hani olurda işler ciidiye binince yakınlarınızla tanisrken yaslarinizi soracaklar ozamn sıkıntı işte saçma yorumlara maruz kalacaksin onun ailesi tarafından da dedikodu yapılacak falan filan😉
Moralim düşününce zaten bozuluyor
O yüzden bence gerek yok sence
Macera demi bu durum. Boş yani
Bence hiç Girme derim senin hayatın sen karar ver ailesini tanimiyon bile yarın kanına girerler bunun hayatı sana zindan eder kendimden biliyorum düşme hocam dusleme 🤝
Haklısın
Kararın ne peki
Kararım bilmiyorum hala. Karşımdakine bağlı. kendimi ona baglamiyorum o da farkında hepnkapinin onundeyim
Ahaha bu hikayede birazcık sen titulacan gbide hayırlısı ne diyim bir bna denk gelmiyor böyle sen gibi kadınlar😄😄🤦
😂😂 valla kadınlar kendinden küçük istemiyor o yüzden zor cidden
Benim hep konustuklarim benden büyüktü demek istediğim istiyorda sen gibi böyle ile sen diyeni denk gelmedi 🤷
😂 Bende illede sen diyemiyorum ama arada çekim var kabul ediyorum. Gelecek goruyorum sadece
Heh işte bundan bahsediyorum 😊😄
Hayir
Çok saçma
evet
Komik bir durum
Hayır
senin yaş kaç
Değil buluş
Yok erkeksen zor
Bir şey olmaz buluş
Çocuk şubede olur
Kaç yaşındasın
Buluşma ya bence
Neden belki aşık tır
erkekler kadınlara göre zaten geç olgunlaşıyo kadın olgundur ama o değildir çok büyük ihtimalle
Hayır..
Baya saçma