Gizli Üye(36-45)1 yılHayır, kendinden 8 yaş küçük biriyle date'e çıkman otomatik olarak saçma değil. Yaş farkı, iki taraf da yetişkin olduğu sürece, ilişkinin sağlıklı olup olmayacağını tek başına belirlemez. Önemli olan birkaç şey var:
İkiniz de ne istiyorsunuz? Eğer aynı sayfadaysanız — örneğin ikiniz de flört, ilişki ya da sadece tanışma amacıyla buluşuyorsanız — bu fark anlamını yitirir.
Olgunluk seviyeniz birbirine yakın mı? Biri yaşına göre daha olgun, diğeri daha toy olabilir. Bu farkı hissediyorsan, ileride sorun olabilir.
Dışarıdan gelen yorumlar seni etkiler mi? Toplumda hâlâ “yaş farkı” konusunda ön yargılar olabiliyor. Eğer bu seni yıpratacaksa, bunu da düşünmen gerekebilir.
Güç dengesi nasıl? Eğer yaş farkı birinin diğerini yönlendirdiği, baskın çıktığı bir yapıya dönüşürse o zaman sağlıksız hale gelir.
Ama eğer ikiniz de yetişkinseniz, saygı, ilgi ve dürüstlük varsa; yaş sadece bir sayıdır. İnsan bazen kendine hiç beklemediği bir kalpte, hiç tahmin etmediği bir yaşta rastlar. İçinizden geliyorsa, deneyin. Hayat bu — neyin size iyi geleceğini baştan kimse bilemez.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet mantıklı olmaz çünkü bence ilişki en fazla beş yaş ara olması gerçekten daha güzel olur. Çünkü belirli bir zaman sonra fazla derecede yaş farkı olması kıskançlık güvensizlik ortamı böyle soruların meydana çıkmasına neden olur o yüzden ben olsam kendim için uzak durmayı tercih ederim. Ama bir de şu var ki iletişim anlaşma sağlamak önemli bunun kararını kendin vermelisin. Yorumlar üzerinden karar vermek doğru olmaz.
00 Yorumla
1 yılBence saçma değil yani kimse kimseye yaşına göre ruh eşi olmuyo ki.🤷🏼♀️ Elektrik aldıysan ve muhabbetin de güzel gidiyosa, bence denemeye değer:)
8 yaş fark ilk başta garip gelebilir ama önemli olan kafa yapınızın uyup uymadığı. Senin kendini nasıl hissettiğin daha önemli bence, dışarıdan yaş farkı var diye yorum yapanlar senin hayatını yaşamıyo sonuçta öyle değil mi.🫤
Ha eğer karşındaki çok toy kalıyosa ya da sen onun yanında kendini fazlasıyla olgun ve yorgun hissediyosan, o zaman belki düşündüğün kadar yürümez ama sırf yaş yüzünden direkt vazgeçmen yazık olur...
Belki de hayatına iyi gelecek biri çıkar ortaya kim bilir? En kötü ihtimalle güzel bir tecrübe olur, illa büyük bi şey yaşamak zorunda değilsin. İçine siniyosa devam et ve kafanı fazla kurcalama derim:)
40 Yorumla
Abla o iş normal de kendinden küçük biriyle zor ya denendi onaylandı çocuk mu avutacaksin bu yaştan sonra kaprisleri tripleri nazlari hiç bitmiyor hele ki şu devirdeki erkekler kızlardan daha prensesken daha zor ama eril enerjisi yüksekse ona bişi diyemem
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşı mı olur canıııım? 😍✨ Eğer aranızda güzel bir enerji varsa, kendini rahat ve mutlu hissediyorsan neden olmasın? Yani “8 yaş” kulağa büyük gibi geliyor belki ama esas önemli olan kafa dengine denk gelmen, aranızdaki o vibe! 😊 Eğer sohbetiniz akıyorsa, birbirinizden hoşlanıyorsanız saçma diye kestirip atmana hiç gerek yok. Hayat çok kısa, aşkı kaçırmak yok! Tut elinden, şehrin en güzel mekanında birlikte bir kahve için, belki de çok tatlı bi hikâyen olur! 💃🏼💕
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBence evet. Aşkın yaşı olmaz derler ama bence oluyor. Hani sen küçük olsan anlarımda erkek büyükmüş olmaz bence.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkadının büyük olması daha güzeldir devam et
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Belirli olgunlukta sorun olacağını sanmıyorum. Burada yaş önemli.
Mesela 26 yaşında birinin kendinden 8 yaş küçük birisiyle konuşması garip. Neden? Çünkü birisi muhtemelen işi elinde okulu bitmiş iken, diğeri sadece liseden yeni çıkmış ağzı süt kokan bir yeni reşit.
Ancak diyelim bu sayı 36-28, bunda pek de bir sorun göremiyorum... Yani yaştan kaynaklı genellersek hayata bakış açınız ve o dönem neleri sevdiğiniz konusunda ayrıma düşme ihtimaliniz çok yüksek. Ama yine dediğim gibi, eğer ikiniz de uyumlu iseniz neden olmasın?61 Yorumla
1 yılNeden saçma olsun kadına gelince hemen kötülerer.. adam 70 yaşında 30 luk alır kiza gelince kötü bakarlar. sen kendine bak ne hissettiğin önemli ve verdiği değer.. ben yaşa bakmam.24 tüm 41 yaşında bile arkadaşım oldu ve gerçekten ergenler den iyidir. o da aynısını düşünür emin ol. mutlulullar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılİşte bizim türk insanı burada kaybediyor
Bence ayıp olur diye kim ne der diye ondan dolayı kendine yediremiyorsun öyle düşünme bence çünkü yurtdışında kendisinden 20 yaş küçük biri ile sevgili olan çok kadın var onların senden ne farkı var sende istersen yaparsın boş ver milleti
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEşimle aramda 3 yaş var , benden 3 yaş küçük bir adamla evli olmanın eksileri çok fazla. görünüş olarak ondan küçük görünüyorum bunda hiç bir sıkıntımız yok fakat düşünce olarak fark ediyor, hele ki 8 yaş bence oldukça fazla bunu zamanla emin ol anlayacaksın.
10 Yorumla
1 yılYaaa canımsın. Neden olmasın? Evet galiba insan yaş alınca kendinden küçük biri olunca onu biraz problem edebiliyor. Veya karşı taraf senin için bu problem mi? Diyebiliyor. İkiniz için de sorun değilse bence buluşulur. Bazı şeyleri akışına bırak canım. 🥰
111 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar güzel konuştun canım
- 1 yıl
Tebrik ederim
- 1 yıl
Ne demek canım benim. Hep güzel konuşmalıyız birbirimizle, bize birbirimizle sevgi dolu konuşmak, tatlı dilli olmak kalacak. 🥰
- 1 yıl
Ya canım çok sıcak kanlısın gerçekten çok sevdim seni canım benim
- 1 yıl
Sen de sıcakkanlısın canım. Aslında sıcakkanlılığa aynı sıcakkanlılıkla cevap vermek de güzel bir huy. Senin de huyun çok güzel, çok sıcakkanlısın. TANIştIğıMıZa çok çok memnun oldum 🥰😘
- 1 yıl
Ben daha çok oldum
- 1 yıl
🥰😘🌺🌹
- 1 yıl
Yaaa çok pardon, ben sizi konuyu açan sandım. Dolayısıyla da bayan sandım sizi.. Sanırım erkeksiniz. Lütfen kusura bakmayın, yanlış anlaşılma oldu. Ben bayan sandığım için, kızlar arasında öyle konuşma olduğu için öyle konuştum ☺️
- 1 yıl
Yo sorun yok gizem ben de senin gibi temiz bir arkadaş arıyorum
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim, çok naziksinizsiniz. Teveccüh ediyorsunuz
- 1 yıl
O zaman sohbet edelim mi gizem
Gizli Üye(30-35)1 yılBence gayet normal. Avrupada olsa evlenme sorunu da olmaz. Ama turkiyede öyle değil. Yorumlarda olduğu gibi erkeğe mubah, kadına günah anlayışı var. Bence gayet normal. Hem kadın büyük olunca ilişki çok iyi giden ilişkiler var. Dene bence. Sadece ciddi ilişki istiyorsan temkinli ol. Bu kadar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir sakıncası yok. Olayın İslami boyutu var yani flört etmen günahtır. Yaşın önemi pek yok
22 Yorumla- 2 ay
Allah mesut etsin
Soran2 ayAmin teşekkürler 😊
1 yılaslında aranızdaki yal farkından önce şu önemli mesela biri 38 digeri 30 ise yine çok absürt degil ama biri 26 diğeri 18 ise absürt duruyor ve de şöyle örnek vereyim benim ablam yaşadı bunu ablam 20 yaşındayken 28 yaşında biriyle nişanlandı aynı köylüdür ablam bir süre sonra yapamadı nişanı attı sorduğumda sey dedi ben sinemaya gidelim diyorum o ne gerek var evde bir şeyler yapalım gibi şeyler diyodunçünkü 28 yaşına gelene kadar çok şey yaşamış fakat ablam yaşamamış o çok zorluyordu ama en en önemlisi karşındaki kişi eger her şeyi yapabileceğin anlatabileceğin biriyse aşkın yaşı olmaz
10 Yorumla
1 yılYaşlarınızı bilmiyorum ama açıkçası sen seviyorsan o seviyorsa bunun çokta bir önemi yok (tabi çocuk reşitse) bir yorumunu gördüm ciddi ilerliyoruz şu an diye yani yaşı sizden çok aileler dert eder bence oturup ilişkinizin ilerisi olur mu diye konuşun olursa aileleri nasıl Hallediceginizi filan çünkü genelde erkek tarafı kadının büyük olmasını sorun ediyor
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl8 yaş küçük olunca ne oluyor elektrik ve uyum var diyorsun 8 yaş gibi bir zamana takılıyorsun. Sen nasıl mutlu olduğuna bakacaksın canım arkadaşım. Bu yaş meselesine bu kadar takılmayın 10 yaş 15 yaş farkla sevgili olan evlenen milyon tane insan var
10 Yorumla Bu çocukla devam için , ne bekletisi içindesin? Ne istiyorsun?
12 Yorumla
Soran1 yılYa yaş konusu dışında hersey güzel Şu an aramızdaki. Ama yaşı gormezden gelemiyorum
- 1 yıl
Yaaa , yaş senden bu kadar küçük olması sebebi ile tabiki önemli. Herhalde çocuk 20'lerinde.
30'larında olan bir kadın yanında güçlü , tecrübeli erkek ister. Sıkıştığında yol gösterici olmasını bekler.
Ama mutlu isen boş ver be güzelim. Takıl, anın tadını çıkar. Giden zaman geri gelmiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılYaşa takılma önemli olan karşılıklı birbirinize olan iletişiminiz ve etkileşiminiz önemli mutlu oluyorsanız yaş sadece rakam önemli olan anlaşmak.
11 Yorumla- 2 ay
Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim bir yastıkta kocayınca hep mutlu olun inşallah
1 yılErkek arkadaşımla benim aramda da 8 yaş var ben hatta başlarda sıkıntı olur sanıyordum (hem ilişkinin içinde uyuşmayız hem de aileler sıkıntı olur gibisinden) ama olmadı hiç zaten kendisi de yaşını göstermediği için unutuyoruz aramızdaki yaş farkını. Önemli olan kafaların uyuşması kestirio atamıyorsan demk ki karşı tarafın da bir yanlışı olmamış bence bir şans ver 🌹
10 Yorumla
1 yılŞimdi 25 yaşında falan o siz de 33 falansınız bulunulur tabii siz 40 olacaksınız o 32 yaş farkı kapanacak ama tabii genelde kadınlar yaşıtı ve büyük erkekleri tercih ediyor yine de yetişkin insanlarsınız buluşulur niye olmasın öyle evlenen çok insan var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye saçma olsun bence uyumluysanız ve yan yana hoş duruyorsanız mükemmel. Seni 1-2 yıl içinde genç yapar.
20 Yorumla
1 yılDünyadaki en büyük korkum yaşlanmak. Ama sen öyle düşünme yha. Olgun kisiler her zaman iyidir, ne istedigini bilir en azindan
10 Yorumlaerkeklerin büyük kadınlar ilgisini çeker. sen onun gözünde çok yüce bişeysin tadını çıkart bence :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Erkek yaşını biliyor, yaşını sorun etmiyor ve ikiniz de ilişkiden aynı şeyi istiyorsanız yaşa takılma bence
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Neden saçma olsunki ?
Erkek büyük olunca sorun olmuyor da?
Kadın büyük olunca niye sorun olsun ?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani olgunluk ile ilgili bir şey bu, eğer karşınızdaki kişi sizi taşıyabilecek bir düzeydeki olgunlukta ise bence bir deneyin derim ama direkt ergenlikten çıkamamış gibi davranırsa veya konuyu cinselliğe falan taşıyacaksa ondan olmaz derim.
10 Yorumla18 le 26 yasindaysa yaş farkı önemlidir. Yaştan yaşa degiaiyor bence buda bir de kafalar uyusunca önemi kalmıyor
10 YorumlaEğer kör olacak kadar aşıksan olur buluş ama o kadar değilse hayır. Belki olur deme aşk ilk görüşte olur. Elektrik melektrik olayını boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVay be soru 1 gün içinde 200 yorum almış, saçma değil hep erkek mi genç kadınla çıkacak biraz da kadın genç erkekle çıksın
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Bence olur ya ben neler neler gördüm kalpler bir olduktan sonra gerçekten de önemi yok
20 Yorumla
1 yılBiraz fazla.. Görüşme ciddi ise sıkıntı yaşarsın..
Ama arkadaşlık vs neden sorun olsun20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir noktadan sonra patlat kuşak farkı belirgin oluyor. Sen ağır kallabilirsin. Yine de. Yaş konusunda sürekli kizdirmaya calisabilir:) erkek 30 lu yaslardaysa denenebilir ama. yasit erkek daha olgundur ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılBilmem hiç yaşamadığım bir şey.
Kişiyi göre veya kişinin yaşına göre davranmadığım için sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum.
Belki ilerleyen ilişki de özel olursak birbirimiz için, daha ayrıntılı düşünceler içine girebilirim.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Senin için çok büyük şans. Kaçırma sakın, evlen. Sana yatakta yeter artık dedirtir.
21 YorumlaSen kendini mutlu ve huzurlu hissediyorsan değil saçma falan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre davranmak tamamen hamallık. Kendisi gibi davranmalı insan.
11 Yorumla- 2 ay
Allah mesud etsin. (bunu buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi kader işte.)
1 yılyok olabilir neden olmasın 8 yaşda çok fazla değil bence
10 Yorumla
1 yılYok tabii sizinde çıtır manita istemek hakkınız
10 YorumlaBence çıkılır eğer yanınızda küçük durmuyorsa kafanız da uyuştuysa oluru var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
1 yılKendim için diyeyim problem değil.25 sınırım.25den büyük olmalı. Saçma değil.
10 Yorumla Yok bence sıkıntı yok ben 23 yaşında bir erkeğin 37'ye kadar biriyle çıkabilirim no problem
10 Yorumla
1 yılMantıklı, aşk ve güven karşılıklı varsa, ciddi ilişki hedefi varsa, kafalar ve ruhlar uyumlularsa.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılMuhtemelen 30 lardasın. Oda 24 falan. İdeal bence 😎
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıltamamen sana kalmış bir şey. kendine bakıyorsan senden 8 yaş küçük erkekten hiçbir farkın olamaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılAşkın yaşı yoktur bence seviyor ve sevildiğinden eminsen bir şans vermelisin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılCinsiyet ayrımcılıgı yapmıyorum, kim büyük kim kucuk onemsiz ama onemli olan tek sey var o da yasların birbirine yakın olması cunku kafa yapısı asla uyusmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı.
1 yılYaş hiç önemli değil 40 yaşındayım 18lik de oldu 28de 38de önemli olan karşı tarafın isteği sohbeti benimle mutlu olabilmesi ama kadin büyük olsa bencede sorun
00 Yorumla
1 yılben kendimden 8 yaș küçük biriyle date e çıkarsam beni ahlak șube cocuk istismarından içeri alır. o nedenle bu sorunun cevabını amcalara tehzelere bıraktım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBenden küçük biri ancak öğrencim ve kardeşim olur içimden gelmez
30 Yorumla Date çık ama bence fiziksel temastan kesinlikle uzak dur başına belayı alırsın date çıkınca farkına varırsın olgunluk olarak asla bize uygun kişiler değil bence bir kadının bir erkekten büyük olması hiç çekilir bir şey değill
10 YorumlaNeden konusulmasin ki? Fikirleriniz uyusuyorsa illa da yaş yakin olacak diye bir kural yok ki! Yasi seninle ayni olup keyifsiz bir konusmayi mi tercih edersiniz, yoksa yaşa takilmadan keyif aldiginiz bir sohbeti mi?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Ynı o kdar yorum gelmiş ma naçizane fikrimi belirtmek istedim.. Uygun sekılde sohbetı bıtırmek en iyisi..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır değil çık. Bende kucuklerle konuşurum sıkıntı yaşamıyorum sohbetleri sardığı sürece. İlgileri de güzel oluyor küçük yastakilerin.
00 Yorumla
1 yılErkekler, kendinden 7 yaş küçük bir kadınla ilişki kurduğunda bilimsel olarak gençleşirmiş.
Kadınlar kendinden 7 yaş küçük bir erkekle ise daha erken yaşlanır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılKaç yaşındasın kendinden 8 yaş küçük çok fazla yaş farkı var söylemelisin ayrılmayı düşündüğünü
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılNiye sacma olsun
Sadece annesi gibi davranma yeter
04 Yorumla
Soran1 yılBen kendimi onun büyüğü gbi hissediyorum ama çok fazla. Söylüyorum da ilerletmek istemiyorum diye. Ama karşımdaki baya ısrarcı. Bi fırsat diye
- 1 yıl
Onun için nimetsin:)))
Soran1 yılNiye 😂
- 1 yıl
Eewe 23 - 24 kendi yas grubuyla her şekilde beraber olan adam herzaman o ego ve tecrübe için 30 - 35 yas hatunlari ister :)))
Gizli Üye(25-29)1 yılBir adamın kendinden 8 yaş küçük bir kadınla date'e çıkması saçma değilse bu da saçma değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Kadın için 8 yaş bğyğk fark bence. Tersi olsa normal de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bu sene 30 oldum, tek istediğim şöyle 40-45 yaş arası bir kadını evire çevire *. Onun için senin sevgilin çok şanslı böyle kendisinden büyük bir kadınla olacağı için
10 Yorumla
1 yılAşkım erkekler yapıyorda kadınlar neden yapamasın çık gitsin hem genç erkek bolluk bereket getirir derler ne kadar doğru bilmiyorum ama bence çık gitsin date ye
10 YorumlaSiz 33 o 25 yaşındaysa misal olur. Ama o 22 siz 30 iseniz zor. Bunlar sadece örnek. Yani 1-2 yaş bile çok fark edebiliyor. Karşınızdaki kişinin olgun biri olması da önemli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAsla kendimden küçük bi kadınla sevgililik bağlamında konuşmam illaki benden büyük olacak
10 Yorumlaİkiniz de olgunsanız, zevkleriniz, bakış açınız uygunsa olabilir. Yaş değil kafa yapısı önemli.
41 Yorumla- 2 ay
T. akip atar mısın lütfen 😊👍
8 yaş ideal bence ama kaç yasında olduğun da onemli eğer birbirinizden elektirik aldıysanız hiic de sorun olmaz
20 Yorumla- Devamını Gör (215)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar