AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
Tercih meselesi elbette ama olgun biriyse olabilir diye düşünüyorum.
ben de kendimden küçük seviyorum ya içleri canlı oluyo boyle cok renkli oluyolar
Sohbet muhabbet etmek güzeldir qma devamı olmamalı
denemeden bilemezsin ama biraz çocuk avutmak gibi olabilir
Yani 8 yaş farkı fazla gibi en azından arkadaşın yaşı şu anda biraz daha yüksek olsa iyi olurmuş
Eğer uyum varsa bence gayette harika bi çift olabilirsiniz
Bence değil yaşça küçük zaafım var neden bilmiyorum
Hareketleri yetişkin mi?
Evet
Şu an olmayabilir ama ileride sorun olabilir neden dersen sen ondan daha önce yaşlanıcaksın
Bende ona takılıyorum ciddi manada
Davul bile dengi dengine
Kaç yaşında olduğunuza bağlı 26-18 hayatta olmaz, 26-34 olabilir mesela. 20-28 yine olmaz 22-30 da olmaz
Takılmalık zaten ciddiyet olamaz anı yaşarsın o kadar hatta fazla kendini aşka kaptırma gececi bu çocuk hayatında cünkü
Valla helal olsun ama belki ömürlük arıyordur
Hayır aklı değişir onun zamanla öyle kalmaz
Doğrudur benimkisi bir ihtimal di :)
Bence kesinlikle değil kendini nasıl mutlu hissediyorsan o şekilde davran kimse senden daha fazla değerli değil bunu sakın unutma
Kadın oldugun ıcınmı boyle dusundun bılmıyorum erkekler sacma bulmuyor fazla genellikle sevmek lazım asık olmak
Eğer gerçekten 35 yaşındaysan 27 yaşında biri bence sıkıntı değil ama 26 yaşında felan olursun da 18 yaşında bir oğlan mesela asla olmamalı
Alakası yok
sana daha cok saygi duyar altta gormez bulus tanis derim askin yasi olmazkucuk cocuk gibi davranmiyorsa karakteri oturakliysa hersey okey
Yaşın önemi var mı bilmiyorum ama saygı ve merhametin olduğu bir ilişkide hiçbir şeyin önemi olmaz gibi
Benden büyük görünüyorsa kalıplı ve yakışıklıysa olabilir
Vazgeç desek vaz mı geçeceksin peki bunu sorayım evvela sana
Kendimi ikna etmeye çalışıyorum
Yaşın kaç diye sorayım mı önce?
Sonra da ilişkinin türü nedir?
Cinsellik mi
Ciddiyet mi
Arkadaşlık mi
Nedir tam olarak türü?
25 33
Ciddiyetle konuşuyoruz
Evliginn doğru olduğunu düşünmüyorum sizin için. Kadın bir doğumda en az 5-6 yaş geriye gidiyor erkek fıtratı ise taze çıtır kadın bedenine meyilli. Bu yüzden 33 yaşındaki bir kadının 25 yaşındaki erkekle evlenmesini sağlıklı olduğunu düşünmüyorum fakat yine de tercih senindir
Bende sağlıklı görmüyorum ama yinede konuşma hali var ne olacak bilmiyorum
Eğitimler meslekler nedir peki sizin
Polis ve öğretmen
Öğretmen olan sensin tabi
Evet
Sen bilirsin Hatun Hayat senin gelecek senin aklıma uygun bir durum değil seninki Ama dediğim gibi sen bilirsin
Yok artık 😀
😂😂
Buradan mı tanıştın onunla
Yok hayir ayni yerdeydik
Hım anladım
Ben de evleneceğim ama
Küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı bulabilsem ama yok 😝
Kadınlar kendisinden 6 veya 7 yaş büyük olanları kabul etmeyip 1 veya 2 büyük olan biriyle konuşurum demesinin amacı erkeğin dış görünişünün vb beğenilmediği için diye düşünüyorum. Gerisi bahane. Sizin yaş farkınız sıkıntı olabilir.
1-2 yaş sorun olmazda 8 yaş biraz fazla bence. Ama yine de sen kendin karar ver ne hissettiğine bağlı bir durum.
kadın büyükse olmaz, suistimal edilir erkek tarafından ve kadının psikolojisi için de uzun vadede iyi bir şey değildir
Çok ciddi değilseniz arada konuşmaktan zarar gelmez bence ama erkegin kucugude cekilmiyoki abla ya
Senin yas kaç onun yas kaç ) saçma değil bende bodygardim benim hatunlar benden büyük hepsi
bence hiç saçma değil aksine eğer genç ise seni gençliğine götürebilir.
Kulağa kötü bir fikir gibi gelmiyor bence akışına bırak
Evet ama herkesin düşüncesi farklı. Ben uygun bulmam ama senin için sorun değilse çık
yo hayır neden saçma olsun ki yaş bazen rakamdan ibarettir tabi kişiye bağlı
Zaten olgunluk küçükle küçük büyükle büyük olmak değilmi
Maalesef ileride uyumsuzluklar çıkar artar devam etmeyi düşünüyorsanız tabi
bence yaş farkı baya önemli bi durum çünkü düşünce tarzı hayat stili vs baya farkediyo ileri zamanlarda sorun yaşayabilirsiniz çokça hiç o topa girmeni önermem
Yaş sadece sayılardan ibaret eğer değer veriyorsan onunla zaman geçir ve keyif almaya bak
8 yaş büyük ya da küçük değil önemli olan önemli olan ruhların yaş uyumu
Yaş fazla sorun yapılmamalı şahsen aşk yaş ile bağlanmaz
Bence aşkın yaşı yoktur 10 yaşa kadar fark olabilir
Oharanza
Allah mesut etsin amigo
Görüş elektrik aldiysan ama gelecek konusunu dusunmen biraz zor olur kullan at yapabilirsin
kafana göre takıl ya. ama onun düşünceler farklıdır illaki
Ya yanyana geleceğiz ama bi kafede oturup geçeceğiz öyle absürt bi olayımız yok
olay orada biter zaten. tamam devam bakarsın. mesajda telefonda iyi hos olan. yanında yegenin gibi mi duracak görürsün
Doğru dedin.
Saçmalama ve kesinlikle iletişimi uygun bir dille kesip daha uygun bir aday bul.
millet iyice kafayı yedi kendi yaşıtınız mı yok şimdi bir şey dicem ban yerim
Abartmissin gibi ama saygı duyarım ben kendimde bi gün küçük giri ile bile olmuyom ablanim diyom 😅
Bende oyleyim inan ama işte oldu bununla bi sekilde
Bişey diyemem ama boş ver ya
askın yası olmaz derler bence de öyle ama cok da abartmamak lazım 18 yasındayken 26 yasındaki biriyle olamazsın ama belli bir yaştan sonra cok da onemli degil
Yaşı neden sorun yapıyorsun ya bence bu çok saçma eğer istiyorsan olur veya görüş ne yapacaksan
Bir kadın kendinden 8 yaş küçük biriyle birlikte olmamalı
Enerjiniz uyuyorsa ne güzel
ablam yaş önemli erkek büyük olacak küçük erkekten hayır gelmez bak ergen falan oluyolar kendinden 3 yaş falan büyük bulman lazım
8 yaş çokta büyük bir fark değil.
Bence erkeğin biraz büyük olması arkadaşlığı daha güvenli yapar
Bence normal değil düşün sen bebekken o 2. Sınıfa falan gidiyordu. O açıdan bak yaş önemli değil derler genelde ama önemli o da önemli
bişey olmaz nolacak ki
Erkek oluyorda kadın niye olmasin
Olur olur bal gibi olur
Erkekler olgun sever sorun olmaz bence
Elektrik varsa devam et bence..
Saçma değil anlaştıysan sorun yok
Saçma bulma
Şans ver çocuğa
Sen lise 1'e giderken, o 1. sınıftaydı.
Ben çıktım hiç de saçma olmadı yaşa takılmayın.
Yaş a neden bu kadar takılıyor sunuz ?
Bence yaşı 30dan büyükse yani olgun bir erkekse tabiki buluşurum.
Peki niye
Birkaç gün Takılmalık ya da tek gecelik çok güzel olabilir ama uzun vadeli bi ilişki asla tavsiye etmem
Bence degil gönül bu sonuçta her yaşta birisini sevebilir buluşabilirsin
sen 30 a yakınsan çocuk 20 lerdeyse saçma bence
normal bence ideal
Mutluysan gerisi önemsiz. Zaman o anında yaşanmalı.