Evleneceğiniz kişinin hangi özelliklere sahip olmasını istersiniz?
Aylık maaşı ne kadar olmalı sizce?
Aylık maaşı ne kadar olmalı sizce?
Maaş o kadar da önemli değil ben de çalışıyor olucam zaten düzgün bir mesleği varsa bu durum pek sıkıntı yaratmaz. eğer maaşım ondan yüksek olursa da bunu dert edip kavga haline getirmeyecek İnançlı masum çocuksu eğlenceli beyefendi esprili olursa da mutlu oluruz
Bende pek farklı değilim hemen ekleme yapıyorum çekilmez birisi olabiliyorum bazen ya çok gülerim ya çok Asabi olurum o anlarda bile beni bozmayacak en azından tebessüm edecek insan daha ne ister
İkimiz de çalışacağımız için maaşının yüksek olması şart değil. Beni çok sevsin. Duygularımı ve fikirlerimi önemsesin. Sık sık öpüp koklasın beni. Saygılı olsun. Bana asla küfür etmesin. Başka kadınlara karşı mesafeli olsun. Başımı boş bırakmasın. İlgili olsun. Koruyup kovlasın.
Ben biraz ters işliyorum. Sıkılmam, aksine daha çok bağlanırım.
Gözü dışarda olmasın yoksa gözünü çıkarırım. Bana ve aileme saygısı olsun. Boylu poslu kaslı maslı görgülü bilgili olsun. 5 bin lira falan maaşı yeterli görüyorum mühendislik öğrencisi olarak kendime göre. Böylesini bulamayacağımı biliyorum ama hep bir umut 😞
Çok kaslı olmasa da olur omuzları biraz geniş olsun biraz göğüs kası olsun göbeği olmasın yeterli :)
Taliplerimi bekliyorum 😂
İş bulmadan evlenmek olmaz evet ama oturacağımız evi eşimle birlikte alma taraftarıyım her zorluğu birlikte göğüslemeliyiz diye düşünüyorum
Evet ve birlikte ödemeliyiz diye düşünüyorum. Her şeyi birlikte almalıyız maddi manevi her şey eşit olmalı
Katılıyorum. Para birleştirilmeli. Bir kısmı yatırım yapılmalı. Daha sonra bütçe yapılmalı, alışveriş falan da birlikte yapılmalı vs vs :)
Hem senin için en değerli insanın, eşinin kıyafetinle ilgili görüşü en önemli görüş olmalı bence :)
Senle ben mi evlensek ne yapsak :D
Hahaha traş olmamış ben sakallı seviyorum :D
Aman yarabbi çok şükür yetiştim yiğidim
Olur muu senin meslek neydi :) benki hayata -17 bin lirayla başlamış bir kızım. Öğrenim kredisi aldım da :D
Ay ne okuyorsun :D olur ben de oyle düşünüyorum, üstüne devlet bir de para veriyormuş 10 bin :D
Endüstri Mühendisliği. Ama ne mühendisliği olduğunu merak ettim, herkes de mühendis arkadaş :D
Ney bolum ne şimdi :D ay çok merak ederim
Çok mu gizli ne ki bu :)
E hadi söyle artık :)
Vay güzelmiş 😊 sordum diye hatırlıyorum ama? Hangi uni desem yine uğraştırırsın 😊
Evet evet uğraştırma beni 😄
Ben de istemiyordum ama seni tanıyınca işler değişti :P
Aman be nazlı çıktın sen de :D:D
Başlatma şakandan benim olacaksın ulenn :D
Çok uğraştırıyorsun sen de amaa
Ve bana aşık oldun?
Ahahahaah umutlandım işte :D
Sen yapma bari
Oyle dememe bakma, aşk bu :) @fuocoturco
Butun hayallerim yikildi
Niye ki. s. s @fuocoturco canım bizi yalnız bırak biraz sen 😄
Benmi yalniz birakim
Yok sen değil :)
Ay çok karıştı :D:D
Arkadaş bizi bıraktı devam edebiliriz :D
Dur terk etme açıklayabilirim :(
Bugun çok yoğundum cidden ya
Bitemez.
Estağfurullah canım olur mu oyle şey. s. s
Ben bilmem beyim bilir 🙊
Boyle bir şey yapmaya ihtiyacım var mı sence? Gözün benden başkasını görmez biliyorum.
Aaa edepsiz :(:'(
Sen de mi Kocaeli yoksa aman Allah ım 😶
Evet varrr. Yavuz Selim de kalıyorum ben. Sen nerde okuyosun? 😊
Şşaka dimi şaka? Mesaj atıyorum bence daha sağlıklı olur 😄
Mesaj atsana
Dürüst güvenilir alttan alan mümkünse 1.88boylarında yakısıkli garanti bir işi olan kamu gibi ve 2500-3500arası alan biri olursa iyi olur.. Bende çalışırım onun maaşı ev masraflarına benim maaşım benim masraflarıma gidr :)
Cevap
1Cevap
Maaşı ne kadar olmalı bence gereksiz bir soru... Bugün maaşı 5 bin ise 1 yıl sonra da mı öyle olacak sanki?
Büyük konuşmak istemem ama birbirimizi seviyorsak önem vermem. Gerekirse beraber çalışırım. Seviyorsam ona sarılarak uyumam bana her şeyi unutturur. "Essin dertler nerden eserse gülüşünle hepsi dağılır" :) Gerekirse ben de çalışırım.. Belki bugün durumu iyi değildir ama ilerde çok iyi olacak kim bilir? Zenginlik durumu değişir ama birbirimizi seviyorsak o değişmez. İyi günde kötü günde, zenginlikte darlıkta :) Rabbim hepimize öyle aşklar nasip etsin inşAllah. Gerisi sorun değil :)
Dürüst ve güvenilir orta derecede kıskanç anlayışlı 185 kumral mumkunse renkli gözlü :D :D maaşı da 2500 falan olsa yeter
bir tek o eksik :D
Öyle çok bir isteğim yok bakir olması ama maaşı yüksek olmasına gerek yok
yani sayarımda öyle aman aman özellikler saymam
brütmü soruyosun netmi genç:))
5000 olsun ben çalışmayayım 😁
20000 tl gelir kafi:D
artar bile :D
hayır 2000:D
farkında değilim, elimden kaçmış:Dama ikibin demek istedim :D
hahhaa:Dyemez yemez. borçsuz krallar gibi yaşamaya yetecek bir para bence
amin:D
yok hepsi değil hakklarını yeme :D
nasıl rahat edersen :D
estagfurullah :D
3.000 azı kurtarmaz :)
Min. 3000-4000 tl.
Parasıylamı evleniyorum?
Büyük laf ettin:) ama genelleme yapma ben öyle değilim
Mantık evliliği yapıyorsam para önemli aşk evliliğinde önemli değil diyim kısacası
ne aşkı ya, bana aşktan maşktan bahsetme lütfen, bütün kızlar mantık evliliği ister, ya 1.5 milyar 2 milyar olan adamın aşkı bile aşk olarak gelmez bir kıza 7 milyar 8 milyar alanın yanında, durumu iyi olan o kızı çok sevmese bile onu tercih ederler. neden? ee geleceği rahat çünkü, kim hayatı boyunca güzel yaşamak istemez, gözünün gördüğü, beğendiği şeyleri almak istemez, fakat diğer 1,5 2 milyar alan adamla olsa gözü dışarıda olacak, kocası onu ne kadar sevse de kadının gözü başka ailelerde olacak. Kadınlar böyledir, nankördürler. Kusura bakma biraz ağır konuştuysam, ama hayat böyle işliyor inan. :)
Kim canını yaktı. Erkekler de yapmıyor mu aynı şeyi yaşlı kadınlarla sırf para için evlenenleri de gördük.
Bilemezsin tabi kızlara çamur atmaktan gözüm hemcinslerini görmemiş neyse
Evet sana sinir oldum şimdi :D😐
Bilemem ben artık
Sağol ya :D
Olmasın :D
Yok be :D
Yanlış algılamışsın :D
Sorun da affettim seni 😊 :D
Beni çokk yanlış tanıdın😂
Hiç kızmadım ya 😞😊
Yine aynı derecede tepki verirdim:D
Seni şaşırtırım ama :D