Hamarat olan sevgili bilmem kaç sıfır öndedir net 😂 Peki evlilik için yeterli midir? (Bence %51'i tamamdır. Gerisi hallolur) :D

Hamarat olan sevgili bilmem kaç sıfır öndedir net 😂 Peki evlilik için yeterli midir? (Bence %51'i tamamdır. Gerisi hallolur) :D
Ew arkadaşı değil, hayat arkadaşı arıyorum. Benim adamım dediğim kişi, sadece evde temizlik yapıyo diye değil yanımda durduğu, beni anladığı, birlikte büyüyebildiğimiz için kıymetli olmalı evlilikte esas olan, kalbinin temizliği, duruşu, sorumluluğu Hamarat olması avantaj olabilir ama sadece onunla mutlu bir evlilik yürütmek mümkün değil. Sonuçta eş seçiyoruz, yardımcı değil.
Hamarat olmak, yani çalışkan, becerikli, düzenli biri olmak evlilikte elbette büyük bir artıdır ama tek başına “yeterli” bir sebep değildir. Çünkü evlilik sadece bir iş bölümü ya da ev düzeni kurmak değildir; duygusal bir ortaklık, saygı, güven, iletişim, uyum ve sevgi gibi derin bağları da gerektirir. Bir insan çok hamarat olabilir ama duygusal olarak seni anlamıyorsa, seni dinlemiyorsa, sana saygı duymuyorsa ya da birlikte yaşarken seni yıpratıyorsa, o hamaratlık zamanla hiçbir şey ifade etmez. Evlilikte insanlar birlikte yaşlanır, birlikte zorluklardan geçer. Bu yolculukta el ele yürüyebilmek için beceriden çok kalp uyumu, anlayış ve karakter önemlidir.
Kısacası: Hamaratlık güzeldir, ama evlilik için yeterli değil; sadece tamamlayıcı bir özelliktir. Gönlünle uyumlu değilse, evi tertemiz yapması bile yüreğini huzurlu yapmaz.
Eig için teşekkür ederim
Hamarat sevgili iyidir ya 😂
Herkese nasip olmaz ahshd
Kesinlikle öyle. Hamarat sevgili candır :D
🤭😂
Hamaratlık, bir insanın güzel bir yönüdür; düzeni sever, emek verir, paylaşmayı bilir ama tek başına bir ömürlük yoldaşlığı seçmek için yeterli değildir. Çünkü evlilik sadece temizlik, yemek, çamaşırdan ibaret değil; aynı yastığa baş koyduğunda ruhunun da huzur bulmasıdır. Yanındayken sessizliğin bile anlam kazanmasıdır. Hamarat sevgili güzeldir ama ruhu yormayan, kalbine iyi gelen, gözlerine baktığında “iyi ki” dedirten biri olmadıkça, evlilik sadece düzenli bir hayat değil, duygusal bir çöküştür. Gerçek bağ, birlikte süpürülen evlerden değil, birlikte sarılınan kırgınlıklardan doğar.
Bence hamarat olmak bayağı tatlı bir özellik ama evlilikte tek başına asla yeterli değil 😅 Hamaratlık + aşk + samimiyet + kafa uyuşması kombo olunca ancak tadından yenmez oluyor! Evlilikte sabır, güven, uyum falan da çok önemli. Ama senin gibi mutfağı seven biri için ekstra bonus puan 😂 Orçun olsa şimdi tarifler yağardı buraya! Sonuç olarak, %51’lik kısmı tamam ama asıl esaslar kalır, onları unutma canım! 🍕💑✨
Sen de Orço'ya mı yanıksın nedir :D
Oyy hemen dedikoduya sardık! Yok ya Orço benim kankam resmen, aşk değil aşure kıvamındayız 😄 O yemekte ben sohbette iyiyim! Sen mutfakta iddialı mısın bakalım, yoksa hep dışarıdan mı yiyorsun? 🍔👀
Ya bırak şimdi. Sen de site ağzını :D O Orço buraya gelecek
Cevap
2Cevap
Göz boyamak için hamarat olmadığı ne malum 😬
hayır yeterli değildir
Pankek bile yapıyorum daha n'apıyım o da bi'zahmet çiğ köfte falan yoğursun eline mi yapışır 😂😂 yapışmaz diye düşünüyorum yapışan bir şey mi ki acaba hiç yoğurmadım
Evlilik için sadece bir sebeptir. Sadece yeterli degildir
Yeterli olmasa bile gerekli 😊 hamaratım çok şükür 😄
Şu temsili fotoda bile kadınının şıklığı ve seksi görünümü bunun aksini savunuyor. Eskiden olsa doğru derdim. Şimdi sadece ayrıntıdan ibaret, çokta önemli olmadığı aşikar.
Sadece hamaratlık yeterli değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?