Evlilik güzel bir şey midir? yoksa vay evlenenin haline mi? evliliğe özenir misiniz? evlilik keşke benim olsa denilecek kadar mı güzel?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik güzel bir şey midir? yoksa vay evlenenin haline mi? evliliğe özenir misiniz? evlilik keşke benim olsa denilecek kadar mı güzel?

Doğru insanı bulduğunuz zaman neden olmasın. İnsan yaratılış gereği tek başına yapamaz kadın içinde erkek içinde geçerli bu. Etraf Yaşı geçipte evlenmediği için pişman olan insanlarla dolu. Birde okul üniversite gibi artık çok saçma bir boyut almış işler için evliliğin, 30 Lara ertelenmesi. İnsanın fıtratına aykırı olan bir durum bu. Yani duygusal ve fiziksel yönden olan bir ihtiyaca karşı set örüyorsunuz. Daha sonra karekteri tam oturmuş sadece kendine ait kurallar olmuş insanların 30 undan sonra birbirine alışması daha zor oluyor. Daha genç yaşta evlenen insanların mutluluğu ve birbirine uyum sağlaması daha kolay oluyor. Yani beraber büyümek gibi bir durum. O yüzden eşinizle daha güzel anlaşıyorsunuz. Evlilik bekarken takılmaktan çok uzak daha ciddisiniz ve ciddiye alınıyorsunuz. Daha çok değerlisiniz yapmacıklık kalmıyor çünkü her şey gerçek.
Askerden önce evlenirsin dediler evlenmedim
Askerden gelince evlenirsin dediler evlenmedim
Koluna altın bilezik takınca evlenirsin dediler evlenmedim
Başka şehire taşınınca evlenirsin dediler evlenmedim
Yaş 30a yaklaşınca evlenirsin dediler evlenmedim.
Çevremde herkesin düğün pastasını tek başıma yedim oh iyi de yaptım.
Özenilecek bir şey olsaydı eğer ben evlenirdim tüm baskılara rağmen. Soyum devam etsin diye kimsenin günahına giremem. Yoksa bi imza bi çalgı çengiden ibaret.
😂😂😂😂
Tek düşüncem taktığım altınların geri nasıl geleceği evlenmezsem ne olacak onlar püü 😂😂😂
Formalite bir Evlilik takı merasimi işini görür 😂😁
Biz Karadenizliyiz barabelli ile vururlar adamı nereye formalite 😂😂
Barabelli nedir silah mı 😂
Evet silah eski çok eski 😂😂
Kafa dengi bir eş bulursan tadından yenmez, ben oturup kocamla resmen dedikodu yapıyorum sdfgh ama hiçbir zaman evliliğe özenmedim hatta asla evlenmem diye bakıyordum yıllarca bu konuya. Öyle ah vah keşke şundan bende de olsa tarzında özenilecek bir şey değil bence ya sonuçta sorumluluk çok fazla.
xperim yetersiz size dmden yazamıyorum bana yazar mısınız?
Evlilik çok mükemmel çok güzel diyen varsa bence yalan söylüyordur ozenecek bi çok şey olabilir tabi demiyorum iyi yanı yok ama iki kişinin duruşuna ve anlayışına bağlı evlilik tabi şimdilerde evlilik çok saygısız basit bi mesele haline geldi aksamalar evli evli konuşanlar
Cevap
20Cevap
Şahsen hiç bir zaman böyle bir şeye özenmedim ve özeneceğimi zannetmiyorum..
Allah şaşırtmasın😂
Böyle bir düşüncem olursa, beni akıl hastanesine yatırsınlar.. Sizlere vasiyetimdir.. 😅
Hiç merak etme Kadıköy ya da bakırköy ün en güzel odasına itinayla yerleştiririz hemde beyaz önlükle arkadan bağlamalı 😂😁
Böyle dost, düşman başına.. 😂
Aşk olsun.. söz ziyarete de gelirim arada..😂😂
Gelirken biraz viski bir kaç tane de sigara getirirsen ben tamamım..🙄
Anlaştık.. o zaman gidinceye kadar kollarını açarım 😂😂😂😁😁😁
Böyle 30 tane arkadaşım olsa ve her gün bir tanesi gelse, ben kalırım orada.. 😂 Viskimi yudumlar, sigaramı içer arada da ilişki testini izlerim..
Tabi ya ne sandın deliler ondan orada deli numarası yapıyor zaten hergün viski içiyorlar..😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Gelecek kaygım kalmadı sayende, mersi.. 😅
Rica ederim ne demek dostlar bugünler içindir..😁
Hayır değildir tabi ki de.. yani özellikle de günümüzde evlenmek bir başarıymış gibi davranıyorler her önüne gelen evleniyor daha tanımadan ama doğru değil. seven parası olan evlenir zaten bu da özenilecek bir şey değil
Eş dost yolda görsün diye yapılan her bişey gün gelir unutamayacağın dersler verir. Evlilik bunların en başında gelir ayakların yere emin basmıyorsa uzak durulmalı. Bi konu olduğunda görüş ve düşüncelerini kabullendiremeyen heba olur çünkü onlar ne derse yapmak için mahkum olursun
Neden 😂
İhtirasları, bencillikleri ve ben merkezciliği bir kenara bırakıp ortak paydada anlaşabildiğin kişilerle muazzam geçen bir serüven olurdu evlilik.
Evliliğin kendisi oldukça geliştirici bir müessese ama insanlar o insanlar değil.
evlilik bekarların istahlarini kabartan evlilerin ise tattiktan sonra kustuklari bir yemektir nokta
Katılıyorum..
Hayatta çoğu şey ozenilip yapılmaz doğru insanla karsilasirsan zaten olur ama ince elemek lazım çünkü sevgiliyken gözüne batmayan davranışlar evlenince dağ gibi bir sorun oluyor ve yaşta çok önemli asla 20li yaşlarda düşünme zaten evkeneceksen evleniceksin erkenden evlenip hayatı yaşamamays gerek yok
Özenilecek bir yanı yok bence. Doğru kişiyi bulduğuna inanan hayatını onunla birleştiriyor. Kendi açımdan baktığımda illaki olması gereken bir olgu gibi görmüyorum.
Geçen bir dizide evli bir erkek evlilik için şöyle diyordu ,
Evlilik , erkeğin kendi kalesine gol atmasıdir
Benim hiç alakam yok. Öyle bir düşüncem olmadı. Bence hayır.
Nasıl bir insanla evlenileceğine bağlı. Doğru bir insanla olursa güzel olur.
Valla ben hiç özenmiyorum. Gelecek planlarımda yer almıyor.
Şahsen özenmedim hiç iyi biri çıkarsa ancak evlenirim, evlenmek için evlenmem
Evlilik değilde yuva özenilecek bir müessese... koca lazım değil
Güzel olan tek tarafı sevdiğin insanla aynı evde bulunmak yaşamak. Bunun bi güzelliği var Çünkü
Yerine göre gördüğüm bazı durumlardan özenti oldu
Güzel bir evlilik ise evet
Değildir
Nedeni peki?
Doğru insansa evet. Ben mutluyum
Ne güzel..
Sana önermiyorum
İstemiyorum zaten sjsj
Bildiğimden tekrar önermedim
Evli olmayan biri bu güzelliği bilemez göremez
Dengini bulursan evet özenlecek bir müessese. Kalbine mukabilini bulamadıysan çatin imtihan.
Karşımdakinin libidosuda benim gibi hep tavansa harika olur evlilik her gün ilişki yaşarım
Özenilecek demeyeyim de istenecek bir müessese
Tuturursan çok güzel
Hayır 😃
Evet güzel bir durum evlilik
Nedeni ne sence..
evet bence güzel bişey
Evet
Hayır
Hiç ozenmi yorum
Değil
Hiç özenmem
Hayır