İstedik, çabaladık, mücadele ettik olmadı. Aynı dünyanın ayrı insnarı olduk. Falan gibi

İstedik, çabaladık, mücadele ettik olmadı. Aynı dünyanın ayrı insnarı olduk. Falan gibi

Ve sonra anladım ki, bazı ruhlar birbirine dokunmak için değil, sadece uzaktan hissedebilmek için var; çünkü yan yana olamadıkları her an, içlerinde taşıdıkları o eksiklik hissiyle birbirlerini tamamlıyorlardı.
Anlatım tarzı büyüledi 🫠
Kavuşamadılar ama her vedada yeniden buldular birbirlerini ve her biri diğerinin adını bir ömür boyu kalbinin en sessiz, derin yerinde fısıldamaya devam etti.
Rüzgar iki yaprağı farklı yerlere savurdu, sonbahar oyununu ikisi için farklı oynadı..,
Aaaaaa çok iyi
Kötü sonlar iyi olur hep
Belkide
En iyi ayrılık ödülü
Wihhuuu ksksks
Türkçe çevirisi gelir mi
Yuppi demek efendim
Acıdan mutlu mu oluyorsun 😅 ayrılığı duyunca havalara uçtu kız 🤣
En iyi ayrılık ödülü dedin ya ona manen bende espri yaptım 🤦🏻♀️😂
Bir daha senden ödül almaya korkacam fobim oldun😅
😅😅
Onlar sadece ayrı düşmüş değil, Zeus’un yarıp ikiye böldüğü tek bir ruhun iki yarısıydı — ve dünya, o yarımların bir daha birleşemeyeceği kadar küçüktü
Aaa çok güzeldi
Çok güzelllll
Kdkdkdkdkdkd kesinlikle
Bu hikaye şöyle biterdi: “Aynı gökyüzüne bakıp farklı yıldızlar seçtik, belki de bu yüzden hiçbir zaman yan yana gelemedik.” 🌌 Bazen ne kadar çabalarsan çabala, yollar paralel gitmekten öteye geçmiyor. Yine de bence o yıldızlarda birbirimize göz kırpmak güzel.✨
Güzell
Cevap
23Cevap
Onlar, kaderin iki zıt ucuna zincirlenmişken, sevda sadece içlerini yakmakla kaldı.. çünkü bazı ruhlar, dünyaya yalnızca birbirini özlemek için gelir.
Ah beee
Hayatları yanındakilere ihanet ederek geçti..
Göz göze gelemeyen iki ayrı beden...
Ruhunu ruhuma, ruhumu ruhuna veren Kader ilahının amansız eli, birbirini tamamlayan kalplerimizi ayırdı bundan sonra ikimiz de yarım yaşayalım diye.
Önceden yazsaydın eig veriridm direk
Hikayenin sonunu biliyordum canımın yanacagini da yine de seni yaşamak istedim... Sen ve ben ; kimsenin anlayamayacağı bir hikayeyiz ( yazmayı düşünmüştüm)
Çok güzel
Teşekkürler 🌸
İsteyen zaten kavusurdu basarırdı isteyen istediği zaman herşeyi yapabilir aşk bı parktaki taktıravalli gibidir birinin. Sevgisi ağır basarsa diğerinin karakteri bozulur
Hayır alakası yok. Bazen wherleye rağmen olmaz. Hayat engel olur.
O Allah'ın işidir bazende ne yaparsan yap kaderin istemiyor ise dip dipe iken bile göremezsin farkedemessin vardır bı hayir
Öyle
Ayn olmuyorsa vardır bı sıkıntı
Onu çok istedim... Ama bana zararlı...
(👁️👃👁️ çikolatadan bahsediyorum bu arada sgsgdhhdbd)
Kdkdkdkdkdkd yaa
Göz göze gelemeyen iki kalp, sonsuzlukta sessizce kayboldu.
İkimizde maviydik birimiz gökyüzü birimiz deniz
Ooooo çok iyi
En iyi bu şekilde anlatilir
Sonra aramıza şehirler belki ülkeler girecek belki karşılaşamıycaz kader aglarını örmeyecek bizi bir araya getirmek için sonra birimiz ölecek ve diğerimiz hiç bilmeyecek
Ve biliyorum ki; bir gün sen de bana dua edeceksin! İşte o gün; adım şehrin bütün minarelerinde söylenecek!
Yapay zeka yazdı bak; “Bazen bir bakış ömür boyu sürer… ama o bakışa bir adım eklenmezse, iki ruh ayrı ayrı büyür, aynı düşte bile buluşamaz.”
"Zaman, yeniden bir araya gelmelerine izin vermese de, birbirlerini kalplerinde sonsuza dek taşıdılar."
Boş bir umuda sarıldım ve sonunda olması gereken oldu hepsi bu

Bir saksafon gibiydik dügün bitti biz bitemedik
Bu net müslüm gurses ten ama eğer bigun beni ararsan bak ruhuma olurdu
Bütün yollar birbirimize çıkacaktı.. Ama biz iki ayrı çıkmaz sokakta esir kaldık..
Hep var oldular , hep yakın hissettiler ama hiç kavuşamadılar
Engelledın mı benı neden ualsamadık bırbırımıze olurdu
Şimdi değilse mutlaka başka bir zaman başka bir yerde ama illa senle ❤️
Kalpleri ve ruhları hep birbirine ait olacaktı ama bedenleri başka mekanlarda...
Birbirine kavyşamayan iki ruhun hikayesi böyle biterdi. Kadın bekledi adam gelmedi hikaye bitti. O gemi gelecek !!!
Ölüm olabilir
Bittiği için üzülme, yaşandığı için sevin
Aa güzeldi
Arada duvar vardı ama geçmediler. Oysa gorunmezlerdi
isteseydik bu dünyada birbirimizin nasibi olabilirdik. ama sen bizi öbür dünyada mahşer gününde hesaplaşmaya zorladın..
Yollar ayrılıyordu. Bir sağa bir de sola baktık. İkimizde vedalaşmadan farklı yolları tercih ettik. The End
Bülbül güle "gül" dedi. Gül gülmedi gitti. Gül bülbüle bülbül güle yar olmadı gitti.
Kaynakta görüşürüz...
Çok sevdim yalan oldu zalim geceler jdjjd
Aşk İlişkileri'ne alabilirim istersen?
Kdkdkdkdkdkd olur tabi
Hallettim jdjjd
Teşekkür ederim 😇 🤗
Rica ederim kanka jjxjx
Hıh😑🤨
:P
Öskdldkd
bazen olmaz insanlik hali djkdjdndjd
Bu sefer de böyle olsun.