Çok Uzak bir gezegenden gelen Dünyayı ve insanları anlamlandırmaya çalışan antropoloğum sanki ,...

#elfida❤️❤️
Çok Uzak bir gezegenden gelen Dünyayı ve insanları anlamlandırmaya çalışan antropoloğum sanki ,...

#elfida❤️❤️
Ruh halimi anlatmak için tek cümle yetmezdi. kısaca şu sıralar durgun diyebilirim. yani canım pek bir şey yapmak istemiyor hava durumu gibi sürekli değişiyor aslında bazen açık bazen kapalı gibi. ama yine de bir şekilde zaman işliyor ve hayat da devam ediyor yani yaşıyoruz her şeye rağmen.
Yahu sorulara bir reklam karesi oturuyor, soruyu görebilmene aşkolsun. Soruyu görmeden alt kısımlardaki görebildiğim bir iki açıklama cümlemize göre görüş bildirmek zorunda kaldığım için saçmalarsam özür dilerim edendim.
Dünyayı ve insanları tam anlamak çok zor. Bazan insan hata yapabiliyor, o yüzden ben pozitif bir şekilde olayları ve insanları değerlendiriyorum. Tebessüm lütfen. 😃😎
Hep bir eksik hissediyorum tadsız, tuzsuz gülerken bile limoniyim.. dışarıda gezerken, alışverişte, çalışırken, camdan yağmuru izlerken, yemek yaparken, bazen film izlerken o yarım kalmıslık hep bır derınlerde bana sesleniyor..
Doktor incilmisin diyor okumuş insan tabi
Elfida277 😂🙏
Eig ne demek acaba
Elfida277 tesekkür ederim nezaketiniz için 👏👏
Cevap
34Cevap
Depremler oluyor beynimde.
Delilerim bi geliyo bi gidiyo...😄
Sanki kaynanama ben bakıyormuşum da maaşını oğlu alıyormuş gibi bir ruh hali içindeyim.
Ruh halim bu aralar her şeyden tek tek vazgeçme modunda Elfida, tek cümleye sığmaz ki..
Her an patlamaya hazır bomba gibi geziyorum bu aralar. Ama beni sakinleştirmekte o kadar kolay ki bilmiyorlar 😊
Üzülmeyecektim düşünmeyecektim dert etmeyecektim böyle geçiyordu günlerim... Ne olduysa aniden modum düştü.
şu an ruh halim pripyat lunaparkı
Neyi istediğini bilmenin dinginliği ve ona ulaşmakta olan eksikliğimin üzüntüsü
İçsel olarak yeterli arzu ve olgunluğu taşıyorum ama şuanki dışsal şartlar mümkün kılmıyor.
Bu benim hayatımın anlamı. Hayat koşuşturmacasi gerisi tutsa da yalnız kaldığımda vicdanım bunu fısıldıyor bana. Vazgeçemem maalesef. Anlamak için çaba gösterdiniz, teşekkür ederim.
Duvarın içinden geçip de bacada sıkışan Casper gibi derdim.
Psikoloğun kafandakileri çiz dediği kağıttaki o girdap
Çekilmez bir insan oldum yine huzursuz aksi laneettt
Ayranla soda karışımı sonrası çökmeye bırakılmış bir halde
Sanki Suriyedeyim ama ne hikmetse icinden bogaz geciyor…
Tek Bir Cumleyle ;
Ormanda Avini arayan yirtici misali kendinden emin adimlarla yönunu bilen
Âlemde yeteri kadar bilgi topladım, vahdeti vücuda dönme vaktim geldi. Alın beni buradan.
Şu anki ruh halim hayatın basit zevklerine karşı memnuniyet ve minnettarlık dolu
Tükenmişlik sendromu
Sakin 😄 Keyifli günler.
Bilmiyorum ne haldayım, gidiyorum gündüz gece
Tek kelime ile "demorolize"
Cümleye bile ihtiyaç duymam.
Fabrikasyon bir hayatın içinde arınmaya çalışan bir deli gibi...
Özlediğim biri var.
Son buldu zaten yapacağım hicbirsey yok yüzsüzlükte biryere kadar
Cevap bile yazmayan birisi için ona okadar iyi geldiğim halde bana bile bile yazmaması beni fikirlerimi değiştiriyor kafamda dusunduklerimin hepsi boş oluyor bir gün beni anlayacak anlayacak da benim ona olan sevgim güvenim ilgim hepsi bitecek o bunu anlamıyor anlatım anlamadı beni anlamayan birine olan düşüncem değişiyor zaman kaybı benim için 3 senedir saçma sapan şeylerle uğraştık artık hayatıma yön verme hayatımda kiminle yureyecgime karar verme zamanı benim için,,
Haklısın en doğrusu bu
Agzini burnunu kirasim var hocam :D
Zihnim yarım kalan cümlelerin ambarı gibi boşalmiyor bir türlü.
Allah'ım neydi günahım niye beyinsizlerle yaşamak zorundayım
Tek Bir cümleye Sığdıramam Ama Karanlığın Derinliklerinde yatan Ateş 🔥
Kaybetmekten korktuğum herşeyden bezmiş ve vazgeçmiş gibiyim..
Kendimi üvey evlat gibi hissediyorum
Alkole vurdum kendimi
Ruh halim hiç iyi değil bu aralar hem cümlelerle anlatmaya yetmez
Mutlu ama mutsuz
Fazlasıyla Sakin : )
Önüme gelen tuzlu herşeyi yemek istiyorum 😅
an itibarı ile nuraniyim
kelime yeter, araf...
Kahkahalarla ağlayasım var ~ ℳ
Ashwadanga kullanıyorum gerisini siz anlayın.
Karmaşığım şu günlerde.
Dehşetül vahşettt ateş ediyor adetaa
Şu anda Yorgun...😔💤
Ruh halimiz bozuk depresif
Başka bir evrende, en güzel halinle... ( me )
Kıyıya vurmuş balık.
Herkes içindeki iyiliği geri çağırsın...
Daha huzurlu olamazdım:)
Eve cenaze masrafı çıkmasın diye yaşıyorum.
Uzay boşluğu gibiyim 🙄
je vois la vie en rose
Fransızca bir şarkı var öyle "hayatı toz pembe görüyorum" diye ya aslında dil biliyor hava atıyor gibi gözükmek istemedğimden silecektim ama atmıştım bile
ayyy teşekkür ederim çok kibarsın ve haklısın ben alışmışım terslenmeye
Pardon antropolog?
Dıııııııııııııt
No Signal ya da ipana 😀😀😀
Parktaki bankta oturan emekliler gibi
Baba yorgun
şu an bitik
Deli-dolu
Mutsuzum
Şu anda : YIKIK.
yıkılmadım ama ayakta da değilim
Karni tok biri