Hiç birini bulamayacakmış gibi hissedenler var mı?

Sanki hayatımın sonuna kadar tek kalacakmışım gibi geliyor. Bana gerçekten değer verecek, olduğum gibi kabul edecek biri olmayacak gibi. Bu beni üzen bir durum değil, sadece farkındalık ve kabullenmişlik hissi var. Bir erkeğin bir kızdan hoşlanabilmesi için iki yol var bence. Biri güzellik, diğeri uyum. Gerçekçi olursak erkekler dış görünüşe önem veriyor, ve kendimi güzel bulmuyorum. Bu özgüvensizlik değil, belli başlı güzellik algıları var sonuçta. Seni güzel bulmayan erkek de sana adım atmaz. İkinci seçenekse güzel değilsindir ama iletişim becerilerin iyidir, erkeklerle iyi anlaşırsın, pozitif bir enerjin vardır, seninle konuşan insanlar kendilerini mutlu hissederler. Böyle kızlar da erkeklerle arkadaşça iletişim kurarlar ama zaman içerisinde erkek kızın tavrından, tarzından, enerjisinden, kendisiyle paylaştığı ortak noktalardan etkilenir ve aralarında romantik bir bağ oluşabilir. Ama ben bunda da eleniyorum çünkü iletişim becerilerim zayıf, dışarıdan soğuk duruyorum, daha içime kapanığım ve erkeklerle arkadaş bile olamıyorum. Çevrem hep kızlardan oluşuyor. Bu yüzden bir erkeğin benimle bir yola girmek istemesi için bir sebep bulamıyorum. Kendi gelecek planlarımda bile bir aile kurma ihtimali yok. Sanki hep tek kalacakmışım gibi geliyor. Benim gibi hissedenler var mı merak ettim.

Hiç birini bulamayacakmış gibi hissedenler var mı?