Kişilik & Karakter Aradıgım hissi kimsede bulamıyorum sizce neden böyle ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benim kalbim yok mu lan awww Güncellemeler+1 yıl hahahahshs Aradıgım hissi kimsede bulamıyorum sizce neden böyle ? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aaraftayim__ Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Insanlari tanımadan ciddi anlamlar yüklemeVe kimseyi değiştirmeye çalışma Kimse için de degismeO zaman bu hisleri bulursun 1 0 Yorumla
kodex_ll Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. Çok seçici birisi gibisin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok seçici bir insanım her insanı sevmem. Yorumla kodex_ll +1 yıl Ne yazık ki kötü bir huy. Hele ki yaş ilerledikçe daha da artıyor seçicilik. Kendimden biliyorum. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın çünkü öyle Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Zaman geçince bulurusn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Insanlari tanımadan ciddi anlamlar yükleme
Ve kimseyi değiştirmeye çalışma
Kimse için de degisme
O zaman bu hisleri bulursun
Çok seçici birisi gibisin
Evet çok seçici bir insanım her insanı sevmem.
Ne yazık ki kötü bir huy. Hele ki yaş ilerledikçe daha da artıyor seçicilik. Kendimden biliyorum.
Haklısın çünkü öyle
Zaman geçince bulurusn
Neymiş o his
Aradigini soylemeden nerden bilelim
Bulamazsin