Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayır, bekar olmak bazen insanın kendini tanıması, neyi isteyip neyi istemediğini netleştirmesi için bir fırsat aslında. Elbette sevdiğin biriyle hayatı paylaşmak güzel ama sırf yalnız kalmamak uğruna yanlış birine tutunmaktansa, kendi alanında huzurla var olmak daha değerli. Şu anki yalnızlığım bir eksiklik değil, tam tersine bir özgürlük gibi geliyor. Her şeyin zamanı var ve bazı şeylerin kıymeti, biraz da beklemekle anlaşılıyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılBeni artık yaş sıkıştırıyor ama kadınlar yorucu geliyor. Pek güven vermedikleri gibi şeffaf bulmuyorum. Maddi konularda kimileri çok uç noktadalar. Ayrıca manevi konularda zayıf buluyorum. Şefkat, merhamet, sadakat, vefa, adanmışlık duyguları v. s
Tüm bunları birleştirdiğimde haliyle yalnızlık ödül gibi geliyor. Aklı başında biri olsa evlenirdim.
10 Yorumla
1 yılBazen. Gerçekten bazen durup soruyorum kendime bunu, neden yalnızım buradayım? Belki bütün bunları eşim ve çocuğumla yapabilirdim diyorum. Ama sonra da anlık mutluluklardan değil, sağlam sorumluluklardan ve tevazuyla dolu bir bilgelikten geçtiğini hatırlıyorum. Çünkü anne ve eş olmak öyle kolay değil. Daha tam öğrenci bile olamadım, hissedemedim. Nasıl buna bir de anne ve eş vazifesini eklerim ki?
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Sıkıldık ama evlenecek erkek yok. Erkekler hiç yatırım yapmıyor bugün evlenmeye karar veriyor ve elimde hiçbir şey yok borçsuz girmek istiyorsan bir şey isteme diyor mesela. E sen bu yaşa kadar neden biriktirmedin? Ben öğrenci halimle birikim yapıyorum ama 27 28 yaşındaki adamın elinde hiçbir şey yok yemiş içmiş eğlenmiş evlenecek hiçbirşeyim yok diyor bir şey istemeyin diyor olacak iş değil.
317 Yorumla- 1 yıl
Sence evi arabası işi varsa yeterli mi
- 1 yıl
@Leylişleyliş şimdilik o kadar yeter zamanla artar
- 1 yıl
Sımdılık hangı yaş için
- 1 yıl
@Leylişleyliş 25 24
- 1 yıl
😄
Yapay Zeka Cevapladı
Canım violet̲ta, bana da zamanında ailemin “hadi artık”ları çok gelirdi 😊 Hele hele evlilik ve torun laflarına maruz kalmak bazen insanı bunaltabiliyor. Hayat dediğin, kendini hazır hissettiğinde paylaşınca anlamlı oluyor. Bekarlık çoğu zaman özgürlük ve keyif demek ama arada yalnızlık hissi de olabiliyor tabii. Bence kim ne derse desin, hayatını kendi arzuna göre yaşamalısın. Başkalarının beklentilerinden değil, kendi mutluluğundan gitmek en güzeli 🦋🌸 Bekarlık sultanlık da olabilir, doğru zaman geldiğinde kalbine güven 😉
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sorma ya.. çok sıkıldım ben bu bekarlıktan. Artık karımı öperek güne başlamak istiyorum skdnd
311 Yorumla- 1 yıl
Ayy ayy canım kocişim bende bendee❤️
- 1 yıl
Doymaaaa 😘
- 1 yıl
Nasıl ya xnnxjxjxj oha ben şok
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u 1 yılsıkıldım yıllardır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
1 yılSelam,
Sıkıldım evet.. Ama bu sefer doğru insanı bulcam diye diye yanlışları denerken şans verirken yanlış insan oldum olucam..
Artık denemiyorum, aramıyorum..
Instagram Facebook x ne varsa kapattım.. Sadece wp ve sadece aktif hayattan devam ediyorum..
Burası da sıkıntıdan ölmemek için falans 😅30 Yorumla
1 yıl10 yıl sonra evlilik diye bişey kalmayacak insanlar artık birbirine güvenmiyor tahammül edemiyorlar ya da çok uçuk talepleri oluyor evlilik müessesesi git gide hayatımızdan çıkmaya başladı
36 Yorumla- 1 yıl
😂😂 yoksa kim istemez her sabah hatunla kahvaltı yapıp birlikte uyumayı oturup maç izlemeyi 😃
- 1 yıl
Çayım bitince tazeleyecek biri 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı bulduk da biz mi bekar dolaşıyoruz kız 🤪
16 Yorumla- 1 yıl
Neresi fazla tam olarak 🤪
- 1 yıl
Jessica May in biliyor musun
- 1 yıl
Onun vücudu nasıl sence
Halimden memnunum evet başkalarının çok baskısına geliyorum ileride zor olur kaç yaşındasın neden ilişkin yok tarzı şeyler ama çevremde yalan ve kokuşmuş ilişkiler, mutsuz evlilikler gördükçe hiç yanaşmıyorum aramıyorum da böyle gayet mutluyum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılElbette her şeyi hazırlamışken sadece bir “evet”
kelimesine takılmış hayatlar.
İster istemez insanız üzüldüğüm noktalar illaki var.
Fakat evlenmiş olmak için dipsiz kuyuya giremem.
Girmemi de kimse beklemesin.10 Yorumla
1 yılBu konuda şunu söylemek istiyorum içimde tutamıyorum evlilik bir çok erkek için mutluluğun sonu olabilir fakat kadın için mutluluğun başlangıcıdır biz erkekler onların değerini bilmeliyiz onları mutlu etmeliyiz bunlar geçti içimden
10 Yorumla
1 yılÇoğunuzun şu şovmenliği çok gülünç.. sanki, evli ya da bekarken herşeyi doğru yapabiliyomuşsunuz, hakkını vermişsiniz gibi..
Recep ivedik diyo ya, "ne oyunlarda başarılısın, ne başka bişeyde başarılısın"
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sıkılmam bir şey ifade etmiyor ne yazık ki samanlıkta iğne aramaktan farksız dengini bulmak aklına kalbine sineni bulmak…
42 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
1 yılÇok uzun yıllardır tekim asla sıkılmadım sıkılmam. Kendime aşığım başka kimseye olamıyorum zaten😅 keyfim yerinde bozmaya hiç niyetim yok
37 Yorumla- 1 yıl
Erkeklere aşık olunmaz zaten 😂
- 1 yıl
@günes121212 olacak adam vardı da biz mi olmadık 🤣 ben kendime aşığım yeterli
- 1 yıl
Doğru düzgün adam olsa aşık oluruz ama etraf çoluk çocuk ve gaylarla dolu resmen oysa biz ne yapalım
- 1 yıl
😄😂
- 1 yıl
@günes121212 yok ben rahatıma keyfime düşkünüm kimseyle uğraşamam zaten. İyi ki olamıyorum iyisi bizi bulmaz gerek yok😘
- 1 yıl
Erkeğin iyisi var mı da bizi bulsun
- 1 yıl
Hahahahaa
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sıkıldım vallaha ya. yani rahat mi batiyo diye dusunuyorum bazen ama her beraberlik de rahatsizlik verecek diye bisey yok sonucta. ariyorum tariyorum bulamiyorum 😂 taliplerimi bekliyorum 🤪
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Etiket değişir umarim bende sıkıldım soruna cevap olarak evet aslında bende sevmek sevilmek istiyorum ama olmayınca olmuyor
20 Yorumla
1 yılSıkıldım ama bakire hanım hanımcık güzel bi kız yok ki. Cidden yok. Var burdayım diyen bile istediğim gibi değil, öyle olduğunu sanıyor
23 Yorumla- 10 ay
Ne nane yedim?
- 5 ay
🤣
Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Neden rahatimi bozayim. Arabam evim isim vr. Evlenilcek kadin yok ki millet instada story atiyor
21 Yorumla- 1 yıl
Evlenilecek kadınız da neye yaradı bu güne kadar değer kıymet mi biliyor bu erkek milleti
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bı 4 yıldır bekar gibiyim gayette kafa rahat erkekler yorucu geliyor bı yaştan sonra:))
31 Yorumla- 1 yıl
Ben 25 yaşımda bıktım hemde hiç sevgili yapmadan erkeklerin çoğu adam olmamış tam tersi dişi enerjileri o kadar yüksek ki baydılar artık üstelik bir şeye yaradıkları yok böyle daha da rahatım vallah kimse inanmazsa bile buna ama buda benim sorunum değil 😄❤️
Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. sıkıldım ama birini arayıp bulmak için çok mesai harcadım finalde aldatıldım. bekarken daha mutluydum yani artık sıkılmadığım bir hayatım var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 36 yaşındayım hâlâ bekarım maalesef evlenemedim bu yaşıma kadar hayatımda kimse de olmadı gençliğim hep yalnız geçti ve yalnız yaşlanmak kötü hissettiriyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen evlenmek istiyorum ama tipsiz olduğum için hiçbir hoşlandığım kıza açılmadım. 32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı.
10 Yorumla
1 yılYalnızlık dan birlik sevmek sevilmek saygı güven dürüstlük güzeli ama olmayınca olmuyor buda güzel yalnızlık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılYani bazen sıkılma bişi geliyor bazen hiç oralı değilim kararsızım bu konuda her an her şey olabilir 🤣
10 Yorumla
1 yılBekarlık ya da yalnızlık artık ne dersen. Ben çok sıkıldım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. sıkıldım Allah a mahsus tek olmak kula değil ki 😆
220 Yorumla- 1 yıl
15 yıl sonra menopoze gircen zaten az daha bekle 😉😛 sık dişini cengo.
- 1 yıl
Öyle inanıyorsan. İnanmakta serbestsin 🤪 (73 yaşında ki dayımın çocuğu oldu.(Dna testi bile var lan) 27 yaşında ki eşinden.(evet zengin (evet çook zengin) Andropoz diyordu birileri ama inanç her şeyin temelidir yavrum innançç 😂
- 1 yıl
Bu arada dayımın eşi kanserden öldü. Yaşıtına yakın kadınlarla denedi ama hepsi tam miras avcısı gold digger olduğunu gördü sanki sonsuz ömürleri varmış gibi... En iyisi bulabiliceğim en gencini alıyım bir çocukta yaparım vasiyeti de çocuğa bırakır sağlama alır giderim diye düşünmüş. Mantıklı. Tek sıkıntı aynı yaşta ki kadın da bunu yaabilir mi?
- 1 yıl
@ZodyakBeyi Yalnız erkeklerde de hem libido hem doğurganlık 40 yaştan sonra düşüyor
- 1 yıl
Konuşmadan önce araştırın çok yanlış hatta boş konuşuyorsunuz bazen beyler
- 1 yıl
Her zaman ki gibi "Kaynakçı" geldi. Biz de beşinci günün şafağında doğuya bakın ve @günes121212 görüceksiniz diyorduk.
- 1 yıl
@ZodyakBeyi Harbiden bazı erkekler çok boş ya bunu yine anlamış oldum
- 1 yıl
fark ettinizi sanmıyorum ama ikinizi de incitmek amaçlı davranmıyorum. Dalgaya vuruyorum.
- 1 yıl
"15 yıl sonra menopoze gircen zaten az daha bekle sık dişini cengo."
Baştan beri ben dalgamdayım. Neredeyse nikah memuru kadar ciddi ve ketumsunuz hanımlar. Biraz relaxlayın sakin sakin 🧘🧘🧘 - 1 yıl
@ZodyakBeyi Sakiniz zaten sen kendi kendine griplere giriyorsun resmen kardeşim
- 1 yıl
Valla benim haller... Sizden çektiğim ahanda bu durum. (Çok güldüm be. Ben eylenebiliyorum niye siz böylesiniz)
youtube.com/shorts/9Wh8c8lsCUI?si=o_b5VSCC5JwHO-D6 - 1 yıl
Neyse çok elendik güldük her şey için teşekkürler raund zili çalıyor 🔔🛎️🛎️🛎️
- 1 yıl
Nikah memuru gülmüyorsa Ben napıyım. siz ön yargılı yaklaşmışsınız. Ben çok eylendim. 🤙
- 1 yıl
@Boze_ Bak şimdi nokatı nasıl koyucam. HAKLISIN 😄😏 çook haklısın sen bu konu da diğer konularda da paralel evrende de haklısın 😎
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Arkadaşlarla pikniğe gidince eşleri olunca evet bir kötü oluyorum ama sonra sıkılmıyorum bekar olmaktan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır hiç sıkılmadım aksine yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan çok daha iyidir
10 Yorumla Sıkılmadım valla özellikle insan bilinçli olduğu zaman bunu dert tasa yapmıyor
10 YorumlaYoo gayet mutluyum bekar olmaktan böyle iyi 🙂
10 Yorumla
1 yılYok arada birde eskorta giderim, memnunum halimden
10 Yorumla
1 yılAçıkçası çooooooooooooooooooooooooooooooooook sıkıldım.
10 YorumlaEvlenmeye niyetim var doğru kişiyi bulana kadar.
10 Yorumla
1 yılEvlenirsem başıma iş açacam için sıkılim daha iyi 😂
10 YorumlaValla ben hiç sıkılmadım bekar hayatı rahat kafa rahat kimseye hesap vermiyosun. Arada aile baskısı oluyor ama duymamazlıktan geliyorum boş ver. Evlilik lafı açılınca kulaklarımı kapatıyorum oh mis.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani insan sıkılıyor bıkıyor bir yerden sonra.
10 Yorumla
1 yıl@NeclaTekinAydınoğlu sıkıldın mı doğru söyle🤪. Ona göre bakalım birilerini😎😎
11 Yorumla- 1 yıl
sıkıntımın nedeni bekarlık değil ama çaresi evlilik olabilir 🙃
1 yılya insanoğlu gerçekten de herşeyden sıkılabiliyor, çok özledim gerçekten biriyle aşk dolu mutlu bir birliktelik yaşamayı, ama bu devirde çok zor bacılar, çok zor...
10 Yorumla
1 yılHayır aksine çok rahatım ve mutluyum erkolar sadece dert tasa getiriyor yani gereksizler
10 YorumlaSıkıldık ama erkeklerin de ar damarı catlamis artik evlenip koca, baba olucak erkek yok.
40 Yorumla
1 yılKısmet her şey. Bunu bilir bunu söylerim. Kimin nasibi neredeyse, döner dolaşır onu bulur. Önemli olan iyi insan, dürüst insan olmasıdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTanışmak isteyen olmuyor ki
17 Yorumla- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
2 gün konuşuyorum evlenelim mi diyorlar
- 1 yıl
Kafayı yemişler
- 1 yıl
Kafayı yemeyen bir insan lütfen
Ben barda bodyguard olduğum için her türlü e kadınla takilabiliyorum sevgiliye gerek yok ama kizlar ilerde aile. baskisiyla evlenecek mecbur?
10 Yorumla
1 yılvalla keşke bir süre bekar kalabilsem :D
19 Yorumla- 1 yıl
90 derken reis? saniye mi :D
- 1 yıl
fiziksel olarak 40 mental olarak 90 hissettiğim 20li yaşlar :D :D
- 1 yıl
(Bedenim taş, olgunlukta zirve mental olarak fosilim mi diyorsun? ) Allah sağlık sıhhat mutluluk versin. Yüreğinden geçenlerin hayırlı ve kolay olanı mikrop gibi peşini bırakmasın :D
- 1 yıl
Rica ederim arkadaşım
1 yılSklmak degilde cidden bekarken de rahat olamysn ne il disinda tatile gideblyrsn arkadslarla falan skci bi bakima
10 Yorumla
1 yılHe deyip gecmekte fayda var 🙃
11 Yorumla
11 ayEvet ya bazen sıkılıyorum bazen hoşuma gidiyor yalnızlık ama bi yanım da sevilmek istiyor
20 YorumlaHem de nasıl sıkıldım bir bilsen. Flörtüm veya bir konuştuğum dahil yok.
10 YorumlaSikici yanlari var ama evilikte kotu oldu mu fena oluyor
10 YorumlaŞimdiki ilişkilerin hicbiri bana göre değil anladığım kadarıyla o yüzden bu şekil devam
10 YorumlaHiç benlik değil özellikle bu dönemde bu ülkede
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Karşıma beni mutlu edicek birisi çıksa iyi olur😀
42 Yorumla- 1 yıl
Karşına çıkanlar nasil birisiydi peki😀
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılYok keyifli bu şekil
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılBana öyle sorular gelmiyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır aksine çok mutluyum
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
1 yılyok çok memnunum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet ocaktan beridir sıkıldığımı hissediyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zaman zaman sıkmaya başlıyor tabiki de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılHayır böyle iyiyim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvli olunca ne değişiyor 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok baskı yapıyorlar ama pek takmıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılBekarliktan sıkılmadım valla..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılBen sıkılmadım halimden gayet memnunum
10 Yorumla - Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne