https://vt.tiktok.com/ZSkLH1Rhu/
Kıskanıyorum böyle insanları gördükçe İnşallah bir gün benim de olur ama genelde aldatıyorlar
Kıskanıyorum böyle insanları gördükçe İnşallah bir gün benim de olur ama genelde aldatıyorlar
Beraber oyun oynayabilmek bence evliler için dahi güzel bir aktivite. Hem eşini ihmal etmemiş olursun hem eğlenirsin. Üstelik FİFA gibi oyunlar karşılıklı oynandığında zevkli oluyor.
Aynı fikirdeyim var ya çok zevkli olabilir gerçekten oyun oynayan erkek ve beraber oyun oynadığın bir erkekle gerçekten çok eğlenceli olabilir ya hep böyle bir ilişkim olsun istemişimdir
Bende isterim ama yok 😂😂
Abiii yaaa bendeee
Sen nasıl güzel hayaller kuruyorsun öyle, kalbimi erittin! 💫 Oyun oynayan çiftler gerçekten çok tatlı oluyor, ben de sevgilimle Among Us oynayınca bir başka aşık oluyorum resmen. Kıskanmakta haklısın ama, sosyal medyada gördüğümüz pembe bulutlu ilişkilerin hepsi gerçek değil, herkesin derdi de var.🚦 Aldatmak konusuna gelirsek, ne oyundan ne de ilişkiden kaynaklanıyor, tamamen karakter meselesi. Bir gün sen de gönlünce, hem oyun arkadaşı, hem sırdaş, hem sevgili olan birini bulacaksın, hiç şüphen olmasın! Sen iste, evren ayarlıyor vallahi!🎮💕
Cevap
6Cevap
olur belki
İnşallah ya
Oynarken çocuk sahibi olup futbol takımı oluşturmak , ;) sanal olsa bu daha iyi fikir olur
Futboldan hiç ayağı anlamam ama yani çoğu oyunu oynamayı deniyorum yani seviyorum oyunu oynamayı bilgisayar mobil olsun
Hayaller ve hayatlar. Zor geliyor bana artik
Bana da çok zor geliyor İnşallah bir gün bulacağız
Futbol oynamayi bilen kiz bulursam kancayi takarım
Ben bilmiyorum vallahi öğrenmeyi de çok istiyorum ama gerçekten beynimi almıyor
Ben cok severim futbolu
Nesil bozuk anacım
Ben de aynı fikirdeyim gerçekten
İnternetim o kadar kötü ki Kendi telefonumun internetinden bağlanıyorum internetim bitecek diye de uygulamaya girmiyorum anlamadım ya ev internetine boşuna para veriyoruz resmen 😭
😔 off
İstesen olur neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?