Giden sevgiliye oyun oynamak?

Arkadaşlar ben 22 yaşındayım. Ayrıldığım sevgilim 25 yaşında.1 yıldır benim kıskançlığım çok konuşmalarım ve baskılarımla süren bir ilişkimiz oldu. Küçük bir ilçede yaşıyoruz ve herkes bizi tanıyor. En sonunda çocuk dayanamadı ve ayrıldı bu ayrılıktan sonra 4 ay içinde 3 kez daha barışma durumuna geldik ama ben yine çenemi tutamadım.1 aydır başka bir yerde konuştuğu bir kız olduğunu söyledi ama araştırdım öyle bir şey yok Benimle arkadaş kalmak istediğini söyledi salaklık edip kabul ettim. Dün görüştük. Çok üzerime geliyorsun hatanı anlaman için konuşmak istemediğimi söyledim dedi. İşi çok yoğun ben ise öğrenciyim onu hiç anlamadım kendimden uzaklaştırdım. Bende ona konuştuğum biri olduğunu söyledim biraz iğneli laflar etti tabi tebrik ederim hep mutlu ol hayırlı olsun gibi... Kendisi sosyal medyadan pek anlamaz dün gece bir halt yedim ve instagramdan sahte hesap açıp konuşmaya başladım onunla sahte hesaptaki kızla yani benimle gayet sıcak konuştu. Şimdi ben bu çocuğu çok seviyorum ve o bu süreçte başka birisiyle konuşup ondan darbe yiyip benim değerimi anladığını söylemişti. Ben onun tekrar benim değerimi anlamasını istiyorum. şu an beni yedekte hazırda var nasılsa diye görüyor huyu çok değişti ve buna ben sebep oldum hiç kimse onu tanıyamıyor artık böyle biri değildi diyorlar. Ben ne yapmalıyım sizce özellikle erkekler sizin fikriniz ne daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi?
Giden sevgiliye oyun oynamak?