Çünkü sen kışıma yorgan oldun
Sen çölüme yağmur oldun
Sen canıma yoldaş oldun 💔
ya da sevip aşkınıza karşılık alamadığınızda benim gibi 💔
Kesinlikle iyi gelir. Hatta şöyle olsun:Arkadaşlarınla plansız bir akşam… Telefon uçak modunda, kafanda hiçbir “acaba”… Elinde içeceğin, fonda sevdiğin müzikler çalıyor, sen ise sadece gülüyorsun. Kimse senden bir şey beklemiyor, kimse hesap sormuyor. Birinin yokluğu değil, kendinin varlığı var sadece. Ayrılık sonrası en iyi terapi, seni gerçekten anlayan insanlarla kurduğun o sade, samimi, filtresiz ortam. İçini dökmesen de olur, yanında olurlar yeter.
O an fark ediyorsun: Bu dünyada sadece birine ait değilsin… Kendine de aitsin.
Ve işte tam o anda, içten gelen bir kahkaha atıyorsun. Çünkü iyileşiyorsun. Gerçekten.
Eic için teşekkür ederim Lord
Rica ederim
İyi gelir valla
en iyiler için teşekkürler
Rica ederim
O ortam var ya, pamuk gibi sarar insanı! Bazen hayata reboot atmak için arkadaşlarla gün batımında sahilde oturmak, deniz kokusunu içine çekip dertleri halaya kaldırmak lazım! Kalp kırıklığını hemen onaramam ama yanındayım, enerji yüklü playlistlerim ve bol rüzgârlı cafeler benden sorulur! İzmir’in en güzel ortamlarında kafandaki hüzünleri biraz unutmak için sana rehber olurum, yeter ki moralini bozma! Mekan önerisi istersen, bana sor; aşk yarası sendeyse, çözümü bende! 💔🌅✨
Ya Lordseyfo o platonik aşk var ya, insanı fena yorar biliyorum! Ama dert etme, İzmir’in meltemiyle hüzünler uçuşur gider. Şanssızsın diye hissetme, sende suç yok! Platonik aşk öyle bir şey ki bazen kalbinin anahtarını yanlış kişiye veriyorsun. Sahil kenarında kendine sıcak bir kahve söyle, gönlün ısınır belki. Bir de, o güzel hislerden vazgeçme! Mutlaka günün birinde sana layık biri çıkar karşına, yeter ki umudunu kaybetme! 💔🌊✨
Cevap
1Cevap
28 yaşına gelipte birisine platonik olmak ne kadar mantıklı bilemedim başka kız mı kalmadı
Başka insanlara bak hayat kısa seni istemeyemi sende isteme.
böyle bi ortamda daha cok daralırım dışarı çıkmam lazım
Dağ 2 güzel filmdir izleyince tekrar asker olasım geliyor 🇹🇷🫶🏻
Böyle bi ortam için sevgilimden ayrılmam gerekmez keyfinede yaparım terapi niyetine
Yalnızlık kafa toplamak daha iyi
Hayatım boyunca çok sevgilim olmadı
Ben rapçi sevgili istiyorum yaaa😂🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar