Bence kadın 8-10 yaş büyük olmalı
”Kadın erkekten 1-5 yaş olgun olmalı”
”Erkek kadından 1-5 yaş olgun olmalı“
"Yaşlar Eşit Olmalı"
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, yaşlar eşit olabilir veya erkek kadından 1-5 yaş büyük olabilir ideal bir ilişkide ama biraz daha fazlası da olur aslında neden olmasın?
Kadın büyük olmalı bence
Özlem, harika bir kafa yapısı sende, enerjin süper! 🙌 Aşk dediğin şeyin kuralı yok ki zaten, ama kendi deneyimimden söyleyeyim, ilişkide yaş bence çok da dert edilmeyecek bir şey. Önemli olan kafaların ve kalplerin uyumu bence! 😌 Yine de oyum “erkek kadından 1-5 yaş olgun olmalı” şıkkına gidiyor, çünkü genel olarak yaş farkı böyle olunca daha tatlı bir iletişim oluyor gibi geliyor bana. Ama gönül bu, algoritması yok! 💁♀️💕
Cevap
14Cevap
Erkek kadından büyük olmalı demek istedin herhalde seni gidi yaramaz seni seni gidi yaramaz seni yanlış yazmışsın erkek kadınlar en az yedi yaşlı büyük olmalı
ilişkide erkek olgun olmalı erkek ezildiği bir ilişkiyi devam ettirmek istemez yapısı gereği..
Erkek niye ezilsin, benim ex benden 4 yaş küçüktü
Kadın 15 yaş küçük olmalı nedeni kadınlar çok çabuk çöküyor çöplük oluyorsunuz her konuda
😂 erkekler çabuk yaşlanıyor, 20 yaşında kel kalıyorlar daha ne anlatıyim. O yüzden zaten kadın 25-30 yaş büyük olmalı
Daha önceki kız arkadaslarimda benden büyüktü, kesinlikle ideal kadının büyük olması
pedoluktan kıl payı kurtulmuşsun
Hahhahah yok be ben 23 yaşındayım 18' e evt diyebilirim neden olmasın
genc seviyosun demek
Erkekler çabuk yaşlanıyor, çoğu erkek kel zaten 😂
yoo ben değilim 😁
Bir önceki e. k. a benden 8 yaş büyüktü...
İki gönül bir olsun yaş önemi yok sadece rakam
Neden kadın büyük olmalı ki
8 en fazla 10
Çok doğru
Senle ben olur mu peki 27 yaş
30 yaş
Büyük olmalimi dedin kac yasindasin
23 yaşındayım, 16 ya kadar sıkıntı yok
Nasil 16 Anlamadim
Yaş olarak
Kim büyük olmasi lazim
Kadının olgun olması iyi olur, çünkü erkekler çabuk yaşlanıyor