+1 yılneden olmasın yani niye böyle bir şey yani kadın olarak kendini kadınlığından şüphe duyuyorsun ki iraz mantıklı davranırız 40 yaşında olması onu sana erkekliğini hissettirmeyecek mi Veya senin 27 yaşında olma ve 19 yaşında olman senin kadınların hissettirmeyecek mi Ee yani anlaşabiliyorsan yuvanı kuruyorsan İşini eşini yürütebiliyorsan Yani kafan denk ise veya işte o frekans yakalamışsın sen artık neyse devam ettir abi Kime Ne yani isterse 40 yaş farkı olsun seninle ne ilgilendiriyor ki ya başkası ne ilgilendiriyor sorun bu yani⁹
05 Yorumla- +1 yıl
Ben senin istediğin yaşa çıkmana Karşı çıkmadım ki yani ben sana yaşına çıkılır çıkılmaz diye yazmadım zaten o beden senin istediğin gibi kullan o kadar basit yani
- +1 yıl
Ben sana şöyle söyleyeyim bak güzel konuşalım Sen daha kadının hissedemiyorsun Çünkü kadın olduğunu düşünmüyorsun bedenin kadın ruhun kadın değil yani kadın derken burada kız kız dul bekar boşalmış hepsi dahil Sen daha kadın ruhun kadın değil Çünkü oturmamış yerine ben bunu anlatıyorum bir erken zaten Yaşına başına takılmayacaksın kaşına gözüne takılmayacak karakterine takıl kızım karakterine karakterine senin nereye götürecek ne yapacak onu düşün yani babanın evini aldı götürdü evlendiniz seni öldürecek mi kesecek mi Asacak mı ona bakacak mı seni aldatacak mı anlıyor musun kadınlığını böyle Hisset karşıya kadınlığını da böyle anlat erkek geldi karşına gözüne saçına bakma çıkarsın canım fikrini çıkarsın ama yazı bazı Zamanla anlarsın Hani dışarıda kadını kesiyorlar da kimse karışmıyor ya o kesen adam kocası genelde haberin olsun
- +1 yıl
Eyvallah Ama bak hala abazanlık başında
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba,
Benim için ilişkide kadın daha büyük olmalıdır. yani ben kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum ama herkesin kendi kararıdır. yani ben kendim için konuşacak olursam kendimden küçük kadın ile evlenmezdim. benden 4-5 yaş büyük kadın ile evlenirdim ama en fazla 10 yaş fark olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Tercih meselesi tabiki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılArwen ile Aragorn arasında 2690 yaş farkı vardı. İdeal yaş farkı bu olabilir.
026 Yorumla- +1 yıl
Abi demeseydin keşke 😁
- +1 yıl
Bir ben kimsenin abisi değilim. İki lazım da olabilir israf etmemek gerek
- +1 yıl
https://youtu.be/4VJ6fpqplak
Bu hallerdeyim - +1 yıl
Ben tıklayınca açılıyor. Kopyala tarayıcıya yapıştır istersen leydim
- +1 yıl
Ben leydim diyorum sen abi diyorsun. Ne elfçede ne kadim cüce dilinde ne de ortak lisanda bu yaptığının bir karşılığı yok
- +1 yıl
Thranduil eşi öldükten sonra karıya kıza tövbe etti. Elrondun kızı Galadrielin torunusun kendine gel
- +1 yıl
Bu arada ben Mouth of Sauron
- +1 yıl
Evet. Efendim Sauron yüzüğü ele geçirince Mirkwood'u bana verecek bu arada
- +1 yıl
Çok eskiden izlemiştim. Boromir reisin oğlum var ya dediği versiyonu diyorsun değil mi
- +1 yıl
Biz de buçukluğu arıyoruz. Haber alırsan Mordor emniyet güçlerine haber ver. Telefon numaramız : leben nel tolodh canad odog nel eneg canad nel odog
- +1 yıl
Başka bir bilgi eline geçerse yukarıdaki telefon numarasına yaz
- +1 yıl
Bana da olgun erkekler daha çekici geliyor. Ama şart değil bence. Bu işler biraz erkeğin olgunluğuna ve görünümüne bakıyor. Yaşı büyük olup, küçük gösterip, çocuk gibi olanda var.. Yaşı küçük olup olgun olanıda var.
223 Yorumla- +1 yıl
Günde 4 5 defa yüzünü yıka ama kurulama. Kırışıklığa çok etkili. En azından yenilerini önlüyor. Ben genelde kaş çatarım surataızlıktan değil yani bir şeyi merak bile ettiğimde kaşımı çatıyorum farkında olmadan. Ufak bir çizik yaranmıştı. Bir süre yüzümü yıkadığımda kurulamadım çizik kayboldu çok enteresan gelmişti bu durum bana. Ama tekrar etmezsen yeniden beliriyor. Kuru bir cilde sahipsen mutlaka yüzünü gqnde bir kaç defa aralıklarla yıka kurulama ve gece yatarken nemlendirici krem sür. Genelde nemlendiriciler etki etmiyor. Ben artık bebek kremi sürüyorum yağlı oluyor ama ciddi anlamda yüzü yumuşatıyor. Bir de nar çekirdeği yağı kırışık açmada çok etkiliymiş onu dene eğer çok kafaya takıyorsan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadının küçük erkeğin büyük olması taraftarıyım her zaman arada böyle en fazla 17 en az on yaş var olmalı şans vermiyorum ben genel olarak konuştuğum flört ettiğim erkekler hep benden büyüktü böyle devam edecek diğer türlü arkadaştan öteye geçmez bana yakın birisi istemiyorum çocuk istemiyorum çünkü gerçekten erkek olacaksa olur yoksa oyun oynayamam erkekler gerçekten çok geç olgunlaşıyor
51 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaş farkı konusu Görece değişken bir kavram Yani 20 ile 30 arasındaki 10 yaş kır kile 50 arasındaki 10 yaşlı aynı değil yani rakamsal farktan ziyade kültürel fark önemli olgunlaşmışlık düzeyi çok önemli 18 yaşında birisinin 35 yaşında birisi ile ilişkisi tuhaf karşılanabilecekken 35 yaşında birisiyle 50 yaşındaki birisinin ilişkisi o kadar tuhaf karşılanmaz O yüzden ilişkide yaştan ziyade yaşam farkı kültür farkı önemli olur
00 Yorumla
+1 yılakıl yaşta değil başta kimi erkek gördüm 40 yaşında dediğiniz kişiden çok daha mantıklı olabiliyor üstelik bahsettiğim kişilerin yaşı 19 24 arası yanlış bir algı içindesiniz kendim 28 olmama rağmen yine de çocuk gibiyim kendini bilmek neyi değiştirir
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Yaş farkı değildir konu bence olması gereken kişinin akıl yaşının kaç olduğudur düşünce yapısı nasıl size ne katıyor ne öğretiyor bunlar daha çok önemlidir böyle insanlarla birlikte olmanız daha kafidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılYaş bir olgunluk göstergesi değil fikrimce ama benim ilişki anlayışımda 5-6 yaş ideal bir yaş farkı.
25 Yorumla- +1 yıl
Bu da kişiye bağlı diye düşünüyorum ne insanlar tanıdım 30'undan büyük ama hâlâ yerinds sayan
- +1 yıl
Vardır tabiki , tercihine saygı duyuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Bence de olgun olmalı. 5, 10 yaş büyük olsun ama 40 yaş demişsin. O kadar büyük de olmaz.
28 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar yaş farkı olması senin psikolojik problemli oldugunu gösterir.20 yaş çok fazla. Baba sorunlusun muhtemelen.
08 Yorumla- +1 yıl
Sadece sıcak olması yetmez. Evde otorite sahibi olması gerekiyor, pasif olmaması gerekiyor, sınır cizebilen yönetebilen bir baba olması gerekiyor. Asla normal değil 20 yaş fark istemen. En fazla 10-12 olmalı. Istediğin sey olgunluk degil otoriter bir baba.
- +1 yıl
32 kisiden bir tek bana cevap vermiş olman bile söylediğimi dogruluyor. Yaran olduğu icin kanıtlama girişiminde bulundun hemen.
- +1 yıl
Hahaha kisisel tercihler evet. Şu tavırlarından bile belli ne b. k oldugun. Psikoloğa falan bürünmedim.
- +1 yıl
Niye aglayım arkadaş. Senin a.. mına yaşlî s. ki girmesi bana niye dert olsun? Seni ilgilendirir bana ne? Burada sordugun icin cevapladım.
- +1 yıl
Hehhe
Önemli olan kafaların uyuşması ama çok aşırı yaş farkı da iyi değil
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiden beklentinize göre değişir.
Hayatınızda nasıl biri olsun istiyorsunuz.
O zaman yaş farkı kendi kendine ortaya çıkar.10 Yorumla
+1 yılSen 19 yaşındaysan o bahsettiğin kriterler bence senin için biraz fazla
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle kafan uyuştumu gerisi önemli değil. Ben yaşa takılmıyorum 20 yaşında da olur 55 yaşındada. Önemli olan iki kişinin birbirini tamamlaması. Ruhuna dokunması hitap etmesi.
00 Yorumla40 yaşında bilen 41 yaşına girince ne istediğini bilmiyor mu?
Bu ülkede kadınlarda zeka problemi var denilince de kadınlar hönkürüyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Sen daha 13 yaşındasın lütfen yapma siteye kayıt olup olup geliyorsun.
00 Yorumlaİdeal yaş farkı en fazla 10 olmalı üstü sorun yaşatır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKafanın uyustugu yaş olmalı mutlu olmak önemli gerisi önemsiz bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılKız sal*k değilse küçük de olsa olur yoksa 30 yaşında ml da var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yıl5'ten sonrası sıkıntı. çünkü beklentiler bile değişiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. banada hep genc kizlar bakiyor dedigin konu olabilir mi acaba 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kadınların geneli senin gibi düşünüyor ama erkekler çıtır seviyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu karşısındakine göre değişir kimi yaşını göstermiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Uyum ve anlaşa biliniyorsa yaş farkının önemi yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde senin gibi citirlsra bayiliyoruz kim ne derse desin. Senin gibi fistiklarin kiymetini ancak olgun erkekler bilir bu bi gercek
00 Yorumla
+1 yılSanırım biz olgunluk sınırını geçeli çok olmuş :) Artık yaşlı sınıfında görülüyoruz :)
02 Yorumla- +1 yıl
Şaka yapıyorum zaten. Tabiki her birey kendi tercihleri doğrultusunda yaşamalı.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşındayım 18 yaşımdan beri kriterlerim değişmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim çünkü bir yil sonra 40 ustu olac adam yine bir yil sonra terk mi edecenn
00 YorumlaBen kendimdem 10yas küçük evlendim ilişkide anlaşmada hep sorun oldu ayrildik kişiye göre degise bilir tabi
04 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek kadına göre çok zenginse 50 yaş fark bile olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece seks yaparlar başka bir şey beklemen hata olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübelerime dayanarak söylüyorum. Sen tecrübeyi seviyorsun...
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen kendi yaşıma yakın olan kadınlarla anlaşamıyorum. Benden 3-4 yaş büyük olsa idealdir
00 Yorumla
+1 yılÇiftten çifte değişir. Benim için erkek büyük olmalı mesela en az 3-4 yaş
10 Yorumla
+1 yılYalan soylemeyi biliyolar. Bizim nesil temiz yalan bilmeyiz.
00 Yorumla
+1 yıl19 yaşında mısın? 40 civarı biraz fazla değil mi?
00 YorumlaMin 4 maks 12 13 bence
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için en fazla 5 6 yaş
11 Yorumla Ne istediğini bilen den kastın ne
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Doğru düşünüyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn fazla beş yaş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Şu zamanda normal ama 40 da çok fazla değil mi?
00 Yorumla
+1 yılUyum guven varsa fark onemli olur mu ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKafa yapısı uyustuktan sonra gerisinin önemi yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn fazla 7yaş olmalı.
00 Yorumla Rakamları boş ver zihinler anlaşsın yeter
00 Yorumla
+1 yılmaksimum 10 minimum 2
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılUyum varsa gerisi boş aslında
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. aynen öylee olgun kadında önemlii..
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı yok diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yıl5-10 arası idealdir kardeş
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı önemli değil gelir farkı önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Yas farki hem iyi hem kötü
00 Yorumla
+1 yılçocuksun sen daha:)
01 Yorumla- +1 yıl
biri emzik versin şuna ağlayıp duruyor başımız şişti:))))))
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senin gibileri de ben seviyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl27 ve 40 arasında dağ kadar fark var :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHep öyle derler zaten
00 Yorumla
+1 yıl8 yaş ideal bence en fazla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaks 5
23 Yorumla- +1 yıl
haklısın tatlı fıstığım
- +1 yıl
Sonrası Fazla bence
- +1 yıl
aynen tatlı fıstığım
Gizli Üye(36-45)+1 yılen fazla 15 yaş iyidir.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılen fazla 15 yaş iyidir. aradaki yai farkı 15 üstü olmasın ama yaşlar ilerlediğinde 15 yaş fark üstüne cıkılabiliyor.
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. 4-5 yaş en uygunu bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 yaş büyük kadın candır 😋
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım