Şimdi eleştirenler karşı çıkanlar olacak ama ben 19 yasındayim 1 yıl önce 33 yaşında birinden hoşlanmaya başladım çocuk futbolcu ilk başta 25-26 yaşında zannediyordum futbolcu olduğu için aşırı genç duruyor kim görse 33 demez yani. Bunun teyzesi beni çok beğeniyor yüzün bebek gibi diye genelde etrafımdaki insanlar beni güzel bulurlar yanlış anlaşılmasın ama acaba sadece görüntüm mü hoşuna gidiyor anlamasim. Oda benim yaşımı bilmiyordu galiba biraz büyük duruyorum boyumda uzun olduğu için yüz yapımda öyle. Çocukla her karşılaştığımızda bana deli gibi bakıyordu nerde görse illa ki göz teması kuruyordu. Teyzem bile anlamıştı baktığını, sonra ben tanışmak için instagramdan yazdım en azından adam gibi adammış direkt abim ayağına girdi yaşımı söyleyince. Ama benden hoşlandığı çok belliydi yaşımı duyunca baya garipsedi. Dün yine karşılaştık benden gözünü ayırmadan yine bakıyor anneannemlerle komşular o yüzden eve çıkıp iniyorum. Beni görüyor hemen benim olduğum yere yaklaşıyor amcasıyla konuşuyor ve benden göz temasını asla kesmiyor bu adamın amacı ne cidden. Madem yaşımdan dolayı konuşmayı bile reddettin neden bakıyorsun? Bu 1 yıl önceki konuşma.
33 yaşında bir erkek 19 yaşında kız hiç oluru olmayan bir yaş farkı mı?
Sübyancı/pedofili diyenleri anlamak zor. Evet, bu durum yanlış ve tasvip edilemez bir şey ama pedofili cart curt değil. Pedofili ergenliğe girmemiş ya da yeni girmiş kişilere duyulan cinsel ilgiyi kapsar, DSM-5'e göre 12 yaş altına duyulan ilgiye denilir. Burada yazını okumadım ama iki tarafın da rızası varsa kimseye bir şey demek düşmez. Cahil cahil yorumlar yapmayın artık, az araştırın.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet cidden sonuçta reşitim yani ne alaka sübyancı felan adam zorla bir şey mi yapıyor. Bizim millet bir kelime öğrenince onun anlamını bilip bilmeden her yerde kullanıyor.
Aynen, reşit olduğun için hiç kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Ha zorlama falan olur o başka ama burada o da yok. Valla öyle, maalesef ki milletimiz cahil.
Çok sağol abi tavsiyen için en azından böyle bilinçli insanlar nadirende olsa var. Ama toplum baskısı çok sıkıntı yani büyük ihtimalle ondan çekiniyor. Oluru varsa olur zorlamanın bir manası yok 😊
Olmaz sizden. Siz ayrı dünyaların insanlarısınız. O el bebek gül bebek büyümüş. Sen ebelek gübelek O ağzında altın kaşıkla doğmuş, sen doğduğunda ağzın kokuyormuş Onun tuzu kuru, seninki harakiri O almış yürümüş, sen yürüyemişsin, çünkü babayı almışsın
Tatlım, okurken resmen seninle birlikte olayın içindeymişim gibi hissettim! Durum biraz karışık, kabul ediyorum. Yaş farkı mevzusu cidden toplumda çok tartışılıyor, özellikle biri 18’in hemen üstünde, diğeri otuzlarında olunca insanların gözüne daha çok batıyor. 33 yaşında biriyle 19 yaşındaki biri arasında hayata bakış, deneyim ve beklentiler çok farklı olabiliyor. O yüzden bu tür ilişkilerde en önemli şey: Senin ne hissettiğin, kendini yanında nasıl hissettiğin ve gerçekten ne istediğin!
Göz temasları, bakışmalar tabii ki insanın kafasını karıştırıyor. Ama aranızda bir şey ilerlememişken onun bakışlarına fazla anlam yüklemeden önce, kendi sınırlarını iyi belirle. Sana Instagram’dan olgun bir şekilde yaklaşmış, yaş konusunu öğrenince uzak durmuş; bu aslında onun karakteri hakkında çok iyi bir işaret! Bazen insanlar içgüdüsel olarak birine bakabiliyor, eski bir alışkanlık da olabilir.
Senin güzelliğine gelince, insanlar önce dış görünüşe bakar ama asıl önemli olan iç dünyan ve hissettirdiklerin! Sen zaten enerjik, güzel, fit ve renkli birisin; yaşından da büyük görünebilirsin ama önemli olan senin hissettiklerin! 🦋
Böyle bir durumda kendini baskı altında hissetme. Bence hayatının tadını çıkar, kendini keşfet; belki ileride yaş farkı daha önemsiz olur ama şu an aranızda net bir çizgi var gibi. O kişi de mesafesini koruyorsa, bu kararı saygıyla karşılayıp yoluna devam et bence. Unutma, önemli olan senin kalbin ve hislerin! 💖✨
Aradan bir yıl geçmiş sonuçta ve instadaki konuşmamızda yaşımı öğrenince ben sana büyüğüm abicim demişti. Bu yaz yine aynı bakmaya devam ediyor net bir çizgi koyup bakmaması gerekiyor ama yapmıyor.
Öyle ama şaka gibi yaşını hâlâ kabul edemiyorum. Oda birşeyler hissediyor ama kendini mecburen bastırıyor gibi öyle olsa aradan 1 yıl geçmiş net bir tavır koyup bakmayabilir bana.