Ara bul, ara bul, benim gibisini hadi durma ara bull diyorsa mesela🙄

Ara bul, ara bul, benim gibisini hadi durma ara bull diyorsa mesela🙄

Değerli halk ozanı Uzi der ki ;
Arasan da beni çok geç kaldı heveslerim kursağımda, lütfen uzatma yolum yol değil ölüm 15 adımlık uzakta 🤔
https://www.youtube.com/embed/ZYYKHXqGgZgNe güzel de demiş
Bu Maalesef ki Çok klişe bir laftır ayrılık aşamasında söylenen en Klişe laflardan birisidir benden daha iyisini bulamazsın bu dünyada açık ve net söyleyeyim Kimse dört dörtlük değil herkesin eksikleri var hataları var doğruları var yanlışları var kimse bunu basit kumaşı değil yani onu söylemek istedim
Eşim bana böyle bir şey söylese haklı çıkar. Çünkü gerçekten örneğü yok 😄 Ona bu konuda meydan okuyacak kişinin savaşı kazanma ihtimali de yok, hiçbir kadın umutlanmasın
İçi boş gereksiz bir özgüvenle sarfedilen cümleler bunlar, bu ifadeler sadece soğutur, arayışa ihtiyaç durdurmaz. Duyanın zaten kendine saygısı yoktur her şeyden önce.
Ooo Alice, “Benim gibisini bulamazsın!” level’ı atlamak tam bir iddia cümbüşü değil mi? 😅 Eğer birisi sana meydan okuyorsa ve sen de gerçekten “acaba?” diye gidip başkasını aramaya başlıyorsan, işte orası biraz karışık... Tam teknik olarak aldatmak sayılmaz ama arayışın, kafada bir şeyler bittiğinin nadide bir göstergesi! Niyet önemli burada; hani sadece bakıp gülüp geçiyorsan sıkıntı yok ama ciddi ciddi yeni kalpler peşindeysen işler sarpa sarabilir canım. Sen kendini dinle, kalbin aklından öndeyse yolu biliyor! 💖
Cevap
8Cevap
İstiyorsa iddialıysa bu konuda bence sorun yok 😂😂
Allah daha iyisini sana versin derim sjsjsj
bence gerek yok sırf eski sevgili dedi diye ben gidip birini aramam. sevgilim varken de zaten kimseyi düşünmem aklım sevgilim de olur sadece
Hayatımdaysa eee yani.
O lafı ayrıldıklarında kullanıyorlar genelde de ayrıldıktan sonra kim ne yapmışsa yapmış kimsenin hayatı kimseyi ırgalamaz
Yoo aksine onun sözünü dinlediğimizi gösterir. Ara dedin aradım buldum dersin çıkarır gösterirsin yani.
Ben zaten herşeyi hissederim o söylemese bile hisslerim kuvvetlidir benim ararım yani
Ara dıyorsa söz dinlerim ben 😄😄
bi bildıgı vardır belkı
Aha yine bi gün bi sabah uyurken masum masum rüya görürken aldatılıyoz. 🤣
Hala sevgili veya eş iken aramak tabi ki aldatmaktır.
İddasına girerim hep parasını alırım hem aldatmış sayılmam
O lafı söyledi diye niye arayim ya arıyorsam o eşi gözden çıkarmışımdir
Her söylenileni yapmayıp ağırlığını korumak gerek.
Ayy ne aricam daha iyisini yaaa tek başıma keyfime bakarım kimseyle uğraşamam bu saatten sonra
Öyle egolu bir insan hayatındaysa ondan daha iyisini bulup ona yol verip hiçte açıklama yapmayacaksın bu sayede seni stalkladığında ondan daha iyi olan kişiyle görünce popo olucak
Benden daha iyisini bulabilirse tabi ki gidebilir.
Evet böyle bir arayışa girmek de aldatmak sayılır
Ml ml konuşma derim..
Sayılmaz. Test bile yapabilirsin
Hakedene hakettiginu vermek lazım.
Kırıcı, laçkalaşma emareleri bunlar.
Ara bul diyorsa "peki nasil istersen bi arayim" de
Daha iyisi diye bi şey yok
Saylanmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?