Merhabalar dostlar!
Bundan tam 19 gün önce şöyle bir derdimi paylaşmıştım sizinle.
"Merhabalar. Ben 25 yaşında serbest çalışan bir avukatım. Erkek arkadaşım da 29 yaşında ve aynı şekilde avukat. Bizim henüz çok yeni bir ilişkimiz var. Ancak zamanla gördüğüm bazı şeyler beni çok rahatsız etti ve bunu paylaşabileceğim bir arkadaşım yok. Bu yüzden tavsiyelerinizi duymaya gerçekten çok ihtiyacım var.
Erkek arkadaşımın çevresinden çok fazla kadın avukat var. Bu arkadaşlıklar zamanında çalıştığı bürolardan vs. edindiği arkadaşlıklar. Bununla herhangi bir sorunum olmasa da bu arkadaşlarıyla çok fazla baş başa vakit geçirmesi beni rahatsız ediyor. Bazı örnekler vermek istiyorum.
Öncelikle avukatların devlet tarafından çeşitli ceza dosyalarına atandığı bir sistem var. Ve bu sistemde akşam sekiz buçuktan sonra görev aldığınızda daha kârlı oluyor. Bu bilgiyi ilerde değerlendirmenizde kullanmanız için yazıyorum.
Geçtiğimiz hafta yeni avukat bir kız arkadaşı herkesin bulunduğu sohbet grubuna görev almak istediğini yazıyor ve toplu bir plan yapılıyor. Ancak o gün geldiğinde bu kız ve erkek arkadaşım dışındaki herkes ekiyor. Akşam sekiz buçukta beraber görev yapıp sonrasında kahve içtiler. Süreçte bana her yaptığı şeyi söyledi ancak gece aradığımda telefonumu meşgule atıp otobüsü yakalayacağını söyledi. Beni eve gittiğinde aradı. Şakayla karışık “Ben bir erkek arkadaşımla bugünkü yaptığı yapsaydım…” şeklinde sitem ettiğimde ben de gelirim öyle yalnız olmaz diye karşılık verdi.
Bugünse başka bir kız arkadaşıyla yaklaşık 5-6 saat dışarıda takıldılar.
Sevgilimin tabii ki kız arkadaşı olabilir ama bu da fazlaymış gibi geliyor. Koca adama bunları söylemeyi de kendime yediremiyorum. Doğru yanlışı ayırt etmeli diye düşünüyorum. Ama kafamda mı kuruyorum diye düşünmeden de edemiyorum. (Ufak not: Daha önce başka bir erkek arkadaşım tarafından aldatıldım.)
Lütfen bana bir akıl verin."
Şimdi size güncelleme getirdim. ERKEK ARKADAŞIM BENDEN AYRILDI :) Sebebi ise 12 senelik, yılda sadece 2 defa yüz yüze görüştüğüm erkek arkadaşımı sevmiyor oluşu ve onu kız arkadaşları konusunda çok sıkıyor olmammış :)))) YERSENİZ.
Daha da komik olan yukarıda size bahsettiğim olayda sürekli saatlerce zaman geçirdiği bir arkadaşından bahsetmiştim sizlere. Tam ayrıldığımız gün -bakın Allah'ın işine- aynı yerde denk geldik ve bana yine ARKADAŞLARIYLA buluşacağını söylemişti ama aynı kızla baş başaydı.
Biz ayrıldıktan birkaç gün sonra ise kızla birbirlerini instagramdan çıkartıp, fotoğraflarından beğenilerini bile çektiler. Tahminim biz ayrıldıktan sonra kıza yürüdüğü ama karşılık alamadığı yönünde :) Fiziksel olmasa bile duygusal olarak aldatıldığıma artık neredeyse eminim. Burada bana çok güzel cevaplar gelmişti. Herkese teşekkür ederim. Allah beni, 30 yaşına gelmiş ama sadakati, sevgiyi, şevkati öğrenememiş bir insandan kurtardı. Bu işin kadını erkeği yok. Hepinizin karşısına güzel insanlar çıksın, bütün güzellikler sizi bulsun ♥♥♥♥♥
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer