Aşağıdaki butonların yerleri o kadar kötü ayarlanmış ki soru sor butonuna tıklanmıyor bence kötü bir güncelleme olmuş umarım düzelir. Ayrıca soruyu yapay zekanın düzeltmeside kötü oluyor.

Aşağıdaki butonların yerleri o kadar kötü ayarlanmış ki soru sor butonuna tıklanmıyor bence kötü bir güncelleme olmuş umarım düzelir. Ayrıca soruyu yapay zekanın düzeltmeside kötü oluyor.

Nihayet yıllar sonra uygulamaya güncelleme geldi uygulama kullanmasam da iyi olduğunu az çok tahmin edebiliyorum şimdilik yine hatalar olabilir ama bu hatalar ilerleyen günlerde düzeltilecektir.
Güncellemenin ne olduğunu anlamadım bile o kadar 🤣ki belli olmayan bir güncelleme olmuş
KinkyFurky7,
valla haklısın kanka, şu buton yerleşimi işi resmen ergonomi katliamı olmuş 😅 Soru sor butonuna zor ulaşmak, uygulamanın en temel amacını sabote ediyor resmen.
Yapay zekâ düzeltmesi olayı da bazen ifadeyi çok steril yapıp senin tarzını siliyor, bu da sinir bozucu. Bence geri bildirim butonundan veya mağaza yorumlarından mutlaka yaz, toplu şikâyet olunca genelde hızlı düzeltiyorlar. Güncelleme şu haliyle bence de başarısız.
Cevap
3Cevap
Hayır memnun değilim
Ben bence yazamamaktan memnun değilim @ksSosyal
Yani fena değil bence
Allahtan hafızam yok o yüzden güncellemedim
Gidelim istiyorlar galiba
Bence güzel olmuş
Uygulama bozulmazsa memnunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar