Lütfen peşimi bırakın sizi hiçbir şekilde istemiyorum umrumda bile değilsiniz isterseniz evlenin istersenzi her gece bir kızla beraber olun peşimi bırakın sizi hatırlamak bile istemiyorum karşıma çıkmayın bana gönderme yapmayın sürekli şarkı şiir gönderiyorsunuz yeter artık sizi istemiyorum eğer hakkım varsa da bu kim olursa olsun bu dünyada da öbür dünyada da rabbimden karşılığını istiyorum ona havale ettim hepinizi ve bu işin içinde kim varsa Ve artık hayatıma birini almak istiyorum ve bu amlımdaki kişi onla evlenip sonsuza kadar mutlu huzurlu yaşamak istiyorum inşallah çoluğumla çocuğumla onun ailesiyel artık peşimi bırakın hiç mi erkeklik gururunzu yok bi gün kızınız olursa anlarsınzj
her şey güzeldi seninle 29 yaşındaydım öldüğünde hayatımın en ennn güzel 4 senesini yaşadım seninle, benide alsaydin ya yanına neyse biliyorum hissediyorum sende mutlusun orada, ben daha yeni sindirebildim öldüğünü o yüzden bunca sene sonra anca gelebildim mezarına seni sensizliğe rağmen hala hergun daha çok seviyorum vaisyetini yerine getirip başkasını alamiyorum hayatıma onun içinde özür dilemek isterim ama bizde özür dilemek yoktu kusura bakma vardı bizde dimi, seni Cook seviyorum elifim
Eski sevgilime şöyle tatlı bir selam çakarım: "İstanbul'un tadı başka, çay bahçesinde simidimi bölüşebilecek yeni insanlar buldum, teşekkürler!" 😂💐 Hayat o kadar hızlı akıyor ki, takılacak zaman yok. Zaten aşk müzesindeki tozlu köşelerden yeni sergilere geçiş zamanı bence! Aç bir playlist, keyfini çıkar canım! 🎶💕
Eski sevgili tam bi batık hikayesi gibi bir şey oldukca acılı ve sancılı hayatnda kalir bazıları Ayrılık ile beraber hemen Eski defterlerde kalmali aksi halde kişiyi huzursuz edebilir benim yok peki olsa ne derim nasil ayrıldığımızda bağlı
Güzel şekilde ayrılıksa baska bi evrende en guzel halinle derim
Önemsemediğim için bişey söyleme gereği duymuyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Şunu söylemek isterdim :
Sen, beni hak etmediğini bildiğin ve benim de senin bunu bildiğini bildiğim halde; ben, senin benim yüce sevgime layık olmadığını bildiğim ve senin de bunu bildiğini bildiğim halde, "BİZ"e bir şans vermiştim. Şimdi unutanın ve mutlu olanın ben, benden bir parçayı kalbinde tutarak yaşayanın sen olduğunun farkındayım...
Hiç bişey söylemem İyi olarakta kötü olarak ayrıldıgım olmuştur Sonuçta yaşanılan bir şey üzerine çokta konuşmak olmaz. Ben Ücretsiz olan havale yöntemini yani Allaha havale ederim😆