Sevgilim biz flörtken tam açıldığımız gün ex flörtüne şu şekil bi şey yazmış dmde yakaladım söyleyince inkar ediyor ne yapmam lazı?

O gün tam iki saat sonra falan birbirimize açılmıştık. Daha önce bu çocukla ilgili bana hep arkadaşı olduğu ve hiç flörtlük durumları olmadığını söylemişti sonra bi açığını yakaladım itiraf etmek zorunda kaldı. 1 aydır konuşuyorduk. Çocuk bir tt atmış kredi kartı patlattığımız ve tamam aşkım deyip bize yardım ettiği evren tarzı bir caption vardı, kız da "e yapın o zaman, erkekler hepiniz aynısınız😭😭" minvalinde bir şey yazmış. bunda bir şey olmadığını ve genel olduğunu söylüyor. Bu da arkadaş kaldıkları dönemmiş. Yani hep arkadaşlarmıs ve iki hafta flort denemislerdi. Bir de instadan bir sey gosteriyordu cocugun bas harfini yazar yazmaz hesabı cıktı niye cıkıyor dedim tıkladım hesap engelliydi ama ona ragmen bas harfini yazınca cıkıyor. 3 ay oldu o kadar bag kurdum benim icin 450 km yol geldi iki kere, ne yapacagimi bilmiyorum seviyorum da o da seviyor ama güven vermiyor ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
bu arada o onu yazınca çocuk da "sg" yazmış ve bunun genel olduğunu iddia ediyor. ondan sonra konusmamıslardı. olay uzerinden 2 ay gecmis 2.5 aydır her yerden engellemis oglani ama ben arada bir acip yokladigini dusunuyorum yani acikcasi. hic icime sinmiyor cunku instada bas harfini yazinca direkt cikti engelli olmasina ragmen.
Sevgilim biz flörtken tam açıldığımız gün ex flörtüne şu şekil bi şey yazmış dmde yakaladım söyleyince inkar ediyor ne yapmam lazı?