Bir çocuk var, onu sevmiyorum. Onu kırmadan nasıl ayrılabilirim?

Birkaç sene önce Türkiye’de iken bir çocuk vardı, onunla sevgili olmak istememe rağmen, ilişki istemiyorum dememe rağmen ısrarla benimle sevgili olmak istedi ve çıkmaya başladık. Türkiye’de iken resmen sağ kolumdu, her işime koşturuyordu, bir dediğimi iki etmiyordu. Türkiye’den gittikten sonra yine konuşmaya devam ettik. Benden sonra kimseyle beraber olmadığını, Benden sonra kimseyle beraber olmayacağını söyledi. Ben de ben artık Türkiye’de değilim, istediğin biriyle beraber olabilirsin, ben de yeri geliyor başka partnerlerle beraber oluyorum diyordum, o da ısrarla hayır ben başkasını istemiyorum diyordu. Ne zaman bir şeye ihtiyacım olsa sağ olsun hemen yardımcı oluyor. Ama ben onu sevmiyorum. Hep kalbi kırılmasın diye, hep onu kırmamak için ona hiçbir şey söylemedim. Ama artık son sevgilimden ayrıldıktan sonra o yazınca kendimi kötü hissediyorum. Çünkü ben onu hiçbir zaman sevmedim. Bir keresinde yüklü borcu vardı, borcunu ödeyemiyordu, ödeyemediği için intihar edecekti. İntihar etmesin diye borcunu kapatmasında yardımcı oldum, taksitleri ödeyerek borcunu kapattım. Açıkçası biraz da bu yüzden devam ettim. Şimdi anne babasının sağlık sorunları var, biraz o yüzden üzgün, morali bozuk. Ama artık o her yazdığında yazmasını istemiyorum. Çünkü onu gerçekten sevmiyorum, birini seviyormuş gibi davranamam da. Ne yapayım bilmiyorum. Mesajlarına bilerek günlerce cevap vermiyorum, yazdığım zaman da kısa cevaplar veriyorum, belki oradan anlayıp yazmaz diyorum ama ben bir mesaj yazıyorum, o 🔟 mesaj yazıyor, bunaldığımı görüyorum.
Bir çocuk var, onu sevmiyorum. Onu kırmadan nasıl ayrılabilirim?